vavlas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γεια σας. Αγόρασα το παραπάνω modem-router με σκοπό να συνδέσω παραπάνω από έναν υπολογιστή ασύρματα και ενσύρματα. Αρχικά είχα ενα siemens speedstream το οποίο δούλευε άψογα. Μετά την αλλαγή του modem τρώω αποσυνδέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το τακτά χρονικά διαστήματα είναι σχετικό,μπορεί μια μέρα να μην με κάνει καθόλου discconect την επόμενη ανα μία ώρα,και την επόμενη ανά δέκα λεπτά. Να σημειώσω οτι με το παλιό Modem δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
THEMACHINE Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με το αυτό το modem αν και όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως εσύ ( άντε να μου έκανε 2-3 disconnects την ημέρα ). Αρχικά κάνε update στο τελευταίο firmware. Εμένα πάντως διορθώθηκε το πρόβλημα αλλάζοντας από τις ρυθμίσεις του modem ( μπαίνοντας στο 192.168.1.1 ) την επιλογή '' μενού ρύθμισης dsl'' από multimode σε G.dmt . Αν έχεις όμως 24άρα σύνδεση πρέπει να το βάλεις στο ads2+ νομίζω. Δοκίμασε και πες μας.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 multimode και adsl2+ στην πραξη ειναι το ιδιο.multimode νομιζω απλα παιζει στο μεγιστο που υποστηριζει μια εταιρεια.αν βαλεις Multimode και εχεις πχ γραμμη 2 Mbit θα ειναι g.dmt Νομιζω χωρις να δινω ορκο.αν τωρα το adsl2+ το κανει adsl2 θα χασει σε ταχυτητα.ας κανει firmware update και ας μας γραψει τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν δουμε κανα attenuation 40 τοτε το linksys ειναι καμμενο χαρτι.
vavlas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 firmware updated. multimode changed σε adsl2+. Εδώ και μία ώρα κανένα discconect.
THEMACHINE Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 firmware updated. multimode changed σε adsl2+. Εδώ και μία ώρα κανένα discconect. keep us informed
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 firmware updated. multimode changed σε adsl2+. Εδώ και μία ώρα κανένα discconect. και multimode Να το βαλεις ο Provider νομιζω σε βλεπει adsl2+.απλα στα Linksys οσο γινεται περνα πιο νεο firmware.και στο wag200 οσο πιο νεο firmware εβαζες τοσο πιο καλα.κανουν δουλεια τα firmware οποτε καλο θα ειναι και γιατο wag120 που εχεις να περνας το τελευταιο και να κοιτας που και που αν βγηκε κατι νεο.στο wag200 σε καθε firmware εβλεπες να κλειδωνει και λιγο πιο πανω.και το καλο ειναι οτι αμα δεν σου κανει το neo firmware περνας παλι το παλιο.
vavlas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιδιά επιστρέφω για να ενημερώσω ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.
THEMACHINE Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιδιά επιστρέφω για να ενημερώσω ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Πως το έλυσες το πρόβλημα; Γιατί εγώ συνεχίζω να έχω αποσυνδέσεις που και που. Sent from my iPhone using Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιδιά επιστρέφω για να ενημερώσω ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Πως το έλυσες το πρόβλημα; Γιατί εγώ συνεχίζω να έχω αποσυνδέσεις που και που. Sent from my iPhone using Insomnia.app α.ο φιλος που το ελυσε ας ξαναδοκιμασει με Multimode να δει αν θα το ξανακανει διοτι multimode θα πρεπει να ειναι adsl2+ στην περιπτωση σου.για τον αλλον τον φιλο ας μας γραψει στατιστικα γραμμης πιο firmware εχει κτλ κτλ.μπορει απλα να εχεις πολυ attenuation και το linksys πανω απο 30-35 δεν τα παει πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.