Προς το περιεχόμενο

PC για παιχνίδια

harryess5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus TAK51 Black Case (B-TAK51)

Xigmatek Go Green PSU (500W)

Intel Core i5 650 (1156, 3,20GHz, Cache 4MB, Box)

Gigabyte GA-P55-UD3L (s1156, DDR3, P55)

Microsoft Optical Basic Black USB

XFX GTS 250 GS250XZDF (PCI-Express, DDR3, 1GB) ή Albatron 4870 SVGA (1GB, PCI Express)

Seagate 500GB HDD (16MB Cache, 7200.12 , Sata 2, ST3500418AS)

Kingston 4GB DDR2-800 Ram Kit (PC2 6400, CL6, KVR800D2N6K2/4G)

Ποια είναι η γνώμη σας??

Αν εχετε προτάσεις - περιμένω για μείωση κόστους - και καλη απόδοση .

Δημοσ.

A. Nα πας για ddr3, δεν νομιζω οτι υποστηριζει ddr2 αυτο το συστημα

Β. Οχι στην GTS250. Πηγαινε σε ΑΤΙ 5χχχ (εχοντας υποψη διαφορα σοβαρα ελατωματα που παρουσιαζει η σειρα αυτη), αλλιως πηγαινε το λιγοτερο σε GTS260, εφοσον ασχολεισαι με παιχνιδια.

Γ. Τροφοδοτικο παρε καλυτερα ενα εκ των Corsair/Enermax 525W.

Δ. Για παιχνιδια θα προτιμουσα τον i5-750 λογω cache και θερμικης συμπεριφορας.

Δημοσ.
A. Nα πας για ddr3, δεν νομιζω οτι υποστηριζει ddr2 αυτο το συστημα

Β. Οχι στην GTS250. Πηγαινε σε ΑΤΙ 5χχχ (εχοντας υποψη διαφορα σοβαρα ελατωματα που παρουσιαζει η σειρα αυτη), αλλιως πηγαινε το λιγοτερο σε GTS260, εφοσον ασχολεισαι με παιχνιδια.

Γ. Τροφοδοτικο παρε καλυτερα ενα εκ των Corsair/Enermax 525W.

Δ. Για παιχνιδια θα προτιμουσα τον i5-750 λογω cache και θερμικης συμπεριφορας.

Έχω παρατηρήσει να αναφέρεσαι συνεχώς σε αυτά τα πάρα πολύ σοβαρά ελαττώματα . Μπορείς να τα πεις και σε μας? Για να μη νομίζουμε ότι οι κάρτες μας δουλεύουν σωστά , ενώ έχουν κάποιο ελάττωμα ,όχι τίποτα άλλο .

Μήπως διάβασες και εσύ αυτό και έβγαλες τα συμπεράσματα σου?

Ή επειδή εσύ ήσουνα καντέμης πάει να πει ότι όλες οι κάρτες έχουν πρόβλημα ? Η κοπέλα μου αγόρασε 2 laptop και της χάλασαν και τα 2 σε 3 μήνες δεν έχει να λέει κάτι αυτό .

Δημοσ.
Πηγαινε σε ΑΤΙ 5χχχ (εχοντας υποψη διαφορα σοβαρα ελατωματα που παρουσιαζει η σειρα αυτη)

το εχω παρατηρησει οτι σε οποιοδηποτε Thread σχετιζεται με αναβαθμιση ή καρτα γραφικων επαναλαμβανεις συνεχως το ιδιο!

Μπορεις να μου πεις τι προβλημα να περιμενω απο την 5850 που ηδη κατεχω?Γιατι οπως το θετεις καποιο απο τα σοβαρα ελαττωματα πρεπει να περιμενω και εγω!

---------- Προσθήκη στις 12:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ----------

πες μας φιλε μου harryess5 τι ποσο διαθετεις για την αγορα του συστηματος και ποια οθονη εχεις αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

οριστε μια συνθεση με συνδυασμο hardware απο plaisio και pc1 στα 628€ Συνολικα!

