fastnickride Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 εχώ το ps3 το οποίο διαβάζει ταινίες bluray. θέλω ένα πρόγραμμα μετατροπής-εγγραφής δεν ξέρω, όταν κατεβάζω μια ταινία απο το pc σε bluray να την περνάω σε ένα δισκάκι(μάλλον double layer) και να παίζει στο ps3 αντεγραμμένο! δεν ξέρω αν κάνει την δουλειά το convertx to dvd.αν υπάρχουν και οδηγίες για το πως γίνεται θα με βόλευε....thanks!
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δες το προγραμματάκι του μέλους του Insomnia gherudos: Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Όταν λες ταινίες blueray, μάλλον εννοείς τα αρχεία mkv που είναι bdrips. Το ConvertX κάνει μετατροπή σε dvd που είναι συμβατό με όλα τα dvd players, περιλαμβανομένου και το ps3. Αν θέλεις το κάτι παραπάνω θα πρέπει να τα μετατρέψεις σε μορφή που αναγνωρίζει το Ps3. Αυτό θα γίνει με το MKV2VOB. Δεν υπάρχει απώλεια ποιότητας. Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι (χοντρικά) να ανοίγει το mkv, να εξάγει τα περιεχόμενα και να τα βάζει μέσα σε vob container. Η κωδικοποίηση εικόνας παραμένει σε H264 και του ήχου γίνεται (αν δεν είναι ήδη) σε AC3. Δέχεται και υπότιτλους και τους ενσωματώνει. EDIT: Με πρόλαβε ο parsifal. Γίνεται και με τον παραπάνω τρόπο. Διάλεξε και πάρε.
fastnickride Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 τα αρχεία bdrips, brrips τα οποία έχω να τα περάσω στο δισκάκι για να παίζει στο ps3. ευχαριστω για τα προγραματάκια, θα τα επεξεργαστώ...διάβασα επίσης οτι ταινίες HD μπορώ να τις μετατρέψω στην κατάλληλη μορφή που υποστηρίζει το ps3. αυτό που λένε πάντως οτι σε ένα δισκάκι 4,7 gb να χωρέσει μια ταινία br μου κάνει εντύπωση! πόση συμπίεση να κάνει στο αρχείο!!! θα μπώ στο κόλπο του br
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το PS3 μπορεί να αναπαράγει αρxεία avchd. Αυτό που κάνουν τα προγράμματα αυτά είναι να δημιουργήσουν ένα σετ με αρχεία vob που να περιέχουν την ταινία χωρισμένη σε κομμάτια του 1GB με ίδια ανάλυση και κωδικοποίηση. Δεν συμπιέζουν τίποτα, τουλάχιστον έτσι λέει το mkv2vob. Αν το mkv είναι κάτω από 4.5GB θα χωρέσει σε ένα dvd, αλλιώς θα χρειαστείς dual layer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.