JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Λοιπον οπως λεω και στον τιτλο μου αντιμετωπιζω προβλημαμε τους drivers τησ καρτας ηχου μου...εχω εγκατεστημενα τα windows 7 ultimate!οι παλεοι drivers δεν ειναι συμβατοι οποτε μπηκα στην σελιδα της creative βρηκα ακριβως το μοντελο της καρτουλας μου και κατεβασα τους τελευταιους drivers συμβατους με win 7 !τρεχω το αρχειο γινεται κανονικα install ολα κομλπε με ολο το software για τις δυνατοτητες της καρτας!οταν ομως παω να ανοιξω την επιλογη speaker calibrator μου βγαζει "error obtaining calibrator interface!please install and register CTSCAL.DLL."Τα ηχεια μου ειναι 7.1 της creative και ειναι απολυτος συμβατα με την καρτουλα!αυτη την στιγμη παιζουν 2.1 λογο του οτι δεν μπορω να μπω στην καρτα να τα ρυθμισω !γνωριζεται τι μπορει να φταιει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα ενω οι drivers εγκαθησταντε κανονικοτατα!!!!
i love rock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 φίλε μου καλησπέρα και εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με μια audigy ls .Μίλησα με την creative και μου λένε αλλα νταλα .....κουκουναρια ...Δυστιχώς τουλάχιστον ακόμα η creative δεν έχει καλό support για τα windows 7 .Το θέμα είναι ότι παρόλο που έχουν βγάλει drivers δεν λειτουργεί καλά η κάρτα ....Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ......
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Υπάρχουν beta drivers και περιμένουμε μια final release. http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=11#type_11
EddieObscurant Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω να βγάλει καινούριος drivers η creative, εδώ δεν βγάζει για τις καινούριες κάρτες της. Γενικότερα οι drivers της είναι... αστα να πανε....κατέβασε αυτούς. Μια χαρα δουλεύουν όλα σε μένα με win 7 64-bit , audigy 2zs, creative t7700. Εκτός βέβαια απο το κλασσικό θόρυβο όταν ο επεξεργαστής είναι πάνω απο 75%, που το έχουν και αυτοι της creative. link
costis66 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με σας. η μητρικη μου ειχε δικια της καρτα ηχου και παρολο το οτι την ειχα απενεργοποιησει μεσα απο το bios (μετα ομως αφου εβαλα τα windows 7)για καποιο λογο εκανε conflict με την creative. δοκιμασα οτι driver υπηρχε στο ιντερνετ αλλα τιποτα. τελικα ελυσα το προβλημα κανοντας φορματ απο την αρχη (εχοντας απενεργοποιησει την onboard soundcard) και ολα δουλευουν ρολοι.
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Λοιπον παιδια τιποτα...τζιφος η δουλεια..κατεβασα οτι drivers μου ειπατε αλλα τιποτα....φιλε EddieObscurant κατεβασα τους drivers απο το link που εδωσες τους εγκατεστησα και μετα δεν ειχα καθολου ηχο...μαλιστα δεν μου εβρισκε καν την καρτα!!!!ξανακατεβασα τους drivers απο την creative και παλι τα ιδια...παιζουν τα 2 ηχεια απο τα 7...τουλαχιστον γνωριζεται καποιο αλλο προγραμμα που να μπορω να ρυθμισω για surround ηχο?η καπως μεσα απο τα windows?εχω ξενερωσει απιστευτα γιατι το pc το χρησιμοποιω πολυ ως multimedia και μου την εχει δωσει με τον ηχο πολυ!ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις και την βοηθεια ειλικρινα αλλα και παλι τα ιδια εχουμε....και δεν γουσταρω τωρα να ξανακανω format για τα χρ γιατι τα εχω βολευτει πολυ τα 7αρια!!
EddieObscurant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 φίλε, απο τη στιγμή που οι drivers δουλεύουν, είναι δικό σου πρόβλημα και μάλλον μόνο με φορματ θα λυθεί. Οταν κάνεις φορμάτ πέρνα πρώτα αυτους του drivers και μετά όλα τα άλλα
costis66 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 κανε φορματ περνωντας τα windows 7 ξανα και θα εισαι οκ......
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 οκ παιδια θα το δοκιμασω και ελπιζω ολα να πανε καλα...κατι ασχετο περι του format...αν κανω format και χαναπεραστουν τα 7 μπορω να κρατησω τα αρχεια μου και τα προγραμματα?νομιζω οτι στα 7 γινεται αυτο...
Zazula Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 αν κανω format και χαναπεραστουν τα 7 μπορω να κρατησω τα αρχεια μου και τα προγραμματα?νομιζω οτι στα 7 γινεται αυτο... Νομίζω εννοείς αυτό: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Installing-and-reinstalling-Windows-7#section_7 (βλ. To install Windows 7 using the Upgrade option), όχι φορμάτ.
Ypnovatis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εμένα το πισι μου σκοπεύει να με τρελάνει... Έχω την Audigy 4 και μετά από κολπα έκανα και το γουφερ να δουλέψει. Καήκε η μητρική, την άλλαξα και προς μεγάλη μου έκπληξη όλα δούλευαν ρολόι. Μέχρι που ψήθηκε να σταματήσει να αναγνωρίζει το center & woofer. Οι drivers της creative δίνουν στον έλεγχο ήχο στα FL, C, FR ενώ τα κανάλια RL RR παίζουν μέσω FL κ FR αντίστοιχα! Μέσω των windows, από τις ρυθμίσεις ιδιοτήτων του πίνακα ελέγχου για την audigy λειτουργούν στις δοκιμές άψογα όλα εκτός των C και woofer... Τι στο καλό γίνεται;
soulnick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 βγαζω αυτο το θεμα απο τον ταφο του για να πω πως εχω την audigy zs 2 platinum pro. τα εχει βγαλει τα λεφτα της τοσα χρονια στα ΧΡ, αλλα τωρα με τα 7 x86 εχω τεραστιο προβλημα. εχω τον τελευταιο driver, αλλα μου κανει πολλα bugs. σε βαθμο να μου καθυστερει ολο το μηχανημα και να μην μπορω ν'ακουσω ουτε μουσικη απο τους ασχετους θορυβους που κανει, ακομα κι αν δεν παιζει ο παραμικρος ηχος... μη μου πειτε για φορματ γιατι προτιμω να την αλεσω στο blender μαζι με το εξωτερικο module της...
soulnick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες αυτούς τους drivers; τρελος ο anton! αυτους κατεβαζω μετα απο λιγο ψαξιμο κι εκανα refresh μπας κι επαιξε feedback! thanks anyway mate!!! επανερχομαι με δικο μου feedback... ---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:26 ---------- προμπλεμ σολβντ! (αφου δεν μπορω να γραψω problem solved!!!)
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Nice Να ναι καλά ο developer αυτών των drivers γιατί αν περιμέναμε από creative σωθήκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.