Προς το περιεχόμενο

δεν ανοιγει τιποτα

metalloyditsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω vista home pre κ καταλαθος κατεβασα ενα antivirus το οποιο λεγεται personal security

πηγα να κανω απεγκατασταση αλλα δεν γινεται!ζηταει registration key! κ εκτος απο αυτο δεν μπορω να ανοιξω καμια σελιδα ουτε προγραμμα ουτε τιποτα!μονο αν εχω μπει ως διαχειριστης!εκανα επαναφορα συστηματος αλλα τιποτα.πως μπορω να το βγαλω απο τον υπολογιστη μου?προσπαθω εδω κ ωρες.αν ξερει καποιος ας με βοηθησει:fear:

Δημοσ.

ναι κ εκει το ιδιο γινεται...

εχω ενα προγραμμα που λεγεται antimalware αν μπω κανονικα κ προλαβω να το ανοιξω πριν ανοιξει το antivirus ωστε να σκαναρει υπαρχει περιπτωση να το εντωπισει?

• Moderators
Δημοσ.
ναι κ εκει το ιδιο γινεται...

εχω ενα προγραμμα που λεγεται antimalware αν μπω κανονικα κ προλαβω να το ανοιξω πριν ανοιξει το antivirus ωστε να σκαναρει υπαρχει περιπτωση να το εντωπισει?

Για ριξε μια ματια εδω για το πως να το αφαιρεσεις

http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-personal-antivirus

Δημοσ.

δοκιμασε ctrl+alt+delete οταν ξεκιναει ο υπολογιστης στην αρχη του φορτωματος και διεγραψε αυτην την διεργασια του personal security πριν καλα καλα ξεκινησει γιατι μετα τα μπλοκαρει ολα.αν κοψεις αυτη την διεργασια μετα πηγαινε στην προσθ/προγραμματων και πετα οτι εχει σχεση με το προγραμμα αυτο .δοκιμασε και πες μας το αποτελεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...