CaptainHog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 καλησπερα.εχω προβλημα με τις usb στο pc μου.οποια συσκευη κ αν βαλω μου βγαζει μυνημα οτι η συσκευη τα παιξε και δεν αναγνωριζετε απο τα windows (windows 7 ultimate).πληκτρολογιο και ποντικι ειναι με ανταπτορακια απο usb σε ps2(καλα τα λεω?)οτι συσκευη κ αν βαλω λεει το ιδιο μυνημα.καμια βοηθεια πως να το φτιαξω?? motherboard : gigabyte ga-8i915g-mf intel pentium d 3 ghz windows 7 ultimate activated οποια βοηθεια/προταση πολυτιμη!! ευχαριστω
NewProject Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 μηπως δεν ειναι συνδεδεμενο το καλωδιο καλα ? ( αυτο π παει απο τη μητρικη στο hub ... )
bloodraven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στην δική μου περίπτωση ξέρω οτι δεν μπορούν να συνυπάρξουν πανω απο 2 συσκευες usb ταυτόχρονα εγκατεστημένες, και είναι πρόβλημα της motherboard (as-rock) το πρόβλημα που εχεις προϋπήρχε η εμφανίστηκε μια μέρα στα καλά καθούμενα? εκτoς windows7 οι usb συσκευές σου αναγνωρίζονται? π.χ το bios κατά το boot up σου δείχνει τυχών συνδεμενες συσκευές?
CaptainHog Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 εχω συνδεση εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που παιρνει ρευμα μονο απο usb αλλα απ οτι ειδα στο standard cmos features απο το bios δεν τον βλεπει.
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα προϋπήρχε ή εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά; Πείραξες κάτι μήπως στο PC; Για τσέκαρε κι αυτό που σου είπε ο New Project...
CaptainHog Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 το pc στηθηκε την ημερα που εκανα το πρωτο post.στην αρχ δουλεψαν ολα κανονικα.μετα απο λιγο αρχισε ο χαβαλες με τις usb.δεν εχω βαλει καποιο χαμπ πανω στην μητρικη.οι usb πανω στην μητρικη δεν δουλευουν και οι usb πανω στο κουτι επισης δεν δουλευουν.(οι οποιες παιρνουν απο την μητρικη με ενα καλωδιο).βλεπω να το στελνω για ανακυκλωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
hawkpilot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Έχω συναντήσει το ίδιο φαινόμενο σε laptop όπου σταδιακά άρχισαν να μη λειτουργουν οι USB μέχρι που πέθαναν όλες. Δε μπόρεσα να βρω τι έφταιγε εκτός από το ότι μία φορά που έκανα δοκιμές με "τσίμπησε" ρεύμα από μία θύρα. Αν μπορείς άλλαξε τροφοδοτικό και τσέκαρε τις γειώσεις. PS: Θεωρώ ότι έχεις τσεκάρει από το device manager ότι οι USB controllers δεν εμφανίζουν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.