bosei Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Οταν πηγαινω network settings κανω scan για να " κλεψω " intertnet και μου βγαζει καποιους που εχουν ασυρματο internet αλλα το εχουν κλειδωμενο...υπαρχει καμια πατεντα να σπασω τον κωδικο (ή ξερω γω να ισχυει κανας κωδικος για ολα , λεω εγω τωρα) και κατι αλλο... θα παιζει το ιδιο αν βαλω σε ενα flashaki μια ταινια bluray απο οτι αν εβαζα δισκο bluray?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 1)οχι 2)ταινια bluray σε φλασακι λιγο δυσκολο να μπει γιατι θελει fat32 μορφη και θα πρεπει να σπασεις σε μερη την ταινια(απο την αλλη μια bluray ταινια παιζει να ειναι και πανω απο 20 γιγα)καλυτερα δισκακια
bosei Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 υπαρχει τροπος να εχω μια bluray ταινια στο pc και να τιν μετατρεψω σε bluray και να τιν βαλω σε dvd?
FILIM0N Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Οταν πηγαινω network settings κανω scan για να " κλεψω " intertnet Υπαρχει οριο ηλικιας στο insomnia?
basilis5 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 υπαρχει τροπος να εχω μια bluray ταινια στο pc και να τιν μετατρεψω σε bluray και να τιν βαλω σε dvd? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260908
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.