μητρικη που υποστηριζει μνημες ddr3(και οχι ddr2 οπως αυτην που επελεξες)καθως επισης sata 3,usb3.0,e-sata

ισχυρος επεξεργαστης για gaming καθως οι αποδοσεις του συγκρινονται με εναν Intel Ι5 750

μνημη 4gbram

αξιολογη καρτα κραφικων(αν ειχες επιπλεον budget θα κοιτουσες προς μια 5850 και θα ειχες μια συνθεση ακομα και για απαιτητικο gaming χωρις να αλλαξεις κατι αλλο απο οτι σου παραθετω-ισως πιο ευρυχωρο κουτι-)

σκληρος δισκος στην χωρητικοτητα που ζητησες με υψηλη αποδοση

dvdrw αθορυβο και ποιοτικοτατο

τροφοδοτικο που υπερκαλυπτει τις αναγκες βαση καταναλωσης αλλα ταυτοχρονα απο τα πλεον αξιοπιστα(μαζι με τα enermax)

Γενικοτερα ειναι μια συνθεση μεσα στο budget που εθεσες χωρις να χανεις στο ελαχιστο σε αποδοση

εναλλακτικα μπορεις να ριξεις μια ματια σε αυτο το κουτι Xigmatek Asgard Midi Case Black

post-145273-12906307159_thumb.jpg

post-145273-129063071593_thumb.jpg

Δημοσ.
( "ξεχείλωσέ" το λίγο για αυτό -> http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003366 (+10 ευρώ δηλαδή) που θα έχει καλύτερη προοπτική - όχι ότι δεν φτάνει το 450άρ ;) )

εννοειται πως αν μπορει να ανεβει κατα 10€ στα 637€ συνολο δηλαδη τοτε εννοειται πως να το κανει λογω καλυτερης προοπτικης!

Αν παλι δεν εχει αυτην την δυνατοτητα και το 450αρι του ειναι υπερ-αρκετο σωστα?

Δημοσ.

...ναι, δεν θα έχει πρόβλημα και το 450άρι, απλά το 10ευρω αξίζει τον κόπο για το futureproof της υπόθεσης :-D

Επίσης το Asgard είναι πολύ καλό κουτί, +1 ;)

Δημοσ.

Eυχαριστώ !!!

Η ΑΤΙ ειναι η καλύτερη που μπορώ να βάλω σε αυτά τα λεφτά?? και ήμουν geforσάκιας .....

Επίσης ήμουν και ιντελάκιας...... να αλλαξοπιστήσω για AMD?? ok να το κάνω αν είναι ο καλύτερος σαυτά τα λεφτά...

Πληροφοριακά .. τα παιχνίδια που έχω στο μυαλό μου αυτή την στιγμή είναι:

Total WAR EMPIRE / Napoleon..

Starcraft ii

Arma II

World in Conflict

θέλω να παίζουν full detail ..full ανάλυση..-

Eυχαριστώ

Δημοσ.
Eυχαριστώ !!!

Η ΑΤΙ ειναι η καλύτερη που μπορώ να βάλω σε αυτά τα λεφτά?? και ήμουν geforσάκιας .....

Επίσης ήμουν και ιντελάκιας...... να αλλαξοπιστήσω για AMD?? ok να το κάνω αν είναι ο καλύτερος σαυτά τα λεφτά...

Πληροφοριακά .. τα παιχνίδια που έχω στο μυαλό μου αυτή την στιγμή είναι:

Total WAR EMPIRE / Napoleon..

Starcraft ii

Arma II

World in Conflict

θέλω να παίζουν full detail ..full ανάλυση..-

Eυχαριστώ

Ξέχασες να ανεφέρεις την οθόνη που (θα) έχεις . . .

Δημοσ.

Θα παιζω σε full high definition τηλεοραση 40 αρα αρχικά, αλλά αν δεν μπορει να πιασει top ανάλυση θα πάρω μονιτορ. Δεν θα με καλύψει η τηλεοραση? έχει pc in και συνδεω εκει το pc.

Eυχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...