anpetsalis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 θα ήθελα την γνωμη σας για το σηγκεκριμενο λαπτοπ... http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-Vpc-Eb1J1E-Wi-VPCEB1J1E-WI.htm η χρηση του ειναι σερφαρισμα στο νετ και μερικεσ απλες εφαρμογες ... και αν η μπαταρια του ειναι αποδοτηκοτατη... γενικα γνωμες και για το ποσο στιβαρο ειναι σαν κατασκευη... οσο για το sony vaio απο θεμα εγγυησης δεν λεω και πολλα..
djjojo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 και εγω σκεφτομαι να το παρω το συγκεκριμενο,σε ποιο μαγαζι εχεις βρει την καλυτερη τιμη?
anpetsalis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 βασικα απο το σκρουτζ θα βρεις την πιο χαμηλη τιμη στα 554.. αλλα κανεις δεν το εχει ετοιμοπαραδοτο.. θελουν ολοι περιπου 10 μερες.. οποτε εδωσα παραγελεια στο priveshop με 584 που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. και αυριο πρωι μου ερχετε...
kabamaru21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 το τσιμπισα σημερα απο το hack n easy ειναι τρομερο το λαπτοπακι. βεβαια ειναι το πρωτο μου οποτε δεν ειμαι αντικειμενικός. Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με την μπαταρια ποσες ωρες να ειναι η πρωτη φορτιση? στο μελλον να την αφήνω να πέσει στο 0% και μετα να την φορτιζω? η στο 10% (κατι τετοιο πειρε το ματι μου)
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μπορειτε να του βαλετε ubuntu και να πειτε κατα ποσο δουλεψανε??? Sent from my iPod touch using Insomnia.app
vasilisga Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 το τσιμπισα σημερα απο το hack n easyειναι τρομερο το λαπτοπακι. βεβαια ειναι το πρωτο μου οποτε δεν ειμαι αντικειμενικός. Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με την μπαταρια ποσες ωρες να ειναι η πρωτη φορτιση? στο μελλον να την αφήνω να πέσει στο 0% και μετα να την φορτιζω? η στο 10% (κατι τετοιο πειρε το ματι μου) οταν τελειωσει η μπαταρια φορτισε το μεχρι να ολοκληρωθει και εισαι κομπλε μετα καλο θα ειναι που και που να το αφηνεις να αδειαζει η μπαταρια
djjojo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αν και 99% θα παρω αυτο,εχετε να προτεινετε καποιο αλλο εως 650 ευρω. Απο καρτα γραφικων δεν αξιζει απο οτι ξερω και πολλα αλλα δεν με ενδιαφερει κι ολας.Ξερει κανεις αν παιζει καλα ταινιες mkv κτλ και ποσο κραταει η μπαταρια στο περιπου?
vasilisga Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 αν μπορεις να δωσεις αλλα 30ε για αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908656&u=ASUS-A52JR-SX109V μου φαινεται παααρα πολυ καλο
Liakoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μπορειτε να του βαλετε ubuntu και να πειτε κατα ποσο δουλεψανε??? Sent from my iPod touch using Insomnia.app Έχω πάρει το laptop και έχω βάλει Ubuntu Lucid 10.04 (alpha3). Υπάρχουν προβλήματα με τον ήχο προς το παρών, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα διορθωθεί (το μικρόφωνο λειτουργεί). Επίσης υπάρχει πρόβημα με την ethernet, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις τον kernel 2.6.33 και διορθώνεται. Άλλα ροβλήματα δεν έχω παρατηρήσει. ΥΓ: Επίσης υπάρχει προεγκατεστημένο το Slashtop (το οποίο είναι Linux-based)
ducatirulez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μπορεις να μας πεις εσυ ή και καποιος αλλος που το εχει γενικοτερεςς εντυπωσεις-προβληματα που μπορει να εντοπισε? Tιθεται θεμα αξιοπιστιας των μαγαζιων που το εχουν αρκετα πιο φθηνα απο τις γνωστες αλυσιδες?
