Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Συνταξιούχος καταθέτει τη σύνταξή του υπέρ του κράτους Πόσα τέτοια λυματα έχουμε να διαβάσουμε ακόμα... και πόσες δημοσκοπήσεις... μέχρι να πειστούμε.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Πόσα τέτοια λυματα έχουμε να διαβάσουμε ακόμα... και πόσες δημοσκοπήσεις...μέχρι να πειστούμε. Τι να πειστεις ρε φυσικς? Να πας να βαλεις χρηματα να στηριξεις την κατασταση μπου... που εχουμε? Και που εφτιαξαν μονο φυσικα οι τρισκαταρατοι πολιτικοι που εμεις ψηφιζουμε... (και ναι βαζω μεσα και τα ακυρα/λευκα...)Σου το λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση... Μην ανησυχεις,ξερουν που απευθυνονται τα τομαρια... Στους μαλακες,οχι στους εξυπνους... Στους μαλακες,οπως αυτος ο παππους, που αν ελαχε,περασε και μια κατοχη... ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:27 ---------- Για να έρθει το τότε,τώρα πρέπει να κατέβεις στο δρόμο,αντιλαβου; Να φωναξω με ποιους και τι? Οχι τιποτα αλλο,αλλα για να ξερω αν θα κατεβω...Σωσον ελεησον. . . Ααα,οταν αναφερα το Μακρυγιαννη και οχι τον Κολοκοτρωνη η τον Καραισκακη ειχα το λογο μου... Ειμαστε στο εμεις... Θα απαντησω αργοτερα....
SpY Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εγώ απορώ με κάποιους , που λένε τα λαμόγια αυτά φταίνε , αυτοι που κυβερνάνε κτλ. Αυτοι λοιπόν πως βρίσκονται εκεί? Ουρανοκατέβατοι ? Με τραμπουκισμούς ? ΟΧΙ εσύ και εγώ τους ψηφίζουμε τόσα χρόνια ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι κάνουν έκαναν και θα κάνουν. Και το κακό είναι ότι ΠΑΛΙ αυτους θα ξαναψηφίσουμε. Γιατί φυσικά όταν αφορά εμάς τους ίδιους λέμε : Έλα μωρε ασε να βολέψει τωρα εμένα/ το παιδί μου και για όλους τους άλλους τι με νοιάζει Όπως στρώσαμε, έτσι να κοιμηθούμε.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εγώ απορώ με κάποιους , που λένε τα λαμόγια αυτά φταίνε , αυτοι που κυβερνάνε κτλ. Αυτοι λοιπόν πως βρίσκονται εκεί? Ουρανοκατέβατοι ? Με τραμπουκισμούς ? ΟΧΙ εσύ και εγώ τους ψηφίζουμε τόσα χρόνια ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι κάνουν έκαναν και θα κάνουν. Και το κακό είναι ότι ΠΑΛΙ αυτους θα ξαναψηφίσουμε.Γιατί φυσικά όταν αφορά εμάς τους ίδιους λέμε : Έλα μωρε ασε να βολέψει τωρα εμένα/ το παιδί μου και για όλους τους άλλους τι με νοιάζει Όπως στρώσαμε, έτσι να κοιμηθούμε. Οπως ειχα πει καποια στιγμη... Και να φυτρωσαν, ποιος τους ποτισε?
