Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη έχετε για το Toshiba satellite l505 12-Q

mec123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεχω αυτο το λαπτοπ.http://www.skroutz.gr/s/247818/Toshiba-Satellite-L505-12Q.html Προτεινα στον ξαδερφο μου να αγορασει το ιδιο. αλλα θελει και αλες γνωμες! Δωστε την δικι σας γνωμη.

Δημοσ.

αφού το κατέχεις τι νόημα έχει να σου πούμε τις γνώμες μας? Αν ήταν πριν το αγοράσεις...τώρα λίγο ανούσιο δεν είναι?

Δηλαδή αν σου πώ "Πατάτα είναι, τσάμπα τα λεφτά", θα αλλάξει κάτι?

Δημοσ.
αφού το κατέχεις τι νόημα έχει να σου πούμε τις γνώμες μας? Αν ήταν πριν το αγοράσεις...τώρα λίγο ανούσιο δεν είναι?

Δηλαδή αν σου πώ "Πατάτα είναι, τσάμπα τα λεφτά", θα αλλάξει κάτι?

ελεος ρε φιλε! ιθελα να μου πειτε τι πιστεβετε εσεις για αυτο το λαπτοπ.! θελει να το αγορασει και ο ξαδερφος μου αλλα εχει αμφιβολιες. και γι αυτο

Δημοσ.

Αφού το κατέχεις θα μπορούσες να γράψεις μια παράγραφο για τη δική σου εμπειρία. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για όλους αλλά και για τον ξάδερφο σου.

Τι αντιρρήσεις έχει ο ξάδερφος σου; Τι εναλλακτικές λύσεις σου έχει προτείνει; Για τι χρήση το θέλει; Γιατί δε ρωτά ο ίδιος; Γιατί δεν του το δίνεις 1-2 μέρες να το δοκιμάσει; Γιατί δε γράφεις από την αρχή τι ακριβώς θες;

Μήπως (λέω εγώ) χρειάζεσαι επιχειρήματα για την αξία του φορητού σου; Στους φορητούς τρεις είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες (αλφαβητική σειρά)

Dell

Sony vaio

Toshiba

Δημοσ.

Επειδη βλεπω οτι δεν θα τα παω καλα με αυτο το νεο θεμα που ανοιξα πειτε μου πως το διαγραφω και αν γινετε. (ειμαι νεος στο σιτε αυτο)

Δημοσ.

Κάτω αριστερά κάτω από το όνομα σου, έχει ένα εικονίδιο σαν κατάσκοπο. Πάτησε το και γράψε να στο διαγράψουν

Δημοσ.

απλα δώσε μας να καταλάβουμε τι ακριβώς ζητάς. Θα πουλήσεις το λαπτοπ σου στον ξαδερφο σου και θέλεις να του πεις τι προτερήματα έχει, ή σκέφτεται να αγοράσει το ίδιο με το δικό σου και θέλεις να ακούσει και απο άλλον πόσο καλό είναι ή τι ενναλακτικές έχει?.

Η απλά μπερδεύτικαμε και το λαπτοπ δεν το έχεις και απλα ζητάς γνώμες αν αξίζει η αγορά του?

Όπως είπε και ο isay, το βασικό είναι για τι χρήση το θέλει, τι ποσό διαθέτει

Δημοσ.
απλα δώσε μας να καταλάβουμε τι ακριβώς ζητάς. Θα πουλήσεις το λαπτοπ σου στον ξαδερφο σου και θέλεις να του πεις τι προτερήματα έχει, ή σκέφτεται να αγοράσει το ίδιο με το δικό σου και θέλεις να ακούσει και απο άλλον πόσο καλό είναι ή τι ενναλακτικές έχει?.

Η απλά μπερδεύτικαμε και το λαπτοπ δεν το έχεις και απλα ζητάς γνώμες αν αξίζει η αγορά του?

Όπως είπε και ο isay, το βασικό είναι για τι χρήση το θέλει, τι ποσό διαθέτει

Θελει να αγορασει το ιδιο. Απλα θελει και γνωμες απο αλους οχι μονο απο μενα!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ πάλι κατέχω το A500 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος .:X

Και δεν με ενδιαφ'ερουν οι γνώμες σας....πλέον. :X:X

Δημοσ.
Εγώ πάλι κατέχω το A500 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος .:X

Και δεν με ενδιαφ'ερουν οι γνώμες σας....πλέον. :X:X

Ακυρος :P :p :P

Δημοσ.
Κατεχω αυτο το λαπτοπ.http://www.skroutz.gr/s/247818/Toshiba-Satellite-L505-12Q.html θελω να ακουσω τις γνωμες σας! :-)

Φιλε μου το συγκεκριμενο laptop ηταν μια παρα πολυ καλη αγορα μεχρι το τελος περιπου του 2009 και πριν την εμφανιση των νεων επεξεργαστων core i3 και ι5.

