Προς το περιεχόμενο

windows 7 ultimate

JOHNNYHOMEBOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εγκατεστησα σημερα τα 7αρια στο pcακι μου...εχω 2 σκληρους εσωτερικους 80αριδες και μου δειχνει στον εναν οτι τα 7αρια εχουν καταλαβει ολο τον χωρο...ειναι η εκδοση ultimate!απο εφαρμογες εχω βαλει πολυ λιγα συνολικα αντε 1giga να ειναι!ειναι λογικο τα 7αρια να πιανουν ολο τον χωρο?τι παιζει????

Δημοσ.

Μάλλον ισχύει ότι και στα vista. Υπάρχει ένας φάκελος C:/windows/winsxs που πιάνει υπερβολικά πολύ χώρο.

Κατέβασε το Treesize Free και κάνε έναν έλεγχο να δεις που πάει ο χώρος.

Άνοιξε command prompt (WINDOWS+R και δώσε cmd και πάτα OK).

Γράψε Compcln.exe και πάτα ENTER. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ενσωματώσεις όλα τα service packs, πάτα N αλλά με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα Ελληνικά. Θα σου καθαρίσει μερικά GB.

Πήγαινε Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Εργαλεία συστήματος->Εκκαθάριση δίσκου. Επέλεξε τον δίσκο με τα 7άρια και περίμενε να κάνει έλεγχο.

Τσεκάρισέ τα όλα και πάτα OK.

Άνοιξε πάλι το παραπάνω και πήγαινε στην καρτέλα Περισσότερες επιλογές και πάτα Εκκαθάριση στα σκιώδη αντίγραφα.

Επίσης, αν έχεις πολύ μνήμη και έχεις ενεργοποιημένη την Αδρανοποίηση, θα σου δεσμεύει στον δίσκο τόσο χώρο όση και η μνήμη σου. Αν δεν την χρειάζεσαι αφαίρεσε την.

Επίσης, αν κατεβάζεις με torrent και δεν άλλαξες τον φάκελο αποθήκευσης θα στα αποθηκεύει όλα στον φάκελο Λήψεις στα Έγγραφα.

Δημοσ.
Μάλλον ισχύει ότι και στα vista. Υπάρχει ένας φάκελος C:/windows/winsxs που πιάνει υπερβολικά πολύ χώρο.

Πραγματι υπαρχει και στα 7 .Μπορουμε να τον σβησουμε ? Σε εμενα ειναι 4 GB.

Δημοσ.
Πραγματι υπαρχει και στα 7 .Μπορουμε να τον σβησουμε ? Σε εμενα ειναι 4 GB.

Να τον σβήσεις, όχι, δεν μπορείς χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα με την συμβατότητα προγραμμάτων.

Ότι μπορείς να κάνεις είναι αυτό με το compcln.exe

Δημοσ.
Να τον σβήσεις, όχι, δεν μπορείς χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα με την συμβατότητα προγραμμάτων.

Ότι μπορείς να κάνεις είναι αυτό με το compcln.exe

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...