AllenWalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Hi!! Είμαι νέος εδώ... Ρε παιδιά, φόρτισα την προπληρωμένη μου Eurobank με 68 ευρω αλλά όταν πάω να ελέγξω τον τρέχον μου υπόλοιπο στο e-banking μου βγάζει με κόκκινα γράμματα: -68 EUR Τι γίνεται λάθος;; Καταρχήν, οι προπληρωμένες κάρτεσ δεν μπορούν να χρεωθούν περισσότερο από όσο είναι φορτισμένες...!
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλωσηρθες .... Μπορει με καθε χρεωση που της κανεις να μειωνεται το ποσο εως και να μπορει να μηδενιστει αλλα οχι παρα περα. Οπως και να εχει παρε τηλ 2109555000 και ρωτα.
SupaCoopa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Νομιζω οτι στις πιστωτικες (καθε ειδους) το - σημαινει οτι εχεις πλεονασμα Δηλαδη αναφερονται οι χρεωσεις απο εσενα με θετικο προσημο και οι πιστωσεις προς εσενα με αρνητικο
tempo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ναι, και εμένα έτσι μου βγάζει (με -) το υπόλοιπο που έχω στη διάθεση μου
AllenWalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ναι, και εμένα έτσι μου βγάζει (με -) το υπόλοιπο που έχω στη διάθεση μου Το θέμα είναι αν μπορώ να χρησημοποιήσω τα χρήματα guys. Εσύ Tempo μπορείς την ώρα που σου βγάζει - (μείον);; ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:16 ---------- Νομιζω οτι στις πιστωτικες (καθε ειδους) το - σημαινει οτι εχεις πλεονασμα Δηλαδη αναφερονται οι χρεωσεις απο εσενα με θετικο προσημο και οι πιστωσεις προς εσενα με αρνητικο Ναι μου το είπε κι ένας φίλος μου αυτό!! Good! Θα μπορέσω να αγοράσψ CD απο cdjapan δλδ!! :-)
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι αν μπορώ να χρησημοποιήσω τα χρήματα guys. Εσύ Tempo μπορείς την ώρα που σου βγάζει - (μείον);; ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:16 ---------- Ναι μου το είπε κι ένας φίλος μου αυτό!! Good! Θα μπορέσω να αγοράσψ CD απο cdjapan δλδ!! :-) Ποιο cd; (Έβγαλε νέο η YUI?) /περίεργος
tempo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 φυσικά και μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα όταν γράφει αρνητικό υπόλοιπο.
AllenWalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ποιο cd; (Έβγαλε νέο η YUI?) /περίεργος xD! Nope. " D - 7th Rose " It's visual baby! :lol: ---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ---------- φυσικά και μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα όταν γράφει αρνητικό υπόλοιπο. Τέλεια!! Σας ευχαριστώ πολύ, όλους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.