Προς το περιεχόμενο

pros paraponiarides

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hmmm paraponiete kaneis gia ton sklhro tou?

0elete na deite ti xreiazotane kaneis gia na exei 1gigabyte?

hugedisc.jpg

perito na pw oti ama to petajw me dynamh ston toixo karfonete :D

ena plate mono? pou na deite kai to psu pou forage! na mhn sxoleiasw kan

to moter...!

Δημοσ.

Και εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν άλλης φύσεως το post.

Anyway, για τις λάμπες δεν λες τίποτα, και τα δωμάτια που ήθελαν...

sc

Δημοσ.

hmmm

exo dei diskous tou 1gb pou einai megalhteroi apo ta mikra skampo pou exoume sta spitia, san paidiko kathisma einai

fysika den sikonete, exei xeroulia dexia aristera

o controler tou (scsi) einai oso 2 mobo shmerina kai exei rages sta plagia gia na mpainei sto pc :)

fysika exo kapou sto spiti kai diskous 1gb mfm (ata?? poio ata??? :D )

den karfonete ston toixo, ton gkremizei :)

krima pou den exo fotos

Δημοσ.

Ρε pyro, αυτό δεν και κανένα μεγάλο plater. Εκτός αν το κινητό σου είναι σαν παντόφλα... Όντως όπως λέει ο mandos το 60-70 ήταν δισ και τρισ μεγαλύτερα. Εδώ μια απλή δισκέτα του 70 όπως του στύλ 5-1/2 είχαν το εμβαδό μεγάλου ντοσιέ (στυλ δημοσίου) και ήταν πολύ λεπτές και όλο αυτό για μερικά KByte...

Δημοσ.

Και μάλλον οι τιμές to 81 πηγαίναν με το κιλό:

Vital statistic 1981 IBM personal computer --- 2001 Dell OptiPlex GX150

Price(1) $3045 --- $1447

CPU 4.77-MHz 8088 --- 933-MHz Pentium III

RAM 64KB2 (.0625MB) --- 128MB3

Storage 160KB floppy drive --- 20GB hard drive, CD-RW and 1.44MB floppy drives

Display 11.5-inch monochrome text monitor --- 17-inch, 16.7 million color graphics monitor (4)

Other features Parallel port, tape cassette port, 2-inch internal speaker --- Parallel port, 2 serial ports, 4 USB ports, ethernet, wavetable sound and speakers, microphone jack

Operating system IBM PC-DOS 1.0 --- Windows 2000

OS RAM requirements 16KB (.0156MB) --- 32MB5

Boot-up time6 16 seconds 51 seconds

For two decades, the PC has grown ever more capable--and prices have tumbled. Yet a typical PC of today takes three times as long to boot as a 1981 model. Why? Blame it on the behemoth of an operating system that Windows has become.

1Price dependent on configuration; not adjusted for inflation; IBM PC 1981 price in current dollars would be approximately $6125. Dell OptiPlex GX150 price is as of 5/4/01.

2Base configuration was 16KB; maximum on motherboard was 64KB.

3Maximum on motherboard is 512MB.

424-bit color.

564MB recommended.

6IBM PC tested by vintage PC collector Fred Cisin; Dell tested by PC World Test Center.

sc

Δημοσ.

Pyro φέρε αμέσως πίσω το σκληρό μου, και εσύ jaco τη ντοσιέ δισκέτα μου. Τα ψάχνω σε όλο το δωμάτιο υπολογιστή και δεν τα βρίσκω πουθενά...

pc-60s.jpg

Ευτυχώς που παίζουν και οι λάμπες. Εκτός από ατμόσφαιρα ζεσταίνουν και όλας. Αν ξέρει "κάποιος", vapo πως θα βάλουμε σε αυτό. Χτυπάει +150C.

sc

Δημοσ.

madsc, την ξέρεις την ιστορία με τον υπολογιστή της εικόνας?

Λοιπόν, δουλεύανε γι'αυτό το project 4 χρόνια ασταμάτητα, τελικά στο τέλος το βάλανε να υπολογίσει πόσο κάνει 1+1, την συνέχεια δεν την λέω την βλέπετε στην φωτογραφία του madsc, τους εκτύπωσε 5 μέτρα αποτέλεσμα... Πανέξυπνο μηχάνημα... Γι'αυτό οι τύποι κοιτάνε λίγο περίεργα το χαρτί, τα έχουνε παίξει...

Δημοσ.

Ναι ρε πως δεν την ξέρω την ιστορία, αφού την φωτογραφία εγώ την τράβηξα, απλά δεν θυμάμαι με τί φωτογραφική μηχανή :D :D :D. ..........................................................(ποιά ιστορία;) Καλά ρε Jaco και το χαρτί της ταμειακής τί έγραφε, τα αποτελέσματα του χρηματιστηρίου :P

Μία 19'' θέλω να του βάλω τώρα και μία Radeon 9700 για να παίξω ut2k3. Αλήθεια την gpu πού την βάζω;;; :P

sc

Δημοσ.

Τα βλέπεις τα ροδάκια που έχει στην βάση του?

Την gpu την μαγκώνεις κάτω από τα ροδάκια για να μην κουνιέται το μηχάνημα δεξιά-αριστερά, όταν ενεργοποιείς τους κραδασμούς στο ut2k3... :grin:

Δημοσ.

Δηλ. μιλάμε για vr μηχανάκι με τα όλα του. Αμφιβάλλω αν έχει φώτα το δωμάτιο ή καλοριφέρ, με τόσες λάμπες εκεί μέσα.

Ούτε το cd δεν έχω βρει ακόμα που το βάζουνε, έπρεπε να διάβαζα το manual...

Δεν βρήκα ρε γαμώτο photo από το διπλανό δωμάτιο με το Η/Ζ που το τροφοδοτεί.

sc

Δημοσ.

Ma afto den xreiazetai vapo...Katarxas oute pc einai...Pshstaria einai apo souvlatzidiko tou kyr mpamph....Me tis lambes psynetai o gyros kai afta ta rola pou vlepetai proerxontai apo tis tameiakes pou xtypane tis parragelies...

Δημοσ.

Μαζί σας πεινάω συνέχεια ρε γαμώτο ... πρέπει να αλλάξω παρέες, όλο μου ανοίγετε την όρεξη :P :p :P.

(και έλεγα πότε θα το σχολιάσει για vapo)

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...