tzotzo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τα δωρεαν μηνυματα του πακετου 1500 οταν ο ενας ειναι αγγλια και ο αλλος ελλαδα χρεωνονται με κανονικο τιμολογιο ή ειναι μεσα στα δωρεαν μηνυματα? Δεν με ενδιαφερει η ομιλια.μονο τα μηνυματα. Αν καποιος ξερει καποιο αλλο πακετο που να γινεται αυτο ας ενημερωσει. ευχαριστω προκαταβολικα
neos_kosmos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι γίνεται, εφόσων είναι και τα δύο κινητά whats up. Θυμάμαι ότι πριν από μερικούς μήνες που ήμουν εξωτερικό, με έπαιρναν τηλ και μου έστελναν μηνύματα οι φίλου μου από το whats up, και δεν χρεώνονταν επιλέον. Άρα μαλλον το πακέτο ισχύει για εξωτερικό
isay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ΝοΑ στην Αγγλία με περιαγωγή (χρειάζεται ενεργοποίηση) ΝοΒ στην Ελλάδα και τα δυο whatsup Για μηνύματα: -Ο ΝοΒ στέλνει μήνυμα στο ΝοΑ. Κανείς δε χρεώνεται και το μύνημα φτάνει κανονικά. -Ο ΝοΑ στέλνει μήνυμα στο ΝοΒ. Ο ΝοΑ χρεώνεται διπλό μήνυμα αγγλίας (νομίζω 0,20 λίρα), το μήνυμα φτάνει και ο ΝοΒ δε χρεώνεται τίποτα Για κλήσεις: -Ο ΝοΒ τηλεφωνεί στο ΝοΑ. Ο ΝοΒ δε χρεώνεται τίποτα αλλά ο ΝοΑ χρεώνεται για το κόστος περιαγωγής -Ο ΝοΑ τηλεφωνεί στο ΝοΒ. Πληρώνει κόστος κλήσης στο εξωτερικό (στην Ελλάδα) και ο ΝοΒ δε χρεώνεται τίποτα. Κάποιες εξαιρέσεις παίζουν με τις χρεώσεις συμβολαίων προπληρωμένου χρόνου. Ρωτάς τις εταιρείες.
tzotzo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ακριβως τα ιδια μου ειπε και η cosmote. thanx isay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.