Προς το περιεχόμενο

The Descent 2 (2009).

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνέχεια της ταινίας του 2005 The Descent έρχεται η ταινία του 2009 The Descent 2.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αν και έχει καιρό που βγήκε δεν αξιώθηκα να την δω ακόμη. Η πρώτη ταινία (θέμα εδώ) μου άρεσε πάρα πολύ.

Την είδε κάποιος την καινούρια; Εντυπώσεις;

Δημοσ.

Η ταινια ειναι πολυ καλη,οπως και η πρωτη.

Μεχρι και το τελος της ειδικα, δε σε αφηνει χωρις ..ενδιαφερον!

Εν αναμονη της 3ης..

Δημοσ.

Μολις την ειδα.Η γνωμη μου ειναι οτι δεν επρεπε να γυριστει ποτε αυτη η ταινια(δεν ηταν τοσο κακη απο αποψη δρασης κλπ αν και ηταν τραγικα προβλεψιμη) για εναν λογο.Κατεστρεψε εντελως την δραματικη τροπη της ιστοριας του 1ου μερος και για μενα αυτο ειναι μεγα σφαλμα.

Δημοσ.

Δεν σκοπευωνα δω το Rec2, θα σκοπευα να δω το Descent 2(γιατι μεταξυ μας, το Descent ηταν καλη ταινια γενικα. Το Rec ηταν καλτια αλλα το Descent ηταν ωραιο εργακι)?

Υπαρχουν κατι ταινιες τυπου Descent που ξεπεταγονται απο το πουθενα και σου μενουν. Το ιδιο και το Donny Darko ας πουμε. Και γιαυτα ειναι 2 φορες χειροτερο να κανεις Νο2 αποτι για ενα καλο blockbuster ή ταινιαρα. Πχ Να βγαλεις Aliens ειχε νοημα. Γιατι ειχε κανει τρελο μπαμ. Αλλα να βγαλει Donny Darko 2 γιατι? Ουτε τα τοσα λεφτα θα βγαλεις και θα σκισεις και το 1.

Ειναι σαν καποιος να εβγαζε mulholland drive 2 ή lost highway 2

Δημοσ.
Δεν σκοπευωνα δω το Rec2, θα σκοπευα να δω το Descent 2(γιατι μεταξυ μας, το Descent ηταν καλη ταινια γενικα. Το Rec ηταν καλτια αλλα το Descent ηταν ωραιο εργακι)?

Υπαρχουν κατι ταινιες τυπου Descent που ξεπεταγονται απο το πουθενα και σου μενουν. Το ιδιο και το Donny Darko ας πουμε. Και γιαυτα ειναι 2 φορες χειροτερο να κανεις Νο2 αποτι για ενα καλο blockbuster ή ταινιαρα. Πχ Να βγαλεις Aliens ειχε νοημα. Γιατι ειχε κανει τρελο μπαμ. Αλλα να βγαλει Donny Darko 2 γιατι? Ουτε τα τοσα λεφτα θα βγαλεις και θα σκισεις και το 1.

Ειναι σαν καποιος να εβγαζε mulholland drive 2 ή lost highway 2

Δεν εχεις αδικο.Εμενα μου αρεσαν και το Descent και το Rec, ειδικα το Descent το θεωρω απο τα πολυ καλα και πραγματικα τρομου φιλμ με απιστευτες στιγμες αγωνιας.Τωρα και οι δυο "συνεχειες" περιμενουν εδω και καιρο στον δισκο αλλα ακομη δεν τις εχω δει.Οσο και να αντισταθω θα τις δω ομως.

Καλα στο Descent Part 2 για ποιο λογο παλι κατεβηκαν σε σπηλια?Δεν τους εφταναν αυτα που τραβηξαν στην πρωτη κατεβασια? :P

• Moderators
Δημοσ.
Δεν τους εφταναν αυτα που τραβηξαν στην πρωτη κατεβασια? :P

(spoiler για το 1ο)

Γιατί επέζησε και καμιά για να πει τι τράβηξαν;

Πάντως και εγώ σκοπεύω να το δω. Χωρίς πολλές προσδοκίες και ό,τι βγει.

Δημοσ.
(spoiler για το 1ο)

Γιατί επέζησε και καμιά για να πει τι τράβηξαν;

Πάντως και εγώ σκοπεύω να το δω. Χωρίς πολλές προσδοκίες και ό,τι βγει.

Απαντω στο spoiler: Ναι!Για θυμισου το τελος καλυτερα! ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ok, θα πρέπει να με βοηθήσεις παραπάνω από αυτό. Εγώ τα θυμάμαι αλλιώς (και αυτό ήταν και ένα από τα κορυφαία σημεία του 1ου).

Εκτός και αν εννοείς

ότι επειδή δεν είδαμε την τελευταία να πεθαίνει, αυτό σημαίνει ότι έχει πιθανότητες να επέζησε εκεί κάτω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...