evnomia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Οταν βαζω <a href=""> μεσα σε <div> δεν μου δουλευει... δεν με μεταφερει στην ιστοσελιδα που του λεω. Ο κωδικας ειναι κάπως έτσι: <div> ...... <a href="kati.htm">HERE</a> </div> Η σελιδα ειναι και στο internet http://www.asraidanza.com/Events_gr.htm --->με το προβλημα http://www.asraidanza.com/Events.htm ---> με λυση που βρηκα, αλλα δεν μου αρεσει
elis88 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Στο CSS του στο .text_gr έχει ένα rull που το εμποδίζει. Είναι το: z-index: -1;
evnomia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστω πολύ! Γιατι γινεται αυτο? Υπάρχει κάποιος λογοσ? Νομιζα οτι η εντολη z-index=-1 ειναι για να ορισει αυτο που προσδιοριζει ενα επίπεδο ποιο κατω απο τα μεγαλυτερα >-1. Μου ξεφευγει κάτι?
elis88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστω πολύ! Γιατι γινεται αυτο? Υπάρχει κάποιος λογοσ? Νομιζα οτι η εντολη z-index=-1 ειναι για να ορισει αυτο που προσδιοριζει ενα επίπεδο ποιο κατω απο τα μεγαλυτερα >-1. Μου ξεφευγει κάτι? Ακριβώς για αυτό, επειδή είναι ένα επίπεδο ποιο κάτω, δεν φαίνεται ως <a> στον χρήστη. Σκέψου το σαν να βάζεις κάτι απο πάνω, δεν έχεις άμεση επαφή με το περιβάλλον που είναι από κάτω. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα. Κάποιος που ξέρει παραπάνω ας μας διαφωτίσει
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εγώ οταν πάω να μπω στο site του παθαίνω Blue screen of death!!!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ας πει και καποιος αλλος αν παίρνει μπλε οθονη οταν μπαινει στο site του... Μονο με φιρεφοξ δεν εχω προβλημα... με κρομ και εχπλορερ 8 τροο μπλε οθονη!
elis88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ας πει και καποιος αλλος αν παίρνει μπλε οθονη οταν μπαινει στο site του...Μονο με φιρεφοξ δεν εχω προβλημα... με κρομ και εχπλορερ 8 τροο μπλε οθονη! Εγώ με firefox μπένω και είμαι κομπλέ. Αν είναι να φάω μπλε οθόνη λα΄θτερα να μην δοκιμάσω.. Χα Χα Χα! Edit: Μόλις δοκίμασα με internet explorer και παίζει κανονικά.
scooterlord Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 καταρχήν το z-index=-Χ είναι απλά κακή τακτική.. βρες workaround και κάνε div απο πάνω του με θετικό z-index. Το αρνητικό γενικά δημιουργεί προβλήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.