Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη έχετε για το Toshiba satellite l505 12-Q

mec123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτως μαζι σου. Μαλλον θα πω στον ξαδερφο μου να παρει κατι πιο καινουριο.(i3 i5) :-). Το λαπτοπ το αγορασα αρχες ιανουαριου. Αν δεν κανω λαθος στη μεση του ιανουαριου βγικε και ο ι3. Δεν με πειραζει που δεν πειρα λαπτοπ με ι3,ι5,ι7

Anyway.Ευχαριστώ που ειπες τη γνωμη σου.

Παρακαλω φιλε μου mec123.

Δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι για την επιλογη σου αλλα ουτε και να ζητας επιβεβαιωση απο τριτους.

Εγω θα σου προτεινα να το χαρεις οσο μπορεις γιατι πραγματικα προκειται για ενα αξιολογο μηχανημα να παιξεις τα παιχνιδια σου να δεις τις ταινιουλες σου να σερφαρεις στο internet και να τρεξεις τις εφαρμογες σου και οταν θα ερθει ο καιρος να σ΄εχει ο θεος γερο και ευτυχησμενο για να επιλεξεις το επομενο μηχανακι σου με τον οχταπυρηνο αυτη τη φορα επεργαστη που θα τρεχει στα 5.16 Ghz με τα 16mb μνημης και την σουπερ ντουπερ καρτα γραφικων.

Δημοσ.
Παρακαλω φιλε μου mec123.

Δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι για την επιλογη σου αλλα ουτε και να ζητας επιβεβαιωση απο τριτους.

Εγω θα σου προτεινα να το χαρεις οσο μπορεις γιατι πραγματικα προκειται για ενα αξιολογο μηχανημα να παιξεις τα παιχνιδια σου να δεις τις ταινιουλες σου να σερφαρεις στο internet και να τρεξεις τις εφαρμογες σου και οταν θα ερθει ο καιρος να σ΄εχει ο θεος γερο και ευτυχησμενο για να επιλεξεις το επομενο μηχανακι σου με τον οχταπυρηνο αυτη τη φορα επεργαστη που θα τρεχει στα 5.16 Ghz με τα 16mb μνημης και την σουπερ ντουπερ καρτα γραφικων.

Με συγκινισες :') :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...