Liakoni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μπορεις να μας πεις εσυ ή και καποιος αλλος που το εχει γενικοτερεςς εντυπωσεις-προβληματα που μπορει να εντοπισε?Tιθεται θεμα αξιοπιστιας των μαγαζιων που το εχουν αρκετα πιο φθηνα απο τις γνωστες αλυσιδες? Εγώ δεν το πήρα από γνωστή αλυσίδα (το παρήγγειλα αρχικά από Multirama, αλλά δεν με υπήρξε σωστή ενημέρωση ως προς τον χρόνο αποστολής και την ακύρωσα) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το πήρα 583 (τώρα το ακρίβυναν) και μου είπαν είναι η τιμή καταλόγου της Sony. Έτσι και αλλιώς το laptop αν πάθει κάτι, τρέχεις στην αντιπροσωπεία, όχι στο κατάστημα που το αγορασες. Από προβλήματα , ο ήχος που δεν δουλευει στο Linux είναι ενοχλητικό, αλλά πιστεύω θα φτιάξει. Τα Windows δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Ιδιαίτερα βολικό είναι το slashtop. Επίσης έχει πάρα πολύ καλό πληκτρολόγιο (για αυτό προτίμησα Sony Vaio).
ducatirulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κι εγω απο μουλτι ελεγα να τον παρω αλλα τωρα κυριως λογω διαφορας τιμης μαλλον θα τον παρω απο αυτους που τον εχουν πιο φτηνα. To θεμα της αξιοπιστιας το ανεφερα περισσοτερο για την περιπτωση που δεν εχουν ελληνικα win και πληκτρολογιο ή προοριζοται για αλλες χωρες και δεν καλυπτονται απο την εδω αντιπροσωπεια. Παντως φαινεται να εχει παρα πολυ καλο value/money. Aν εχει να προσθεσει κανεις κατι αλλο για εμας τους μελλοντικους χρηστες,ευπροσδεκτο.
anpetsalis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 το πειρα σημερα το απογευμα.. το λαπτοπ ειναι αρκετα ωραιο .. λεπτο , ελαφρυ και πολυ κομψο.. ειχα λιγο ανχος για το ασπρο χρωμα. αλλα το μεσα ειναι ασπρο και το εξω του ειναι πιο πολυ ασημι... το πληκτολογιο τα σπαει... κλασικο sony vaio...ολα τα πληκτολογια τους ειναι φοβερα.. και η πρωτη μου επαφη με τα windows 7 ειναι καλη αν και θελουν συνηθεια.. εχει η vaio ενα εγκατεστημενο προγραμμα μεσα.. πανω στην κορυφη της οθονης προεξεχει ενα μαυρο πλαισιο σαν υποσελιδο.. με το που πας το ποντικι επανω εμφανιζετε ενα μενου με shortcuts το οποιο εμενα μου θυμησε πολυ mac.. αυτο που παρατηρω ειναι η θερμοκρασια του.. μου φενετε "λιγο" ζεστο... οχι κατι τρομερο.. το προηγουμενο μου ηταν ενα HP και δεν μου ειχε ανεβασει ποτε θερμοκρασια... παντα παγωμενο!! τωρα θα παρακολουθησω το vaio στην πορεια... θα του παρω και μια βαση με ανεμηστηρακια για να ενισχυσω το κολαρακι του...
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Έχω πάρει το laptop και έχω βάλει Ubuntu Lucid 10.04 (alpha3). Υπάρχουν προβλήματα με τον ήχο προς το παρών' date=' αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα διορθωθεί (το μικρόφωνο λειτουργεί). Επίσης υπάρχει πρόβημα με την ethernet, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις τον kernel 2.6.33 και διορθώνεται. Άλλα ροβλήματα δεν έχω παρατηρήσει. ΥΓ: Επίσης υπάρχει προεγκατεστημένο το Slashtop (το οποίο είναι Linux-based)[/quote'] Οκ ευχαριστω μπορεις να δοκιμασεις και την 9.10? επειδη η 10.04 ειναι alpha ηταν λογικο να παρουσιαστουν προβληματα.... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.