Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια καρτας γραφικων

gardiks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Innovator

Intel core 2Duo CPU T8300 2.40GHz

Nvidia GeForce8600 GT

σε φυσιολογικες συνθηκες η καρτα γραφικων εχει θερμοκρασια 69 βαθμους κελσιου...

ενω ο επεξεργαστης 50.εχω το CPUID HWMonitor προγραμμα και απο εκει το βλεπω.καμια καλη ιδεα

να ριξω την θερμοκρασια του λαπτοπ μου???

Δημοσ.

Kαι οι δυο τσιμπημενες για idle,ειδικα του επεξεργαστη..

edit:τωρα προσεξα το Τ8300,μιλαμε για λαπτοπ?Τοτε ειναι ψιλοφυσιολογικες,εαν μπορεις ανοιξε το, καθαρισε τις ψυκτρες κ βαλε καινουργια παστα..

Εαν σου φαινετε δυσκολο,δοκιμασε με να βαλεις ηλεκτρικη σκουπα να "ρουφηξει"αερα απο την εξαγωγη-προσεξε ομως,2-3 δευτερολεπτα και μετα θα την απομακρυνεις για λιγη ωρα (~5 δευτερολεπτα) και επαναλαμβανεις...

Δημοσ.
Kαι οι δυο τσιμπημενες για idle,ειδικα του επεξεργαστη..

μπα μην το λες...

τα λαπτοπ ειναι πολυ προθυμα στο να ανεβαζουν θερμοκραια...

του επεξεργαστη μου φαινεται νορμαλ

η καρτα γραφικων αμα παιζει γυρω στους 70 σε βαρια χρηση δεν θα μου φαινοταν παραξενο...

Δημοσ.

Σε βαρια χρηση πιανει 80+ (Τωρα παιζω το Prototype)

Κατω δεν πεφτει με την καμια.Μου εκανε κολληματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου...Αλαξα driver της καρτας και καπως βερτιωθηκε η αποδοση.Αν καταφερω και μειωσω και την θερμοκρασια πιστευω να ειναι οκ.Σκεφτηκα να παρω καμια βαση αλλα παλι θα κανει τιποτα? Τωρα το να βαλω χερι σκεφτομαι μην κανω πατατα. Η σκουπα καλυτερη μου φαινετε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Τα κολλήματα δεν νομίζω ότι στα κάνει λόγω των θερμοκρασιών, απλά η κάρτα είναι ολίγον αδύναμη, γι΄αυτό με τους drivers που έβαλες έφτιαξε λίγο η κατάσταση.(συνήθως οι καινούργιοι drivers ανεβάζουν το perfomance στα παιχνίδια)

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χαμηλώσεις λίγο τα details στο παιχνίδι.

Επίσης ποιοτικό gaming+laptop δεν πάνε μαζί.

Δημοσ.

Ναι το ξερω...Δεν ζηταω και φουλ αναλυση.Δεν παραπονιεμαι καλα ειναι.

Η θερμοκρασια με απασχολει.Γιατι να ειναι 70 οταν δεν κανω τιποτα?Μηπως το Windows 7 που χρησιμοποιουν στην επιφανεια εργασιας Aero?

Δημοσ.

Σε gaming πόσο φτάνει η κάρτα γραφικών ;

Πριν είπες καμιά 80αριά σε gaming, αν είναι έτσι τότε είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα, έχω την ΑΤΙ HD3650 της ASUS (αυτή με την παθητηκή ψύξη) στον desktop μου, και σε idle κατάσταση πιάνει 58-60 βαθμούς, έχω δέσει βέβαια πάνω στην ψύκτρα ένα fan, αλλά δεν είδα ιδιέταιρη διαφορά στις θερμοκρασίες και το καλοκίρι θα έχω σύγουρα πρόβλημα, γιαυτό λέω να αλάξω την ψύκρα με αυτήν:

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Scythe-Vga-Cooler-Musashi-SCVMS-1000.htm

είναι καλή περίπτωση; θα κατεβάσει όσο πρέπει τις θερμοκρασίες; υπάρχει μήπως κάποια φθηνότερη λύση;

• Moderators
Δημοσ.

Σε Load Ποσο πιανεις?

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να σε πιανει πανικος για τις θερμοκρασιες. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε δεν νομιζω να υπαρξει κανενα προβλημα. :-)

ΤΗ θερμοκρασια σε load τη μετρας κατα τη διαρκεις του παιχνιδιου και οχι αμεσως μετα, ετσι; Γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...