vitalogy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Eιχα ενα line interactive ups το οποιο και μας αφησε χρονους. Βρηκα αυτο εδω αλλα εχω μια απορια και θα ηθελα την γνωμη σας. Λεει οτι ειναι για αντικεραυνικη προστασια και για κρατημα του υπολογιστη σε περιπτωση διακοπης ρευματος. Δεν βλεπω να αναφερει αν παρεχει προστασια απο βυθισματα, υπερταση ή βραχυκυλωματα. Τα τρια πιο συμαντικα δηλαδη. Δεν τα παρεχει η θεωρειται αυτονοητο?
iced Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φίλε μου σε τετοιες περιπτωσεις κανενα ups δεν σου εγγυαται τον εαυτο του. Εγγυονται τα "ακριβα" οτι θα ειναι οκ το/τα pc ου προστατευουν
vitalogy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φίλε μου σε τετοιες περιπτωσεις κανενα ups δεν σου εγγυαται τον εαυτο του. Εγγυονται τα "ακριβα" οτι θα ειναι οκ το/τα pc ου προστατευουν ναι οκ, αλλα δεν ροταω αυτο
bloodraven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 τι ειν τούτο? καλά που θα την βρει την αυτονομία 30Min? (έχει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία και εχω μείνει πίσω) να σε απασχολεί περισσότερο εαν θα σηκώνει το Pc και τα λοιπά συμπράγκαλά που θα συνδέσεις 600VA κοντά στο όριο για ένα καινούριο pc τούμπανο. αν τα σηκώνει τότε μην ανησυχείς.. από υπερτάσεις και βυθίσεις προστατεύει, όμως 100% από κεραυνούς δεν σε προστατεύει τίποτα..
hawkpilot Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ^+1 600VA (~ 400W περίπου - αν δεν κάνω λάθος) το συγκεκριμένο UPS είναι αδύναμο και δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει 30 λεπτά ακόμα και με 10% φορτίο. Όσο για προστασία από κεραυνό, ότι και να γράφει ο κατασκευαστής, να εύχεσαι να μη σου τύχει. Προτίμησε το παλιό, καλό αλεξικέραυνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.