Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Netgear DGN2000

katkat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Αγορασα ενα ρουτερ Netgear DGN2000 και εχω προβλημα με το σημα του... Το εχω στο διπλανο δωματιο και το σημα ειναι "poor" ενω το σημα απο το router του αδελφου μου, το οποιο βρισκεται στον απο κατω οροφο ειναι καμπανα!

Να ειναι προβλημα του router ή του laptop?

Οποιαδηποτε βοηθεια/ιδεα ευπροσδεκτη...

Κατερινα

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο καναλι δοκιμασε αλλο firmware δοκιμασε σε πιο ψηλο σημειο δοκιμασε με αλλο λαπτοπ η αλλο pc για να δεις τι φταιει.καλως η κακως το ασυρματο επηρεαζεται απο πολλα οπως επισης και απο ροθτερ σε ρουτερ αλλαζουν πολλα.επισης μπορεις να δεις για πιο νεους Drivers για την ασυρματη καρτα

Δημοσ.

"Δοκιμασε να το πας πισω και να τους το τριψεις στη μουρη" επρεπε να μου πεις... καθως ειναι το δευτερο ιδιο ποθ παιρνω γιατι το πρωτο δεν συγχρονιζε καν και το πηγα πισω, μου δωσανε πιστωτικο στο πλαισιο και εκανα τη βλακεια και πηρα παλι το ιδιο... ελεγα πως ετυχε... αλλα μαλλον πετυχε τελικα...

Δημοσ.

2 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο router και με δέκτη n πιάνω σήμα σε απόσταση 2 ορόφων.. δεν αποκλείεται να σου έτυχε δεύτερη φορά ελαττωματικό αλλά πριν μπεις στη διαδικασία να το επιστρέψεις και αυτό θα πρότεινα να το σιγουρέψεις κάνοντας τις δοκιμές που προτείνει o poulinos..

Δημοσ.

δοκιμασε το ρουτε του bro να το βαλεις εκει που ηταν το δικο σου και να δεις.δυο φορες χαλασμενο μου φενεται δυσκολο.επισης περνα τελευταιο firmware.oyte to καταστημα φταιει αν πετυχες σε χαλασμενο.αυτοι οπως τα φερνουν τα πουλανε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επισης δοκίμασε να αλλάξεις τα channels,πχ αν υπαρχουν αλλα δικτυα στο ίδιο channel με το δικό σου, ενδέχεται να μπερδευόνται και να μήν έχει καλή απόδοση.Κι εγω το dgn2000 εχω και στην αρχή που δεν είχα πειράξει channel και το ειχα στο auto το εβαζε στο ιδιο με ένα router παραδίπλα και δεν έπιανε ποτέ, αφού έκανα 2-3 δοκιμές βρήκα ελεύθερο και τορα τρέχει μια χαρα.

Δημοσ.

με το netstumbler ,inssider,vistumbler μπορει να δει που παιζουν οι γειτονες και να βαλει αλλο.απλα καλο ειναι να βαλεις ειτε 1 ειτε 6 ουτε 11.πχ το 2 στην ουσια ειναι κοντα στο ενα.οποτε προσπαθησε να βρεις που παιζουν τα λιγοτερα σε 1,6,11.εκει θα τα δεις σχεδον ολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...