Προς το περιεχόμενο

Πως βλεπω τα στατιστικα μου στο site?

zoug100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.εχω μια απορια που δεν μπορω να την λυσω.οταν πχ μπαινω στην κεντρικη σελιδα του site δεν ξερω πως να παω να βρω ολα τα θεματα που εχω ξεκινησει.παταω αριστερα που λεει πινακς ελεγχου αλλα εκει δεν μου βγαζει στατιστικα.πως μπορω να πηαγινω ρε παιδια στα στατιστικα μου.σε καθε φορουμ οταν πατας πινακας ελεγχου εχει να δεις τα θεματα που ξεκινησες και τα μηνυματα που δημοσιευσες.εδω δεν υπαρχει.για βοηθηστε με

Δημοσ.
Πας zoug100 και Εμφάνιση Όλων

ναι.ετσι παω τωρα.αν ομως υποθεσουμε οτι ξαναμπω στο site μετα απο δυο εβδομαδες το topic στο οποιο μιλαμε τωρα θα εχει παλιωσει και αντε να ψαχνω να το βρω εγω τοτε για να πατησω το zoug100 και να παω στα στατιστικα μου.δεν υπαρχει αλλος τροπος δηλαδη?

---------- Προσθήκη στις 18:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:27 ----------

οκ.το βρηκα τελικα.πατησα γρηγοροι συνδεσμοι και μετα προφιλ.οκ.ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.
ναι.ετσι παω τωρα.αν ομως υποθεσουμε οτι ξαναμπω στο site μετα απο δυο εβδομαδες το topic στο οποιο μιλαμε τωρα θα εχει παλιωσει και αντε να ψαχνω να το βρω εγω τοτε για να πατησω το zoug100 και να παω στα στατιστικα μου.δεν υπαρχει αλλος τροπος δηλαδη?

Οχι δεν υπάρχει.

Βεβαία αν εχει νεα ποστ θα στο εμφανίσει με τη μια δεν χρειάζεται εσυ να ψάχνεις για θέματα του 2009 ας πούμε αν ποστάρει κάποιος θα στο δείξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...