AccountSaver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μαστόρεμα χώρου εσωτερικού δωματίου? Επειδή δεν βρίσκω πουθενά τίποτα,και είναι και δύσκολο κιόλας να βρείς αυτό που ψάχνεις,ειδικά εάν ψάχνεις για κάτι τέτοιο. Εχω μια εσωτερική σκάλα , στον όροφο μου που συνδεετε με εναν αλλον,πως θα μπορουσε να κλεισει λετε ? Οριζόντια θα κλείσει ...αλλά το θέμα είναι υλικό/πως ? Περιμένω διάφορες απαντήσεις σας...
peravrexei Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Κάτι σε γυψοσανίδα το βλέπω στις επιφάνειες που φαίνονται και εσωτερικά μια καλή ξυλοκατασκευή έτσι ώστε αν πατάς απάνω να μην υπάρχει φόβος να σπάσει.
AccountSaver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γυψοσανίδα εύκολα δεν σπάει ? Ξύλο λίγο δύσκολα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ο πάνω όροφος είναι με μάρμαρο ,οπότε θα φανεί άσχημα. Πρέπει να μπει κάτι σκληρό ώστε να κρατάει βάρος...
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σιδερά θες πρώτα απ' όλα. Η επένδυση από κάτω γυψοσανίδα, επάνω ότι είναι και το υπόλοιπο πάτωμα.
AccountSaver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σίδερα ? Θα χρειαστεί να τρυπήσω τον τοίχο δηλαδή ? Για μια κατασκευή τέτοιου πράγματος,πόσο κόστος περίπου βγαίνει ? 1χ1 μέτρο είναι η σκάλα σχεδόν ...
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γιατί ο σκελετός της γυψοσανίδας πως θα έμπαινε, σφηνωτά σα πώμα; Έτσι κι αλλιώς δε θα φαίνεται. Κόστος δεν ξέρω.
leftermann Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 το κόστος για το από κάτω θα είναι ελάχιστο. Γυψοσανίδα 1χ1 συν μερικά μέτρα σκελετού συν λίγος στόκος συν λίγο μπογιά. Το από πάνω είναι το ζόρι, αν πρέπει να είναι ανθεκτικό στο βάρος αλλά και αισθητικά καλό.
CtrlFreak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Άνοιξε μερικές τρύπες περιμετρικά του κύκλου και πέρνα σίδερα μέσα, όχι μόνο ένα και όχι λεπτά σίδερα. Μετά τσιμέντο για να καλυφτεί η τρύπα, αφού έχει μάρμαρο από πάνω καλύτερα αν μπορέσεις να βάλεις ένα αρκετά μεγάλο μάρμαρο ώστε να μην πατάει στην τρύπα αλλά να την καλύπτει. Από κάτω σοβάτισμα και βάψιμο! ππφφφφ ούτε μάστορας να ήμουν....
AccountSaver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 το αισθητικό απο κάτω δεν με ενοχλεί .Το να γίνουν τρύπες στον τοιχο μου φαίνετε λίγο δύσκολο γιατί το συγκεκριμένο σημείο είναι καθαρό σκληρό μπετό και άγιος ο θεός! Επίσης η ιδέα με γυψοσανίδα μου άρεσε , αλλα θα πρέπει να μπεί πιστεύω 2-4 στρώμματα σωστά ? Ναι ο χώρος είναι ελάχιστος θα μπεί περιμετρικά γιατί η σκάλα δεν θα αφαιρεθεί καθόλου επειδή είναι απο καθαρό σίδερο σφινωμένο στο πάτωμα και το κόστος μιας τέτοιας σκάλας ξεπερνάει τα 2500 ευρώ,οπότε είναι αμαρτία να κοπεί ...
Str Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 σιδερας να σου κανει την κατασκευη λιγους ποντους πιο κατω απο το τελικο δαπεδο του πανω οροφου. αν θελεις να βαλεις παλι μαρμαρο, (που θα ηταν το πιο σωστο) προσπαθησε να βρεις το ιδιο που εχει το υπολοιπο σπιτι. εξηγησε του τι υλικο και μεγεθος υλικου θα βαλεις για επενδυση ωστε ο απο πανω να μην εχει θεμα. Αυτος θα ξερει τι ειδους κατασκευη να κανει. Ισως να αφησει περιμετρικα πηχακι μεταλικο σαν αρμο. κατω απο την κατασκευη καλο ειναι να βαλεις μονωτικα. Ηχο μονοτικα σιγουρα. θερμο-υγρο/μονωτικα προερετικα. τελος μαστορα που να ξερει απο γυψοσανιδες. θα του δειξεις την τρυπα (η οποια απο κατω θα φαινεται ως: μαρμαρο-μεταλικη κατασκευη-μονωση) και θα του πεις να φερει τις γυψοσανιδες περασια με το ταβανι. θα κανει την κατασκευη του, θα τοποθετησει τη γυψοσανιδα, θα ριξει τον δικο του στοκο (αλλος ο στοκος του ελαιορχωματιστη), και θα το αφησεις να στεγνωσει. οταν στεγνωσει περνας ολο το ταβανι ενα βαψιμο. ο απο πανω θα εχει πατωμα σταθερο, παραπλησιο με αυτο που εχει γυρω απο την τρυπα/ εσυ θα εχεις ταβανι ενιαιο οπου δεν θα φαινεται καθολου οτι υπηρχε σκαλα.
little loulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 τελικα δεν ελεγε για μαστουρωμα:-( λαθος διαβασα ανοιξτε κανενα θεμα της προκοπης ραα!!
CtrlFreak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μαστούρωμα χώρου εσωτερικού δωματίου??? :lol::lol:
AccountSaver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Έμαθα οτι μέχρι τέλος εβδομάδας ,θα έρθει ο μάστορας να το δει το πράγμα. Θα μπέι σαν πόρτα οριζόντια (καπάκι ) απο πάνω προς τα κάτω ώστε τελικά να μην φτειαχτεί θέμα με σίδερα πολλά κτλ . οπότε η μία μεριά θα είναι καπάκι με ασφάλεια φυσικα να το κλειδώνω και μέσα θα βάλω μονωτικά . Γνωρίζουμε περίπου 5χ5 μέτρα ηχομονοτικο ενισχυμενο ποσο εχει?
JERY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 καπου ειδα να εχουν βαλει ξυλινους δοκους βιδωμένους με κατι σιδερακια περγολας νομιζω , μου φενεται πιο φτηνο, απο πανω ειχε πλακακι.
peravrexei Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Έμαθα οτι μέχρι τέλος εβδομάδας ,θα έρθει ο μάστορας να το δει το πράγμα. Θα μπέι σαν πόρτα οριζόντια (καπάκι ) απο πάνω προς τα κάτω ώστε τελικά να μην φτειαχτεί θέμα με σίδερα πολλά κτλ . οπότε η μία μεριά θα είναι καπάκι με ασφάλεια φυσικα να το κλειδώνω και μέσα θα βάλω μονωτικά . Γνωρίζουμε περίπου 5χ5 μέτρα ηχομονοτικο ενισχυμενο ποσο εχει? Αγκλαβανή το λένε στο χωριό μου αυτό που πας να φτιάξεις,τόσες ωραίες λύσεις σου έδωσαν και πας να φτιάξεις αγκλαβανή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.