Προς το περιεχόμενο

Απορία για ενσωματωμένο μαγνήτη σε Laptop

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησα κάτι που μου φάνηκε παράξενο και θα ήθελα να μάθω τι είναι. Στον φορητό μου (HP Pavilion) στην οθόνη κάτω αριστερά (πίσω από την οθόνη) έλκει σαν μαγνήτης μικρά αντικείμενα, δεν πειραματίστηκα για ευνόητους λόγους. Θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτός ο μαγνήτης και που χρησιμεύει.

Δημοσ.
Παρατήρησα κάτι που μου φάνηκε παράξενο και θα ήθελα να μάθω τι είναι. Στον φορητό μου (HP Pavilion) στην οθόνη κάτω αριστερά (πίσω από την οθόνη) έλκει σαν μαγνήτης μικρά αντικείμενα, δεν πειραματίστηκα για ευνόητους λόγους. Θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτός ο μαγνήτης και που χρησιμεύει.

μήπως είναι κανένας μηχανισμός για να κρατάει την οθόνη κλειστή κ να μην μπαλατζάρει όταν το μεταφέρεις? αλλά από την πίσω μεριά? περίεργο:rolleyes:

Δημοσ.

ειναι για να βαζει το pc σε sleep mode οταν κλεισης την οθονη δηλαδη οταν την κατεβασης και ειναι σε λειτουργια το pc φυσικα

Δημοσ.
ειναι για να βαζει το pc σε sleep mode οταν κλεισης την οθονη δηλαδη οταν την κατεβασης και ειναι σε λειτουργια το pc φυσικα

Δεν νομίζω γιατί είχα παρατηρήσει κάτι κουμπιά κάτω από την οθόνη για αυτή την δουλειά. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και της 2 θεωρίες.

Δημοσ.

+1, είναι το ίδιο με τα κινητά με πορτάκι, αφορά την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...