arxaggelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ... -οθόνη αφής 3" τουλάχιστον -wifi -gps -μπροστά κάμερα -δυνατότητα να ανοίγει αρχεία office (δεν πειράζει αν δεν τα επεξεργάζεται κι όλας) -media player της προκοπής -ραδιόφωνο δεν με πειράζουν τα εξής: -λειτουργικό (αν και από όσο ξέρω τα custom λειτουργικά δεν δίνουν και πολλές επιλογές) -αριθμός mp κάμερας -capacitive/resistive οθόνη και όλα αυτά σε όσο το δυνατόν καλυτερη τιμή Είδα και την προσφορά για το Omnia αλλά κάτι με χαλάει σε αυτό το κινητό και δεν έχω βρει ακομη τι. Επίσης δεν είμαι σε φάση σκαλίσματος, άντε να του περνούσα κανένα shell αλλά για φλασάρισμα δεν παίζει. Υπάρχει κάτι άλλο ή κάνω μαμακία που το σκέφτομαι ακόμη; ps: τα winmob 6.1 τόσο χάλια είναι και όλοι φλάσαρουν σε 6.5;
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Koιτα, με αυτα που ζητας, κινητο με λειτουργικο ειναι μονοδρομος. Ο media player που ζητας αν καταληξεις σε winmo, ονομαζεται Core Player παρεμπιπτοντως Επισης δεν ξερω τιμη για το ΟΜΝΙΑ, αλλα το diamond2 το εχει το Πλαισιο στα 400 ευρω, την οποια θεωρω πολυ καλη τιμη για το συγκεκριμενο. Τα 6.1 δεν ειναι σε καμια περιπτωση χαλια, αλλα αφου υπαρχει η επιλογη του να βαλεις τα καπως πιο φιλικα 6.5 γιατι να μην το κανεις? (Μην περιμενεις ιδιαιτερες διαφορες βεβαια). Εγω θα επελεγα diamond λογω ποιοτητας και υποστηριξης HTC, αλλα αν πεις καμια τρελη τιμη για το ΟΜΝΙΑ go for it imo.
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 υπήρχε προσφορά 194 ευρώ από cosmote μαζί με το destinator. Πρέπει να υπάρχει ακόμη. Εννοέιται μιλάμε για το πρώτο omnia και όχι για το ΙΙ.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 υπήρχε προσφορά 194 ευρώ από cosmote μαζί με το destinator. Πρέπει να υπάρχει ακόμη. Εννοέιται μιλάμε για το πρώτο omnia και όχι για το ΙΙ. Go for it. Απλα. Κυριως λογω τιμης παντα. Δεν νομιζω να βρεις καλυτερο value for money με βαση αυτα που ζητας
arxaggelos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Και επανέρχομαι... Το ομνια δεν έπαιξε. Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά το HTC Diamnd 2, και η HTC έχει κάνει πολύκαλή δουλειά με το shell για τα win. Επίσης πλέον βγαίνει κατευθείαν με 6.5. Και λέω we have a winner, έστω και χωρίς 3.5" audio out. Αλλά λέει ΔΕΝ υποστηρίζει TV-out! είναι δυνατόν;;; Ας πει γνώμη κάποιος που το έχει, αν γίνεται και σε σύγκριση με το ομνια ΙΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.