mdrouga Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται να μπαίνω σε ένα site όσες φορές θέλω χωρίς να με καταλαβαίνει..Μου λέει ότι ήδη έχω εκφράσει τη γνώμη μου και για να πω κάτι πάλι, πρέπει να περάσει ενα 24ωρο, την άλλη μέρα δηλαδή.. Δοκίμασα να διαγράψω cookies, cache από τις επιλογές του internet αλλά τίποτα.. Σίγουρα υπάρχει τρόπος, αλλά ποιος;;;
tarantules Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Κέρασέ το μερικά σφηνάκια και σε λίγο θα αρχίσει να "ξεχνάει".....:lol: Μπαγαποντιά πας να κάνεις ε?
jakegate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γεια σας.Θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται να μπαίνω σε ένα site όσες φορές θέλω χωρίς να με καταλαβαίνει..Μου λέει ότι ήδη έχω εκφράσει τη γνώμη μου και για να πω κάτι πάλι, πρέπει να περάσει ενα 24ωρο, την άλλη μέρα δηλαδή.. Δοκίμασα να διαγράψω cookies, cache από τις επιλογές του internet αλλά τίποτα.. Σίγουρα υπάρχει τρόπος, αλλά ποιος;;; ή χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο 1 2 ή δοκιμάζεις να κλείσεις και να ανοίξεις το router σου για να πάρεις νέα IP σημ. αν για να πεις στο site αυτό την γνώμη σου απαιτείται account τότε μάλλον πρέπει να κάνεις νέο account
mdrouga Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ή χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο 1 2ή δοκιμάζεις να κλείσεις και να ανοίξεις το router σου για να πάρεις νέα IP σημ. αν για να πεις στο site αυτό την γνώμη σου απαιτείται account τότε μάλλον πρέπει να κάνεις νέο account Δοκίμασα το 1ο site αλλά για να ανοίξει η σελίδα μετά μου βγάζει ότι πρέπει να εγκαταστήσω μια νέα μορφή του flash player. Επιλέγω το λειτουργικό που έχω (Xp) και όταν πατάω συνέχει δεν κάνει τίποτα... Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στη registry? Αλλά τι???
mikeharitakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ο chrome εχει μια επιλογη που μπορεις να πας σε μια σελιδα με ανωνυμη περιηγηση....για δες να δεις αμα κανεις δουλεια..
Linus_21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ο chrome εχει μια επιλογη που μπορεις να πας σε μια σελιδα με ανωνυμη περιηγηση....για δες να δεις αμα κανεις δουλεια.. Αμφιβάλω ότι θα δουλέψει αυτό. Νομίζω ότι τα site βέπουν κανονικά ποιος είσαι. Στοιχεία στο pc σου δεν αφήνεις, για το ποια τσοντοsite επισκέφτηκες
damastes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 http://www.ninjacloak.com/ ή αλλιως την σίγουρη λύση που σου είπαν ποιο πάνω, ρεσταρτ το modem/router για να πάρεις νεα ip
mdrouga Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 http://www.ninjacloak.com/ ή αλλιως την σίγουρη λύση που σου είπαν ποιο πάνω, ρεσταρτ το modem/router για να πάρεις νεα ip Φίλε προσπαθώ με το ninjacloak αλλά μου βγάζει τα παρακάτω...Δεν μπορώ δηλαδή να εγκαταστήσω καινούρια έκδοση του flash για το συγκεκριμένο..Με το modem δε γίνεται τίποτα.. Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας XML Δεν είναι δυνατή η προβολή της εισόδου XML με τη χρήση του φύλλου στυλ . Διορθώστε το σφάλμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση ή δοκιμάστε ξανά αργότερα. -------------------------------------------------------------------------------- Ο διακομιστής δεν αντιλήφθηκε την αίτηση ή η αίτηση δεν είναι έγκυρη. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επεξεργασία πόρου 'http... Τι να κάνω???
Luxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Και ο firefox εχει επιλογη για private browsing, αλλα δε ξερω κατα ποσο κανει δουλεια.
lexmark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Και ο firefox εχει επιλογη για private browsing, αλλα δε ξερω κατα ποσο κανει δουλεια. Και αυτο ειναι για να μην αφηνεις ιχνη στο pc σου. Η ip σου φαινεται κανονικα.
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Κάνε αυτό που σου είπαν και οι συμφορουμίτες παραπάνω. Disconnect και reconnect τη σύνδεσή σου από το interface του router για να σου δώσει καινούρια IP. Η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.