kingofgreece Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι είναι καλές προσφορές.. http://www.multirama.gr/products/search?term=0430108+0430107+0425756+0360781 http://www.skroutz.gr/s/91167/Western-Digital-My-Passport-Essential-500GB-Black-September-09.html?keyphrase=WDBAAA5000ABK Αν και το κόβω για λάθάκι... Καλημέρα κι ολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 30E χαμηλότερη η τιμή web από το κατάστημα?! Μάλλον για λαθος το κόβω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εγώ έβαλα ένα order για ένα WD.. Αντε να δούμε τι θα γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι καλή προσφορά αλλά αν συγκρίνεις με του You πριν από 2 μήνες στα 50 ευρώ και του Κώτσου πρίν από 2-3 εβδομάδες στα 40 ευρώ, έστω και για τα προηγούμενα μοντέλα του WD essentials, αυτή σου φαίνεται κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι μούφα τιμή για τα WD. ο κώτσος και το you είχαν κάνει πραγματικά καλές προσφορές για τον elements. Και ο elements μια χαρά κάνει τη δουλειά του. ( Αν και στο κωτσόβολο τελικά όλοι οι γνωστοί μου όπως και εγώ πήραμε passport essentials τελικά με 40 ευρώ) O 3.5άρης πάντως είναι σε καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ...O 3.5άρης πάντως είναι σε καλή τιμή Καλη τιμη τα 50 ευρω για 3.5αρη 500GB; Με 60 παιρνεις 3.5αρη 1ΤΒ! Νομίζω ότι είναι καλές προσφορές....... Αν και το κόβω για λάθάκι... Καλημέρα κι ολας! Και βεβαια δεν φαινεται να ειναι λαθος αφου δεν κανουν εντυπωση σε κανεναν αυτες οι τιμες, οταν παρομοιοι η και οι ιδιοι δισκοι εχουν πουληθει 30-45% φθηνοτερα απο αυτες τις τιμες που εχει τωρα το ΜΟΥΛΤΙ... ΥΓ. Καλημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φίλε μου που υπάρχει με 60 1ΤΒ γιατι ενδιαφέρομαι να πάρω..? Στο skroutz βλέπω το φθηνότερο στα 69.90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φίλε μου που υπάρχει με 60 1ΤΒ γιατι ενδιαφέρομαι να πάρω..?Στο skroutz βλέπω το φθηνότερο στα 69.90 Και εγώ θέλω Φίλε κάβουρα μου αρέσει να βλέπω την πατρίδα να συμμετέχει στο σάιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Για 1 TB στα 60 ευρώ ούτε εγώ έχω αντίρρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν εχετε παρει; Πηρα 2 τον Οκτωβριο με 49ευρω εκαστον και αλλους 2 τον Νοεμβριο με 59 ευρω εκαστον. Ειχε και πριν μια βδομαδα παλι στα 59. Αν το ψαχνετε θα βρειτε σιγουρα. Αν οχι σημερα, οταν ξαναβγει προσφορα σε "καποιες" μερες. (και για να μην γινει παρεξηγηση καμια απο τις προσφορες αυτες δεν ηταν στα multirama) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σωστός... Άρα αξίζει να περιμένεις να πάρεις 1ΤΒ με 60 παρά 500G με 50! Γειά σου πατριώτη polisv!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν εχετε παρει; Πηρα 2 τον Οκτωβριο με 49ευρω εκαστον και αλλους 2 τον Νοεμβριο με 59 ευρω εκαστον.Ειχε και πριν μια βδομαδα παλι στα 59. Αν το ψαχνετε θα βρειτε σιγουρα. Αν οχι σημερα, οταν ξαναβγει προσφορα σε "καποιες" μερες. (και για να μην γινει παρεξηγηση καμια απο τις προσφορες αυτες δεν ηταν στα multirama) Από που τους είχες πάρει? Είχαν γραφτεί εδώ? Δεν πολυασχολιόμουν τότε αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου τέτοια προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber_man Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Από που τους είχες πάρει? Είχαν γραφτεί εδώ? Δεν πολυασχολιόμουν τότε αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου τέτοια προσφορά. To you είχε βγάλει την προσφορά για western digital 2.5΄ 500 gb στα 49 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά πρέπει να ήταν το Νοέμβριο πέρυσι κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 To you είχε βγάλει την προσφορά για western digital 2.5΄ 500 gb στα 49 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά πρέπει να ήταν το Νοέμβριο πέρυσι κάπου. Δεν μιλαμε για 500GB 2.5'' αλλα για 1ΤΒ 3.5''. Από που τους είχες πάρει? Είχαν γραφτεί εδώ? Δεν πολυασχολιόμουν τότε αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου τέτοια προσφορά. Και οι δυο προσφορες ειχαν συζητηθει ΚΑΙ εδω σιγουρα. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γραφτηκε η τριτη παλι στα 59 που ηταν πριν μια βδομαδα. (Δεν θελω να αναφερω το καταστημα γιατι δεν τους αξιζει διαφημιση αφου συμπεριφερονται σαν τους πλανοδιους απατεωνες που σου πουλανε "κλεμμενα" ρολογια και γυαλιά ηλιου ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν μιλαμε για 500GB 2.5'' αλλα για 1ΤΒ 3.5''. Και οι δυο προσφορες ειχαν συζητηθει ΚΑΙ εδω σιγουρα. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γραφτηκε η τριτη παλι στα 59 που ηταν πριν μια βδομαδα. (Δεν θελω να αναφερω το καταστημα γιατι δεν τους αξιζει διαφημιση αφου συμπεριφερονται σαν τους πλανοδιους απατεωνες που σου πουλανε "κλεμμενα" ρολογια και γυαλιά ηλιου ...) Δεν το κάνεις για αυτούς αλλά για εμάς. Αλλά αφού είναι έτσι στείλτο με PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.