Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Knowledge Base

FireFoxGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε πρόγραμμα KB και αν ναί, ποιο είναι αυτό;

Έχω βρει διάφορα αλλά φαίνονται αρκετά "απλά" (από το source forge) και θέλω να προτείνετε μερικά, freeware κατα προτίμηση αλλά όχι μόνο..

KB πρόγραμμα εννοούμε ένα πρόγραμμα που κρατά πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα το οποιό το χωρίζει σε φακέλους, ενότητες και έχει έναν καλό μηχανισμό αναζήτησης

Δημοσ.

Καλή ερώτηση, καθότι δεν είχα αντιμετωπίσει την περίπτωση standalone προγράμματος για ΚΒ. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες για Knowledge Base που παρέχει το CRM 4.0 τής Microsoft. Απ' ό,τι ξέρω κι άλλα CRM παρέχουν την εν λόγω δυνατότητα για ΚΒ, αλλά δεν γνωρίζω αν το να έχεις ένα ολόκληρο CRM πρόγραμμα είναι κάτι που όντως χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.

Το CRM στο οποίο αναφέρεσαι δεν το είχα υπόψη μου, θα το κοιτάξω αν και μου φαίνεται κάπως "βαριά" λύση. Το χρησιμοποιείς ακόμα;

Το Info Angel φαίνεται να κάνει καλά την δουλειά σε αυτό τον τομέα αν και νομίζω δεν έχει tags.

Δημοσ.

Ναι, είναι αρκετά βαριά λύση, και πρόκειται και για εμπορικό πρόγραμμα. Όπως είπα, αν δεν χρειάζεσαι πραγματικά τις δυνατότητες ενός CRM, τότε θα είναι overkill.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...