SteveAngello Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Πρίν περίπου από 2 μήνες αγόρασα την lg 42lf2510 γνωρίζωντας πως έχει θύρα usb.Όταν προσπάθησα όμως να βάλω ενα stick δεν βγήκε κάποιο pop up menu με αποτέλεσμα η θύρα να είναι τελικά άχρηστη.Ήθελα να ρωτήσω ποιός ο λόγος να υπάρχει usb εφόσον δεν μπορώ να το χρησημοποιήσω;...Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να λειτουργήσει το usb(το site της lg είναι τελείως μούφα).Ευχαριστώ και περιμένω ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ψάξε λίγο σε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189651 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 οπως βλεπεις εδω, στο product information, λεει πως δεν ειναι dlna certified, δηλαδη δεν μπορει να αναπαραγαγει αρχεια μεσω usb ή μέσω δικτύου. http://www.ciao.co.uk/Productinformation/LG_42LF2510__7209381 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Είχε πάρει ένας φίλος μου και έβλεπε ταινίες απο το stick και του λέω και γω μπορώ...Κρίμα ξενέρωσα τώρα...Τέσπα υπάρχει και το dvd player απλά δεν θα ήταν κακό να υπάρχει και το usb.Και δεν πιστέυω να είναι κάτι το ιδιάιτερο να δείς μια ταινία απο το stick σου γι αυτό ήμουν τόσο σίγουρος.Αλλά θα μου πείς πως θα μας κάνουν να αλλάζουμε τηλεοράσεις κάθε χρόνο, με κατι τέτοια "κόλπα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Οντως, οι "LF2510" εχουν το USB stick μονο για λογους service και οχι αναπαραγωγης. Το αναφερουν ρητα στο manual. Βεβαια κατι ειχε αναφερθει περι ξεκλειδωματος, αλλα στη δικη μου 32LF2510 δεν εκατσα να το ψαξω παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξεκλειδώνει μια χαρά η lf2510. Πήγαινε στο post: Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους για να δεις τον τρόπο. LH-LF ξεκλειδώνουν όλες ανεξαρτήτος διάστασης. Χονδρικά θα σου πω πως χρειάζεται να πας σε firmware 3,15 και μετά πατάς ενα συνδυασμό πλήκτρων για να μπεις σε ενα κρυφό μενού. Αν δε θες να κάνεις upgrades-downgrades υπάρχει ειδικό τηλεκοντρολ των 10 ευρό που σε βάζει απευθείας στο κρυφό μενου.Τα υπόλοιπα νομίζω πως αναλύονται διεξοδικότατα στο ειδικό post για το θέμα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2010 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ξεκλειδώνει μια χαρά η lf2510.Πήγαινε στο post: Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους για να δεις τον τρόπο. LH-LF ξεκλειδώνουν όλες ανεξαρτήτος διάστασης. Χονδρικά θα σου πω πως χρειάζεται να πας σε firmware 3,15 και μετά πατάς ενα συνδυασμό πλήκτρων για να μπεις σε ενα κρυφό μενού. Αν δε θες να κάνεις upgrades-downgrades υπάρχει ειδικό τηλεκοντρολ των 10 ευρό που σε βάζει απευθείας στο κρυφό μενου.Τα υπόλοιπα νομίζω πως αναλύονται διεξοδικότατα στο ειδικό post για το θέμα. αυτό με το κρυφό μενού από "άλλο" τηλεκοντρόλ με ενδιαφέρει κι εμένα (37LF2510). Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Γιατί δεν παίζει να κάνω αλλαγή firmware, δεν έχω λεφτά για καινούρια τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ψάχνεις στα μαγαζιά ηλεκτρονικών για melicony universal remote ή αν σου εχει ξεμείνει κανά s60 - windows mobile με ir ψάχνεις για το app total-ir remote control και μετά μέσα απο αυτό κατεβάζεις μέσω 3g internet ή wifi το LG -Service Remote Control. Υπάρχουν όλα στο ειδικό post μη βρωμίζουμε το site με όλο τα ίδια και τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ το βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ευχαριστώ το βρηκα. Χριστός Ανέστη. Τελικά παίζει και mkv ή όχι φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αληθώς Ανέστη Όσα τα παίζει, τα παίζει εξαιρετικά... Μερικά αρνήθηκε, αυτό έχει αναφερθεί και στο thread με το ξεκλείδωμα, κάτι έχει να κάνει μάλλον με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκε το κάθε mkv. Πολλά άλλα mkv τα έπαιξε, αλλά δεν υποστήριζε τον ήχο γιατί ήταν σε dts. Επίσης αναφέρθηκε εκεί ότι υπάρχουν προγράμματα που αλλάζουν το dts σε AC3 και μετά τα παίζει και με ήχο, αλλά δεν βρήκα χρόνο ως τώρα να δοκιμάσω τέτοιες μετατροπές. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του mkv, αφού έπαιξε φανταστικά το Star Trek XI και αρνήθηκε να παίξει μικρότερα. Εννοείται τα avi τα έπαιξε όλα όσα δοκίμασα. Πάντως για τζαμπέ και embedded, ο media player είναι σούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ελληνικά subs σε mkv , και avi εμφανίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ελληνικά subs σε mkv , και avi εμφανίζει ? Βεβαίως και μάλιστα άψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANDY_VEGA Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 http://lgusb.wikispaces.com/#usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα