Προς το περιεχόμενο

Αγορά netbook

iant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα αυτο που εχεις ειναι δυπυρηνο ετσι;Κ εγω ψαχνω τελευταια μπας και ανεβασω τον Ν280 αλλα δεν εχω καταφερει κατι...εχω δοκιμασει αρκετα απο αυτα που εχω δει αλλα δεν γινεται κατι..Ατυχια...

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα αυτο που εχεις ειναι δυπυρηνο ετσι;Κ εγω ψαχνω τελευταια μπας και ανεβασω τον Ν280 αλλα δεν εχω καταφερει κατι...εχω δοκιμασει αρκετα απο αυτα που εχω δει αλλα δεν γινεται κατι..Ατυχια...

Ναι ειναι dual core και γρηγοροτερος απο τον atom 330! ο οποιος παρολο που του ριχνει 400 mhz στις stock συχνοτητες χανει στο φιναλε. Στα 1,4 GHZ με μετρησεις που εχω κανει αφηνει αρκετες cpu πισω. Η δε ati 3200 τελικα αποδειχτηκε σκυλι στο o/c και υποψιαζομαι οτι η acer την κατεβασε τοσο χαμηλα - οχι λογω θερμοτητας, αλλα λογω xgp port. Γιατι 40% πανω ο πυρηνας ειναι αρκετα αξιολογες οι επιδοσεις για μηχανακι μικρομεσαιας κατηγοριας. Η συχνοτητα της desktop version της 3200 ειναι 500 MHZ.....εχω λοιπον μια ταχυτερη 3200 στο μικρουλη 11,6 μηχανακι μου :-)

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει,εχω πειραματιστει με διαφορα setups και στην χειροτερη εχω φαει μπλε οθονη επιτοπου.Τιποτα δεν γινεται.Ειδικα στο D150 δεν μπορεις να κανεις τπτ.Εχω δοκιμασει το setup για D250 που βρηκα το δεχεται αλλα δεν ανεβαζει τπτ...

Δημοσ.
το εχω δοκιμασει,εχω πειραματιστει με διαφορα setups και στην χειροτερη εχω φαει μπλε οθονη επιτοπου.Τιποτα δεν γινεται.Ειδικα στο D150 δεν μπορεις να κανεις τπτ.Εχω δοκιμασει το setup για D250 που βρηκα το δεχεται αλλα δεν ανεβαζει τπτ...

περιεργο εγω με pacard bell dot s χαρακτηριστικα οπως το acer d250 το χω κανει παλαιοτερα να πετα ετσι απλα τρωει μπαταρια τεσπα ειναι και offtopoic

Δημοσ.

θελω με 10 ιντσον αντε αμα ειναι καλο σε γραφικα και γενικα καλο τοτε περνω και με 11 ιντσον

Δημοσ.

επειδη εχω δουλεψει και σε 10αρι αλλα και 11.6...εχω την εντυπωση οτι το τελειο μεγεθος για αυτη την χρηση ειναι 12" με 1366*768 ...δεν σε κουραζει καθολου..και σαφως αν δεις τα specs σε βαρος ειναι οσο ενα νετμπουκ 10αρι..απλα κατα 5 εκατοστα πιο φαρδυ..και σκεψου οτι εχεις ακριβως οτι χρειαζεσαι οπως σε ενα νορμαλ laptop..

νομιζω το συγκεκριμενο θα γινει αναρπαστο..

[ame]

[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...