kostandinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλημερα αυτοι αξιζουν ? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/with(CONNECTIVITY=SATA%20III)/with(HDD_FORM_FACTOR=3.5%20inches)/with(Manufacturer=Western%20Digital).htm
Timour21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σαν δίσκοι μια χαρά είναι. Δεν ξέρω όμως αν θα έχουν κάποια διαφορά απο τα "αδερφάκια" τους με το SATA2. Δεν νομίζω το 3Gbps που έχουν όριο οι SATA2 controllers να φτάνει στα όρια του με τέτοιους δίσκους. Αν θες να εκμεταλευτείς την ταχύτητα του SATA3 θα πρέπει να κοιτάξεις γρήγορους SSD drives.
filarhos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το μόνο θετικό που βλέπω είναι τα 5 χρόνια εγγύηση. Τώρα για επιδόσεις νομίζω πάνω κάτω τα ίδια θα είναι.
kostandinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σαν δίσκοι μια χαρά είναι. Δεν ξέρω όμως αν θα έχουν κάποια διαφορά απο τα "αδερφάκια" τους με το SATA2. Δεν νομίζω το 3Gbps που έχουν όριο οι SATA2 controllers να φτάνει στα όρια του με τέτοιους δίσκους.Αν θες να εκμεταλευτείς την ταχύτητα του SATA3 θα πρέπει να κοιτάξεις γρήγορους SSD drives. και το πορτοφολι,και γιατι γραφουν sata 3 ? με ποιες προυποθεσεις ? αυτο ειναι απατη , και ελεγχετε !!! θαπρεπει ναναι ανω των 3Gbps και εως των 6Gbps τουλαχιστον , σ'ευχαριστω πολυ .
Timour21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 και το πορτοφολι,και γιατι γραφουν sata 3 ? με ποιες προυποθεσεις ? αυτο ειναι απατη , και ελεγχετε !!! θαπρεπει ναναι ανω των 3Gbps και εως των 6Gbps τουλαχιστον , σ'ευχαριστω πολυ . Τα καλά του μάρκετινγκ φίλε μου, αλλά οι δίσκοι (HDD's) δεν περιορίζονται απο το εύρος του καναλιού SATA, κανένας δίσκος που κυκλοφορεί δεν καταφέρνει να φέρει στα όριά του το SATA2, ούτε καν να τα πλησιάσει.
oneofthem Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 μα ο απλός δίσκος sata ii περνάει δεν περνάει τα όρια του απλού sata σε συγκεκριμένες εργασίες και το πορτοφολι,και γιατι γραφουν sata 3 ? με ποιες προυποθεσεις ? αυτο ειναι απατη , και ελεγχετε !!! θαπρεπει ναναι ανω των 3Gbps και εως των 6Gbps τουλαχιστον , σ'ευχαριστω πολυ .οι μονοί sata ii δλδ είναι στα 150-290 mbs?
@topos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Eμενα παλι μου κανει εντυπωση η cache των 64mb...Θα φανει πουθενα? Υ.Γ Περι Sata 3 δεν το σχολιαζω καν...Ειναι αντιστοιχη περιπτωση οπως τις usb μνημες(φλασακια) που διατυμπανιζουν ολοι οτι εχουν ταχυτηα διαμεταγωγης usb 2 , aka 480 mbit/sec
Timour21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Eμενα παλι μου κανει εντυπωση η cache των 64mb...Θα φανει πουθενα? Κάπου θα φανεί, ανάλογα την εφαρμογή. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα υπάρχει διαφορά με τα αντίστοιχα μοντέλα των 32 και 16mb αντίστοιχα, σε κάποιες άλλες (βάσεις δεδομένων ισως?) φαντάζομαι θα κάνει αρκετή διαφορά.
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 5 χρόνια έχουν όλοι οι black - Παρόλα αυτά ο 1ΤΒ που έχω τσεκάρει είναι γρήγορος (όχι λόγω sata3 βέβαια) αλλά κατηγορείτε για φασαρία και βέβαια η τιμή δεν είναι και πολύ ανταγωνιστική a.k.a. F3...
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Τι release date εχουν οι sata 3 στην Ελλαδα?
Timour21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Τι release date εχουν οι sata 3 στην Ελλαδα? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/with%28CONNECTIVITY=SATA%20III%29.htm
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αυτο το εχω δει αλλα λεει αναμενεται συντομα!!αρα δν τους εχουν ακομα....ρωταω αν ειναι να περιμενω γτ θελω να παρω ενα σκληρο!!!
d3m0n Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν είναι όντως μη διαθέσιμοι. Πλαίσιο είναι αυτό με τις διαθεσιμότητες δεν τα πάει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.