lasop Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, το ερωτημά μου είναι το εξής, έχω στην κατοχή μου το elislasop.com ένα site με μαθήματα photoshop και άλλων δημιουργικών προγραμμάτων μέσω video στα ελληνικά και ψάχνω τον τρόπο να μου στέλνουν δωρεές οι χρήστες που μπαίνουν και βλέπουν τα μαθηματά μου. Έτσι σκέφτηκα το donation μέσω sms όπου με αποστολή μηνύματος μέσω ενός τετραψήφιου αριθμόυ όποιος θέλει θα στέλνει sms και θα λαμβάνω το donation μετά απο τα ποσοστά που θα κρατήσει και η εταιρεία; Έχω δοκιμάσει ήδη το paypal αλλά όχι με ενθουσιώδη αποτελέσματα μιας και δεν το εμπιστεύονται ακόμη πολλά άτομα στην ελλάδα γιατί πρέπει να δώσουν την πιστωτική τους κτλ. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια εταιρεία που υποστηρίζει τέτοιου είδους πληρωμης μέσω sms ας απαντήσει
AlexNet Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν δεν εμπιστεύονται το paypal περιμένεις να εμπιστευθούν το sms donation;
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Άλλη η ελληνική αγορά Alex. Σίγουρα θα εμπιστευθούν το SMS Donation. Ένιγουέι, ας μη βγει OffTopic το θέμα. Με συγχωρείτε
lasop Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μετά απο συζήτηση με τους χρήστες εκείνοι έχουν επιλέξει αυτή τη μέθοδο, γι αυτό και εγώ το κοιτάω το θέμα. Γιατί δεν ειναι διαδικασία, απλά στέλνεις sms, δεν μπαίνεις σε site, δεν βάζεις κάρτες κλπ. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να απαντήσει.
vdanasto Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Offtopic, αλλά συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σου και τα tutorials που έχεις ανεβάσει. Δεν την γνώριζα, την είδα σήμερα και παρακολούθησα 1-2 μαθήματα. Πραγματικά εξαιρετική δουλειά, μπράβο σου!
lasop Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστώ φίλε vdanasto για τα καλά σου λόγια! ---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:46 ---------- βρήκα μια εταιρεία που κάνει τέτοια δουλεια και υποστηρίζει και τα ελληνικά τηλέφωνα αλλά πέφτει τρελό "Χαράτσι". απο το 1.40 που στέλνει ο χρήστης εγώ θα παίρνω 0.40. Η εταιρεία είναι http://www.daopay.com/ αν ενδιαφέρεται κανείς.
isay Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Σε ελληνικές εταιρίες τύπου "στείλτε μήνυμα στο 546ΧΧ για να μας πείτε τη γνώμη σας" τις δοκίμασες; Μια από αυτές είναι η newsphone αλλά υπάρχουν μπόλικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.