DJJordan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 προ ολίγου διαπίστωσα ο,τι αγγίζοντας μεταλικές επιφάνειες όλων των περιφεριακών, του ίδιου του υπολογιστή, του UPS του ενισχυτή και βυσμάτων, με χτυπάει αρκετά το ρεύμα! πόσο ανησυχητικό είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω;
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τη γείωση. Μου είχε συμβεί και εμένα παλιότερα και έφταιγε το πολύμπριζο, του οποίου η γείωση ήταν στον αέρα. Ήταν και γνωστής μάρκας το καταραμένο...
DJJordan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 όταν απενεργοποιώ το UPS σταματάει να με χτυπάει, αλλά το περίεργο είναι οτι σταματάνε να με χτυπάνε και συσκευές που δεν παίρνουν ρεύμα από το UPS Δεν πιστεύω να δημηουργηθεί πρόβλημα τουλάχιστον σε τροφοδοτικό-μητρηκή-σκληρό;
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Προφανώς έχει πρόβλημα το UPS. Κοίταξε να δεις, εμένα δεν έπαθε τίποτα ο υπολογιστής, αλλά δεν το άφησα για καιρό. Σου προτείνω να το αφαιρέσεις το UPS για να μην τρέχεις μετά...
DJJordan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 τι να πω, μετά από 2 ώρες δε με χτύπαγε πουθενά το ρεύμα
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Κι εμένα έτσι ήταν, με τις ορέξεις του. Μια με χτύπαγε, μια όχι.
Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το ενδεχομενο να φοραγες κατι το οποιο ητανε κατασκευασμενο κατα μεγαλο βαθμο απο ναιλον και να ηταν απλα στατικος ηλεκτρισμος το σκεφτηκες;;;
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το ενδεχομενο να φοραγες κατι το οποιο ητανε κατασκευασμενο κατα μεγαλο βαθμο απο ναιλον και να ηταν απλα στατικος ηλεκτρισμος το σκεφτηκες;;; Ξέρω να ξεχωρίζω το στατικό ηλεκτρισμό από τη διαρροή ρεύματος, δεν είμαι άσχετος.
Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Tοτε ισως να μην "παταγε" καλα το φις της πριζας με αποτελεσμα να μην λειτουργει η γειωση. Οι 2 πιο λογικες εξηγησεις ειναι αυτες
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Tοτε ισως να μην "παταγε" καλα το φις της πριζας με αποτελεσμα να μην λειτουργει η γειωση.Οι 2 πιο λογικες εξηγησεις ειναι αυτες Όχι, δεν είχαν συνδέσει καλά το καλώδιο της γείωσης πάνω στο πολύμπριζο και δεν πάταγε πάντα. Όταν το άνοιξα το είδα.
DJJordan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε στον ακροδέκτη γείωσης, μέσα το φις του καλωδίου, που τροφοδοτούσε το UPS
bloodraven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε στον ακροδέκτη γείωσης, μέσα το φις του καλωδίου, που τροφοδοτούσε το UPS Ακόμη και γείωση σωστή να μην είχες... δεν δικαιολογείται διαρροή ρεύματος από τις ηλεκτρονικές συσκευές, τι μάρκα είναι το ups και πόσα KVA? (ρελέ διαφυγής έντασης έχεις στον πίνακα του σπιτιού σου?)
DJJordan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Έκλεισα λίγο τη δυχάλα του ακροδέκτη και δεν ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα, το UPS είναι: APC smart UPS 750 VA ρελέ διαφυγής δεν υπάρχει διότι ο πίνακας παλιά ήταν για επαγγελματική χρήση με τριφασικό κλπ
kostastnt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 APC? Πάει και αυτή η εταιρεία... Πόσο καιρό το έχεις? Το έχεις κάνει καμιά πατέντα?
DJJordan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 όχι δεν το έχω πειράξει, απλά έχω βάλει εξωτερικά μεγαλύτερες μπαταρίες (δεν έχει μέσα) όσο για το πρόβλημα, δεν ξέρω αν ήμουν κατανοητός, δεν ήταν στο φις πάνω στο UPS αλλά στο φις πάνω στο καλώδιο το οποίο είχα φτιάξει ο ίδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.