lef50 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εδω η μαρτυρια μου απο την προσωπικη μου εμπειρια http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2723502&postcount=12εδω μια συζητηση στην οποια αναφερεται ως προβλημα στο κιβωτιο http://www.mybike.gr/topic/12345-honda-cbf250-vs-yamaha-ybr250/αλλα και παρεμφερες το θεμα, το ειχα δει και αλλου αλλα δεν το βρισκω τωρα,θυμαμαι οτι ο συμπλεκτης κτυπαγε ενας εμπειρος αναβατης το καταλαβαινε αμεσως,το cbf του αδελφου μου πουληθηκε μετα απο λιγο καιρο το μηχανακι δουλευε καλα αλλα υπηρχε αυτο το ψεγαδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εδω η μαρτυρια μου απο την προσωπικη μου εμπειρια http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2723502&postcount=12εδω μια συζητηση στην οποια αναφερεται ως προβλημα στο κιβωτιο http://www.mybike.gr/topic/12345-honda-cbf250-vs-yamaha-ybr250/αλλα και παρεμφερες το θεμα, το ειχα δει και αλλου αλλα δεν το βρισκω τωρα,θυμαμαι οτι ο συμπλεκτης κτυπαγε ενας εμπειρος αναβατης το καταλαβαινε αμεσως,το cbf του αδελφου μου πουληθηκε μετα απο λιγο καιρο το μηχανακι δουλευε καλα αλλα υπηρχε αυτο το ψεγαδι. Ωραία. Τώρα ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται θα έχει μια ιδέα για το "κουσούρι" αυτό που εμφανίζει το cbf. Βέβαια είναι συχνό φαινόμενο στα μηχανάκια να μην βρίσκεις την νεκρά εύκολα, και πολλές φορές αρκεί η επιλογή ενός λαδιού που "κάθεται" καλά στο κιβώτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Βέβαια είναι συχνό φαινόμενο στα μηχανάκια να μην βρίσκεις την νεκρά εύκολα, και πολλές φορές αρκεί η επιλογή ενός λαδιού που "κάθεται" καλά στο κιβώτιο. Οχι το συγκεκριμενο honda 250 cbf(αγοραστηκε μεταχειρο στα ορια της εγγυησης πηγε ο αδελφος μου και το πηρε μονος του) υπηρχε προβλημα στον συμπλεκτη οι ταχυτητες μπαιναν δυσκολα και οταν συμπλεκες ο συμπλεκτης ακουγοταν , ψαχνομενοι μαθαμε οτι το προβλημα ηταν γνωστο στην αντιπροσωπεια και καλυπτοταν οσο ισχυε η εγγυηση, ενεργησαμε σε ενα αλλο συνεργειο εξουσιοδοτημενο και καλυφθηκαμε, μετα την επεμβαση το προβλημα λυθηκε αλλα οχι τελειως δηλ οι ταχυτητες μπαιναν ικανοποιητικα αλλα η καμπανα ψιλοακουγοταν, δεν γινοταν να ημουνα εκει αλλα εμαθα οτι τοποθετησαν μια προσθηκη και ειπαμε να μην ρισκαρουμε να το ξαναανοιξουμε εφοσον δουλευε. Αυτο δεν εχει καμμια σχεση πχ μετο δικο μου gs500 που μεχρι να πιασω τις 5000χλμ οδηγαγα με μποτα καλοκαιριατικα!και μετα λουκουμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 πολυ ενδοιαφερον θεμα καθως κανω κ εγω τις ιδιες σκεψεις. Απ οτι καταλαβα για να ξεκινησω να οδηγω μηχανη θελω 3000 για πλακα μαζι με διπλωμα μηχανη κρανος κτλ κτλ ... εγω σκεφτομουνα και εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για το honda SH 150cc. αλλα λεω οτι αν παρω αυτοματο μετα θα ειναι δυσκολο να οδηγησω μεγαλη μηχανη με συμπλεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Φιλε μου ειναι παρα πολυ καλο το sh150... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 όταν λέει οικονομική μηχανή γιατί προτείνεται piaggio??? σε κάθε επίσκεψη στα συγκεκριμένα συνεργεία (γιατί τα μαστόρια της γειτονιάς μόλις δούνε piaggio σου λένε "ρε αι φύγε από εδώ") θα σε γδέρνουν ως εκεί που δεν πάει *ιδιοκτήτης εταιρικού piaggio X9 και Honda CBF250* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 δεν το διαβασα το θρεντ αν θες μεταχειρο τοτε Honda AX1,βρισκεις γυρω στο 1000ρικο σε καλη κατασταση αν θες καινουργιο τοτε Honda CRE 230 http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=8&model_id=168 αν θες σκουτερ τοτε καποιο Honda SH στην θεση σου και αν ειχα μια καποια εξοικιωση θα πηγαινα χαλαρα για Transalp 700* *οταν δεις τις τιμες των 250αριων και 600+αριων θα καταλαβεις γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Corey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 όταν λέει οικονομική μηχανή γιατί προτείνεται piaggio??? σε κάθε επίσκεψη στα συγκεκριμένα συνεργεία (γιατί τα μαστόρια της γειτονιάς μόλις δούνε piaggio σου λένε "ρε αι φύγε από εδώ") θα σε γδέρνουν ως εκεί που δεν πάει *ιδιοκτήτης εταιρικού piaggio X9 και Honda CBF250* στο CBF ισχύει η κατανάλωση που είπαν παραπάνω για 3-3,5λ\100χμ??? το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αυτο... για τον φιλο.... το ΑΧ-1 απο κατανάλωση τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 3-3,5λ\100χμ Παντα η κατανάλωση ειναι πολυ θεωρητικη. Επισης ειναι πολυ σχτικο και πως οδηγαει ο καθενας. Εσυ πχ μπορει να εισαι αποτομος και να νομιζεις οτι εισαι χαλαρος με το γκαζι και ετσι αν καιει περισσοτερο. Επισης οταν την συνηθησεις ισως την πας κοντα στο οριο σε καποια σημεια που μπορεις οποτε και εκει θα καιει περισσοτερο. Θελω να καταληξω οτι καλο ειναι να εχεις κατα νου την θεωρητικη καταναλωση αλλα μαλλον θα καις λιγο παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 στο CBF ισχύει η κατανάλωση που είπαν παραπάνω για 3-3,5λ\100χμ???το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αυτο... για τον φιλο.... το ΑΧ-1 απο κατανάλωση τι λέει? όχι το 3.3 είναι υπερβολικό με χαλαρή οδήγηση τα 100 θέλουν από 4 έως 5 λίτρα (πραγματικά κατανάλωση παπιού) με τάπα που πηγαίνω εγώ με το cbf (κακή συνήθεια ) θέλει 6.5 με 7.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Να σημειωσω εδω, οτι ενα οικονομικο 1000-1200ρι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ καιει σε μικτο κυκλο γυρω στα 6-6.5 λιτρα βενζινης ανα 100 km πραγματικη καταναλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George.doc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ηello guys, εδώ και 6 περίππου μήνες είμαι κάτοχος cbf250 του 07' μεταχειρισμένη και δηλώνω πανευτυχης μ τν επιλογή μου.Είναι η πρώτη μου μήχανη,πριν δεν είχα ούτε παπί(μόνο ποδήλατο :-p...)και έχω να πω οτι πρόκειται για φιλικότατη προς τον αναβατη μηχανή.Τη μαθαίνεις και τη συνηθίζεις αμεσως οπότε δε το βρίσκω υπερβολικό σε καμία περιπτώση σαν επιλογή.Έχω βεβαι μια πτωση στο ενεργητικό μου αλλά αυτό οφείλεται σε δικό μου υπερενθουσιασμό στην προσπαθειά μου να ανακαλύψω τα όρια της μηχανής στο έντονο στροφιλίκι...Οσο για την κατανάλωση οπως την έχω υπολογίσει στο μικτό κύκλο που την κανω μου βγαίνει στα 3,5-4Lt.Το μόνο που βρίσκω μη οικονομικό σε αυτη τη μηχανή είναι η αντικατάσταση των πλαστικών και λοιπών εξαρτηματων σε περιτωση που πέσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 sorry αλλά αυτές τις καταναλώσεις πως τις βγάζετε ακριβώς? σου βγάζει dld το ντεπόζιτο (16 λίτρα μαζί με τη ρεζέρβα) 400-460 χιλιόμετρα? γιατί εμένα ακόμα και στο στρώσιμο (τρομερά συντηρητική οδήγηση) έβγαζε 350max και μετά το στρώσιμο φυσικά δεν ξαναείδα ούτε 300 με ένα ντεπόζιτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George.doc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Προσωπικά κάνοντας τα περισσότερα χλμ(λιγο πανω απτα μισά) εκτώς πόλης μ πορεία στα 90χλμ/ω...Σύμφωνοι πως αν θες μπορείς εύκολα να την ανεβασεις περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Corey Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 .....Οσο για την κατανάλωση οπως την έχω υπολογίσει στο μικτό κύκλο που την κανω μου βγαίνει στα 3,5-4Lt.Το μόνο που βρίσκω μη οικονομικό σε αυτη τη μηχανή είναι η αντικατάσταση των πλαστικών και λοιπών εξαρτηματων σε περιτωση που πέσεις..... Ναι, φίλε.. .πες μας για την κατανάλωση, γιατι με ενδιαφέρει άμεσα.... είναι ο βασικός λόγος για να αγοράσω αυτήν την μηχανή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.