anesperos13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παδιαα εχω ενα Hp pavillion dv9000 και οταν ανοιγει η οθονη ειναι γεματη γραμμες χρωματιστες οριζοντιες και κηλιδες που με δυσκολια βλεπεις τι υπαρχει στην οθονη.. Οταν παταω να αλλαξω αναλυση βρισκεται στο 4 bit και παω να το αλλαξω και δεν αλλαζει.. Γνωριζεται που μπορει να βρισκεται το προβλημα? Επισης σε αυτα θελει αλλαγη καρτα γραφικων η πρεπει να φυγει ολη η μητρικη?
turist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Η κάρτα γραφικών είναι και επισκευάζεται στα περισσότερα.
mec123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 100% τις καρτας γραφικων ειναι. Πιο παλια ειχα ενα desktop που ειχε μια καρτα γραφικων Asus nvidia 7600 GS. Την χρησημοποιουσα σε απαιτιτικα παιχνιδια εως το 2008. Μου εβγαζε και εμενα γραμμες πολυχρομες. Πρεπει να επισκεβαζετε αυτο. Εγω δεν μπικα στον κοπο να το κανω γιατι δεν αξιζε!
anesperos13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 παιδια ξερετε που να το παω? και ποσο μπορει να κοστισει αυτο περιπου? δεν χρειαζεται δλδ αλλαγη μητρικης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.