Πιστευω πως ειναι ενα ποιοτικο κομπιουτερ με καλη καρτα γραφικων μεγαλο δισκο και εναν καλο μεν ξεπερασμενο δε επεξεργαστη που για μενα αποτελει και το αδυνατο σημειο του για τα σημερινα δεδομενα επεξεργαστων σε σχεση με τα επιπεδα τιμων τους.

Παντως σε καθε περιπτωση για να πουμε αν η αγορα ενος laptop κρινεται ικανοποιητικη ή οχι για καποιον θα πρεπει να λαβουμε υποψη την χρηση και το κοστος του οποτε εγω θα κρινω το ερωτημα σου καθαρα ρητορικο και απλα θα σου πω εντελως θεωρητικα οτι ειναι ενα δυνατο μηχανημα πλην ομως πλεον υπαρχουν και καλυτερα με το ιδιο κοστος.

Δημοσ.
Φιλε μου το συγκεκριμενο laptop ηταν μια παρα πολυ καλη αγορα μεχρι το τελος περιπου του 2009 και πριν την εμφανιση των νεων επεξεργαστων core i3 και ι5.

Πιστευω πως ειναι ενα ποιοτικο κομπιουτερ με καλη καρτα γραφικων μεγαλο δισκο και εναν καλο μεν ξεπερασμενο δε επεξεργαστη που για μενα αποτελει και το αδυνατο σημειο του για τα σημερινα δεδομενα επεξεργαστων σε σχεση με τα επιπεδα τιμων τους.

Παντως σε καθε περιπτωση για να πουμε αν η αγορα ενος laptop κρινεται ικανοποιητικη ή οχι για καποιον θα πρεπει να λαβουμε υποψη την χρηση και το κοστος του οποτε εγω θα κρινω το ερωτημα σου καθαρα ρητορικο και απλα θα σου πω εντελως θεωρητικα οτι ειναι ενα δυνατο μηχανημα πλην ομως πλεον υπαρχουν και καλυτερα με το ιδιο κοστος.

Συμφωνω απολυτως μαζι σου. Μαλλον θα πω στον ξαδερφο μου να παρει κατι πιο καινουριο.(i3 i5) :-). Το λαπτοπ το αγορασα αρχες ιανουαριου. Αν δεν κανω λαθος στη μεση του ιανουαριου βγικε και ο ι3. Δεν με πειραζει που δεν πειρα λαπτοπ με ι3,ι5,ι7

Anyway.Ευχαριστώ που ειπες τη γνωμη σου.

Δημοσ.

Τι θέλεις να μάθεις ακριβώς; Το έχω ένα δίμηνο περίπου. Σε γενικές γραμμές είναι εξαιρετικό εκτός από τη μέτρια οθόνη του (LG) που με απογοήτευσε αρχικά αλλά τη συνήθισα τώρα. Έχει μικρή αντίθεση, κάπως ξεπλυμένα χρώματα και οι γωνίες θέασης θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Από άποψη ποιότητας κατασκευής και θερμοκρασιών είναι η μέρα με τη νύχτα με το παλιό fujitsu amilo που είχα. Στα παιχνίδια δεν καταλαβαίνει τίποτα, ό,τι δοκίμασα το τρέχει νεράκι, για laptop δηλαδή έχει μια πολύ αξιόλογη κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής του μου είναι υπεραρκετός και όποια κολληματάκια είχα με τον παλιό core2duo σε κάποιες ταινίες 1080p δεν υπάρχουν πλέον. Στην αρχή ήταν κάπως φορτωμένο με bloatware το οποίο αφαίρεσα ή απενεργοποίησα και γενικά η απόκριση είναι φανταστική στα win7. Ώρες ώρες μου φαίνονται πιο γρήγορα από τα xp που έχω στο desktop με i5. Συμφωνώ κι εγώ με τον kostas.b, στην τιμή του βρίσκεις πλέον μηχανήματα με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις γνωμες σας! Στο Βαιο θα καταληξει ο ξαδερφος μου απο οτι φαινετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...