LOLLOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Λοιπόν μετά την αγορά του p.c ο οποίος έχει http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-Ii-X4-955-3-2Ghz-8Mb-HDZ955FBGIBOX.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-770TA-UD3-AM3-DDR3-770-770TA-UD3.htm προσπάθησα να βάλω τα 7 64bit ultimate. την πρώτη φορά εβάζα το cd και σταματούσε στην μπλε οθόνη μετά από 2ώρη προσπάθεια σκέφτηκα να καθαρίσω το cd αφού το καθάρισα μπήκαν κανονικά τα 7. Αλλά επειδή τελικά ήταν 32bit και στα αγγλικά βρήκα τα 64bit ultimate στα ελληνικά και πήγα τα εγκαταστήσω και πάλι κολούσε μετά από πολύωρη προσπάθεια μου έβγαλε σφάλμα 0χ80070017 νόμιζω δεν θυμάμαι καλά τον κωδικό σφάλματος αφού έψαξα στο site βρήκα ότι έπρεπε να ξαναγράψω το cd σε πιο χαμηλή ταχύτητα αφού το έκανα αυτό τελικά έγινε η εγκατάσταση κανονικά.Και τωρά ρωτώ είμαι τόσο γκαντέμης που και τις 2 φορές έφταιγε το cd η μήπως πρέπει να το ψάξω το θέμα (να φταιεί η μητρική ή κάτι άλλο) εντωμεταξεί το p.c είναι καινούριο. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο?
geioannou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν ξερω εαν τελικα ειναι αυτο το προβλημα αλλα πολλες φορες μου εχει τυχη το να μην δουλευει κατι σωστα απο cd το οποιο η εχει εγγραφη σε γρηγορη ταχυτητα η παιζει μετα απο καθαρισμα κλπ. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποια cd, dvd που εχουν auto run και να δεις εαν τα ξεκιναει. μονο για να δεις οτι παιζει. κατα τα αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο. απλα να περιμενεις να σου δειξει ο χρονος....
LOLLOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Έχω βάλει cd και όλα καλά και γενικότερα το pc μετά την εγκατάσταση είναι μια χαρά απλά ρωτώ αν είμαι τόσο γκαντέμης που και τις 2 φόρες έφταιγε το cd ή κάτι άλλο συμβαίνει που πρέπει να το ψάξω. Ένα φίλο που έχω που ασχολείται πιο πολύ με αυτά λόγω δουλειάς μου είπε ότι του έχει τύχει σε 2 pc να μην μπορούσε να εγκαταστήσει τα 7 ενώ με το ίδιο σε cd σε αλλά pc έμπαιναν κανονικά και έχει γίνει και με γνήσιο cd αυτό χωρίς όμως να μπορεί να το εξηγήσει. Βέβαια αφού έγινε ή εγκατάσταση δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
etem Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τι να πρωτοψάξεις; `Οταν έφτιαχνα ένα PC για το γιό μου, έκανα δυο ημέρες να του εγκαταστήσω τα Vista (γνήσια). Αιτία ήταν dvd drive. Το ανακάλυψα όταν δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση παιχνίδια, antivirus, κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.