Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα εκτύπωσης φωτογραφιών HP

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Χρησιμοποιούσα εδώ και πολύ καιρό στον υπολογιστή μου ένα πρόγραμμα για εκτύπωση φωτογραφιών από την HP. Έκανα φορμάτ και το πρόγραμμα χάθηκε. Το είχα καιρό και ήταν μαζί με το HP 7100 πολυμηχάνημα. Τώρα δεν μπορώ να το ξαναβρώ. Στο πρόγραμμα αυτό μπορούσεα να επεξεργαστείς το μέγεθος της φωτογραφίας και να την επεξεργαστείς λίγο στα χρώματα κλπ και να την εκτυπώσεις σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το ξαναβρώ και που; Ή αν ξέρετε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να κάνει αυτό που ζητάω πιο πάνω ας μου πει.

Υ.Γ. Δεν είναι το HP Photosmart essentials που δίνεται τώρα με τα πολυμηχανήματα HP.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας!

Δημοσ.
Καλημέρα. Χρησιμοποιούσα εδώ και πολύ καιρό στον υπολογιστή μου ένα πρόγραμμα για εκτύπωση φωτογραφιών από την HP. Έκανα φορμάτ και το πρόγραμμα χάθηκε. Το είχα καιρό και ήταν μαζί με το HP 7100 πολυμηχάνημα. Τώρα δεν μπορώ να το ξαναβρώ. Στο πρόγραμμα αυτό μπορούσεα να επεξεργαστείς το μέγεθος της φωτογραφίας και να την επεξεργαστείς λίγο στα χρώματα κλπ και να την εκτυπώσεις σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το ξαναβρώ και που; Ή αν ξέρετε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να κάνει αυτό που ζητάω πιο πάνω ας μου πει.

Υ.Γ. Δεν είναι το HP Photosmart essentials που δίνεται τώρα με τα πολυμηχανήματα HP.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας!

Για δες μηπως σου κανει αυτη η σελιδα http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=1153754&lc=el&cc=gr&dlc=el&lang=el&cc=gr

Δημοσ.

Κοίτα αυτή τη βασική επεξεργασία που λες την κάνουν λίγο πολύ όλα τα συνοδευτικά προγράμματα εκτυπωτών.

Εγώ με το 6310 έχω 2 εικονίδια, το ΗΡcenter (interface με τον εκτυπωτή και σκάννερ) και το ΗΡ Premier το οποίο είναι stand alone και σίγουρα πιο advanced από το essentials και κάνει επεξεργασία και εκτύπωση. Αν ψάχνεις το premier, νομίζω το πιό εύκολο είναι να σου κοπιάρω και να σου στείλω το cd και να δοκιμάσεις την εγκατάσταση με το 7100 σου...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από alexzzz, 22 Μαΐου 2012 - off topic, άνοιξε καινούριο θέμα
Κρυμμένο από alexzzz, 22 Μαΐου 2012 - off topic, άνοιξε καινούριο θέμα

παιδια δεν ξερω αν ειναι off topic. εχω προβλημα με τον εκτυπωτη. λεει το στοιχειο εφαρμογη υποσυστηματος ουρας σταματησε να λειτουργει και δε μαφηνει να εκτυπωσω.

Δημοσ. · Κρυμμένο από alexzzz, 23 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από alexzzz, 23 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

alexzzz δεν καταλαβα γτ διεγραφη, τι επρεπε να υποβληθει?δεν καταλαβα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...