Liakoni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Οκ ευχαριστω μπορεις να δοκιμασεις και την 9.10? επειδη η 10.04 ειναι alpha ηταν λογικο να παρουσιαστουν προβληματα.... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Στην 9.10 υπάρχει πρόβλημα και με την κάρτα γραφικών, είναι καινούργια και δεν υποστηριζεται. Γενικά είναι καινουργια η πλατφόρμα, για αυτό υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, Έτσι και αλλιώς σε ένα μήνα βγαίνει το Lucid, οπότε λίγο υπομονή.
ducatirulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μηπως εχετε δοκιμασει ταινιες 720-1080p και κανενα ελαφρυ παιχνιδακι να πειτε εντυπωσεις?
djjojo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 και εγω την ιδια απορια εχω.Αν και για τα 720p ειμαι σιγουρος
kabamaru21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 γίνετε στο μελον να βαλω μια gpu? πχ την 5650? υπαρχει τροπος?
GoldenEye Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 γίνετε στο μελον να βαλω μια gpu? πχ την 5650? υπαρχει τροπος? οχι δεν γινεται αλλα συντομα βγαινει στην Ελλαδα αυτο οποτε καλο ειναι να περιμενεις http://www.notebook.de/sony-vaio-vpc-eb1m1et-mit-intel-core-i3-330m-213ghz-win-7-p-28029 και σε λευκο αυτο http://www.notebook.de/sony-vaio-vpc-eb1m1ewi-mit-intel-core-i3-330m-213ghz-win-7-p-28030 ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- και εγω την ιδια απορια εχω.Αν και για τα 720p ειμαι σιγουρος και 1080p πολυ ανετα λογω της καρτας γραφικων που εχει υποσυστημα για αυτη την δουλεια. αλλα και αυτο να μην ειχε η CPU ειναι υπεραρκετη γι αυτη την δουλεια.
ducatirulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καποιο αλλο θετικο ή αρνητικο σχολιο για το λαπτοπακι ή καποια παρατηρηση? Σκεφτομαι να το παρω αμεσα.
kabamaru21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 οχι δεν γινεται αλλα συντομα βγαινει στην Ελλαδα αυτο οποτε καλο ειναι να περιμενεις http://www.notebook.de/sony-vaio-vpc-eb1m1et-mit-intel-core-i3-330m-213ghz-win-7-p-28029 και σε λευκο αυτο http://www.notebook.de/sony-vaio-vpc-eb1m1ewi-mit-intel-core-i3-330m-213ghz-win-7-p-28030 ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- και 1080p πολυ ανετα λογω της καρτας γραφικων που εχει υποσυστημα για αυτη την δουλεια. αλλα και αυτο να μην ειχε η CPU ειναι υπεραρκετη γι αυτη την δουλεια. σκατα.. βιαστικα αυτο επρεπε να παρω εξαρχης, (ελεγα, τι να την κανω την καρτα γραφικων δεν παιζω παιχνιδια στο pc. αλλα μπηκε ο διαολος μεσα μου)
GoldenEye Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 σκατα.. βιαστικα αυτο επρεπε να παρω εξαρχης, (ελεγα, τι να την κανω την καρτα γραφικων δεν παιζω παιχνιδια στο pc. αλλα μπηκε ο διαολος μεσα μου) αμα δεν παιζεις παιχνιδια στο pc τι να το κανεις; ακομα και μετρια προς βαρια προγραμματα να τρεχεις παλι (για τον μεσο χρηστη) δεν σου χρειαζεται καθως λιγα προγραμματα χρησιμοποιουν DXVA περα απο τις δυνατοτητες της ενσωματωμενης καρτας γραφικων. ---------- Προσθήκη στις 10:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:02 ---------- Καποιο αλλο θετικο ή αρνητικο σχολιο για το λαπτοπακι ή καποια παρατηρηση?Σκεφτομαι να το παρω αμεσα. στα λεφτα του μια χαρα ειναι. βρες μου λαπτοπ μεχρι τα 650 ευρω με αυτα τα χαρακτηριστικα με ωραιο design χωρις να μοιαζει φθηνιαρικο και να μην ειναι HP fujitsu και acer... ασε που μπορεις να το βρεις φθηνοτερα εδω και με ελληνικο πληκτρολογιο
kabamaru21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καποιο αλλο θετικο ή αρνητικο σχολιο για το λαπτοπακι ή καποια παρατηρηση?Σκεφτομαι να το παρω αμεσα. 2 ωρες και 10 λεπτα η μπαταρια (wifi-browsing) πολυ πολυ καλη οθονη (αλλα εχει σκατα γωνιες θεασης) πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο πληκτρολογιο με numpad θα ηθελα μια usb ακομη και τις υπάρχουσες να τις ειχαν τοποθετήσει καλυτερα. το τατσπαντ ειναι καλο (αλλα ακομη ζηλεύω του φιλου μου,με το macbook :-P) για τα 580€ που το πειρα ειναι perfect αμα θες τιποτα αλλο ρωτα
ducatirulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το πηρα τελικα,οντως πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο πληκτρολογιο,γενικοτερα πολυ καλη αισθηση και φυσικα απιστευτη τιμη (ο φιλος σου με το macbook δε νομιζω να το πηρε τοσο φτηνα) . Το μονο που εχω κανει ειναι να γραψω τα recovery disks. To εχεις κανει register στην sony,αν δεν το κανεις δεν ισχυει η εγγυηση? Drivers εχεις κατεβασει καινουριους?
anpetsalis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 βασικα μια παρομοια ερωτηση εχς και εγω μιας και ειμαι κατοχος του λαπτοπ... καποτε εδιναν το λειτουργικο σε CD , μετα εκαναν ενα partition στον σκληρο και λεγοταν recovery.. τωρα αμα θελω να κανω φορματ που βρισκω το λειτουργικο?και δεν ενοω απο τον θειο αλλα το γνησιο του... αφτο που ειχε μεσα οταν αγορασα το λαπτοπ..
kabamaru21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το πηρα τελικα,οντως πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο πληκτρολογιο,γενικοτερα πολυ καλη αισθηση και φυσικα απιστευτη τιμη(ο φιλος σου με το macbook δε νομιζω να το πηρε τοσο φτηνα) . Το μονο που εχω κανει ειναι να γραψω τα recovery disks. To εχεις κανει register στην sony,αν δεν το κανεις δεν ισχυει η εγγυηση? Drivers εχεις κατεβασει καινουριους? το εκανα register ετσι για να υπαρχει, λογικα η εγγυηση πρεπει να ειναι ανεξαρτητη του register, δεν ξερω κιολας. απο drivers δεν κατεβασα κατι συγκεκρινο, οτι εκανε update απο μονο του (windows update και το vaio update)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.