Προς το περιεχόμενο

Online εβδομαδιαία δελτία απολογισμών πως;

fonzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου στέλνουν 10 άτομα εβδομαδιαία δελτία απολογισμού δράσης τους για ένα θέμα που παρακολουθώ και είμαι υπεύθυνος για το παραγώμενο σχετικό έργο.

Για να μην μου στέλνουν email όλοι ξεχωριστά και μετά ψάχνω κάθε φορά τι και ποιός έκανε, υπάρχει τρόπος να φτιάξω εύκολα κάτι σαν online ημερολόγιο όπου ο καθένας θα συμπληρώνει σε μιά φόρμα στο τέλος της εβδομάδας το τι παρήγαγε; Χωρίς να βλέπει ο ένας το τι έκανε ο άλλος...

Ο καθένας να συμπληρώνει δηλαδή το δικό του ημερολόγιο και να το βλέπω μέσω web interface με κάποιο κωδικό.

ή κάπως έτσι...

Δημοσ.

μία πολύ απλή λύση είναι να φτιάξεις

10 emails ένα για τον καθένα.Ο καθένας θα σου στέλνει στο δικό του email(1 από τα 10)

αυτό που θες.Και επειδή τα emails είναι με βάση την ημερομηνία παραλαβής

θα έχεις αυτό που θες.

π.χ.

συνεργατες αποστολή στο

nikos 1 [email protected]

...... ...........

nikos 10 [email protected]

Δημοσ.

Σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να αποφύγω τα emails.

Το google calendar μήπως είναι καλή λύση; Θέλω με μιά ματιά να βλέπω τι έχει κάνει ο καθένας στο προηγούμενο διάστημα. Κάτι σαν να κάνουν προσθήκη στα ήδη περασμένα στο ημερολόγιο κάθε φορά.

Δημοσ.

Μιας και ανέφερες Google Calendar, δες μήπως σε βολεύει το Google Docs, με ένα spreadsheet ανά άτομο και συμπληρωμένες εβδομάδες. Κάνεις τον καθένα collaborator/editor στο δικό του και μπορείς με μια ματιά να δεις τι κάνει ο καθένας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...