akefalos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εχοντας παιξει τυχαια χωρισ να ειμαι fun των παιχνιδιων το serious sam 1& 2 θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο παρομοιο παιχνιδι σε στιλ απσοτολων και με πιστολιδι μεσα χωρισ σεναρια και απσοτολεσ με γριφουσ..ευχασριστω
kofer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Θα τολμήσω να προτείνω τα MDK 1 & 2... Αρκετά παλιά παιχνίδια, αλλά πολύ μπροστά για την εποχή τους με σύγχρονα γραφικά! Από τα αγαπημένα μου... Ειδικά το 2!
Luxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Που κολλαει το Mortal Kombat; Δοκιμασε το Duke Nukem: Manhattan Project ή κανενα Gore.
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 MDK=Murder death kill. Ψυχεδελίκ σιτουασιόν και όντως,αρκετά μπροστά για την εποχή του.Το μπλάκ χιούμορ έδινε και έπαιρνε...
Phantolino Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το Nitro Family που δεν ειναι κατι σπουδαιο απο γραφικα αλλα ειναι στο ιδιο στυλ με τον Sam.
antonl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αν πάει καιρός από τότε που παιξες τα serious sam και δεν τα βαριέσαι, μπορείς να παίξεις και την HD επανέκδοση του πρώτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.