Προς το περιεχόμενο

Hardware Design Software

strpao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κανένα πρόγραμμα για σχεδιασμό του Hardware Interface ενός υπολογιστή ή μικροεπεξεργαστή.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Eίναι για μια εργασία με ADC και τέτοια...μας είπε να κάνουμε το τι υλικό χρησιμοποιήσαμε.

Δημοσ.

Εννοείς ότι θες να κάνεις το ηλεκτρονικό σχέδιο της κατασκευής σου ή κάτι άλλο; Με μπερδεύεις λίγο με το hardware interface που αναφέρεις. Αν μπορείς δώσε παραπάνω πληροφορίες για να καταλάβουμε τι είδος σχέδιο θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι καθηγητές έχουν προηγούμενη εμπειρία με σχετικό λογισμικό, και σίγουρα ο καθηγητής σου θα προτιμά να χρησιμοποιήσεις αυτό που ήδη γνωρίζει παρά να δει κάτι άγνωστο. Γιατί δεν τον ρωτάς τι προτείνει;

Δημοσ.

Αυτός μου είπε να κάνω με Visio αλλα λίγο δυσκολεύομαι να το κατανοήσω...Θέλω να κάνω κάτι σαν το παρακάτω που παραθέτω:screensnaperimager.png

• Members
Δημοσ.
Αυτός μου είπε να κάνω με Visio αλλα λίγο δυσκολεύομαι να το κατανοήσω...Θέλω να κάνω κάτι σαν το παρακάτω που παραθέτω:

screensnaperimager.png

Από ότι βλέπω το Visio έχει έτοιμα stencils για κυκλώματα κλπ (βλ. εικόνα)... Αυτά δεν σου κάνουν;

(άσχετος είμαι με το θέμα - απλά χρησιμοποιώ το Visio για άλλες δουλειές και είδα ότι έχει αρκετά stencils που ίσως θα μπορούσαν να σου κάνουν)

post-20957-1290630714_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα είχα δει και εγώ αυτα αλλα έλεγα μήπως υπήρχαν και πιο εξιδικευμένα προγράμματα εκτος απο το Visio.

Δημοσ.
Τα είχα δει και εγώ αυτα αλλα έλεγα μήπως υπήρχαν και πιο εξιδικευμένα προγράμματα εκτος απο το Visio.

Μα από ότι φαίνεται εσύ θέλεις block-diagramming άρα δεν χρειάζεσαι τίποτα διαφορετικό το Visio το οποίο είναι εξειδικευμένο γι' αυτού του τύπου τις εργασίες. Αν μιλούσες για schematics, τυπωμένα ή λογικά να πήγαινες σε περισσότερο προχωρημένες και σαφώς δυσκολότερες εφαρμογές. Αλλά για τέτοιου είδους διαγράμματα δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο και ευκολότερο από αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...