cyber_katsarida Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 εγώ πάλι έχω την εξής απορία: γιατί δεν έχει μεταφερθεί ακόμα το συγκεκριμένο θέμα στα ανέκδοτα;
thanos-buzzzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 εγώ πάλι έχω την εξής απορία:γιατί δεν έχει μεταφερθεί ακόμα το συγκεκριμένο θέμα στα ανέκδοτα; Γιατι δεν ειναι ανεκδοτο φιλε... ---------- Προσθήκη στις 17:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:28 ---------- fixed Δεν βρίσκω ακριβή τον συσχετισμό που κάνεις. Άλλο να προκαλέσεις ένα γεγονός που επηρεάζει εσένα μόνο και άλλο οι πράξεις σου να έχουν αντίκτυπο σε ένα ολόκληρο κράτος. Τί να λέμε τώρα, όπως είπες και εσύ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσες μέρες που λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του. Εγώ κουράστηκα. Καλοσύνη σου που έβαλες χρήματα, αλλά δεν είναι η καλοσύνη που μας λείπει. Το ίδιο έχω γράψει και στο άλλο thread. Στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε καλοσύνη. Χρειαζόμαστε τιμιότητα και δικαιοσύνη. Στο να τρέξουμε να βοηθήσουμε κάποιον που έπεσε είμαστε οι καλύτεροι. Να μάθουμε κάποιον να μην πέφτει.. ποτέ. Κουράστηκα. Στην Ελλαδα συγκεκριμενα, πρωτιστως χρειαζεται το φιλοτιμο. Μετα νομοθετικες ρυθμισεις που θα τηρηθουν,για τα παντα... Γιατι οσες νομοθετικες ρυθμισεις και να κανεις,στο τελος...Τζιφος... Ο καθενας ας κανει τα κουμαντα του,συμφωνω,οχι, τα χρηματα δεν τα εχω βαλει ακομη... Μαλλιασε η γλωσσα σου ρε Παναγο,αλλα... Αυτο που ειχα γραψει ηταν παραδειγμα... Και αναφερονταν στην ψηφο... ---------- Προσθήκη στις 17:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:35 ---------- Η συγκεκριμένη μπανιέρα είναι η Ελλάδα.Και όσο βλέπω γύρω μου λαμόγια να τα τρώνε δε πρόκειται να πεισθώ. Τι να σου πω... Να αλλαξεις μπανιερα? Εγω παντως για το συγκεκριμενο λογαριασμο σου ειπα,οπου δε φευγουν λεφτα χωρις την εγκριση του προεδρου της δημοκρατιας...Δεν ξερω... Παντως ρε παιδια λεμε και λεμε... Κοιτα οι αλητες τι κανουν,κοιτα το ενα χαλι,κοιτα το αλλο χαλι... Μηπως,λεω μηπως, εχουμε τελικα αυτο που μας αξιζει?... Πολυ για την παρτη του ο καθενας, και ετσι δεν καταλαβαινω την κριτικη καποιων στους πολιτικους μας...Και αυτοι τη μεθοδο μας χρησιμοποιουν... Ετσι δεν ειναι?Τι τους κατηγορειτε? Αλλα βεβαια ο αλλος θα πει: Οχι οχι αυτοι ξεκινησαν... Ναι, αυτοι ξεκινησαν και εμεις θα το τελειωσουμε.... Σε μικροτερη βεβαια κλιμακα... Τι να πω...Ζουμε σε μια κοινωνια αγγελων πολιτων... Και οι διαβολοι πολιτικοι μας κατατρεχουν... ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ Ο Ι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! ΟΧΙ ΕΠΕΥΘΥΝΟΙ!!ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ,ΑΛΛΑ Ο Λ Ο Ι! Αν με ρωτησετε να σας απαντησω απο την καρδια μου,πιστευω οτι μπορουμε να μας διαψευσουμε... (Επευθυνοι:Σημειωση ετυμολογικη:εταιρια περιορισμενης ευθυνης...Και οχι δεν ειμαι φιλολογος,βλεπετε, εχω αρκετα ορθογραφικα-συντακτικα λαθη,τι να κανουμε...)
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αλλαξε μπανιερα τοτε... Αυτό ακριβώς έχω στα πλάνα μου.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αυτός που είχε την ιδέα γιατί δε βάζει καλύτερα στο λογαριασμό τους 15ους και 16ους μισθούς των υπαλλήλων της βουλής (την ώρα που οι άλλοι χάνουν 13ο ,14ο) κυρίως αυτών που διορίστηκαν από τη δική του εκλογική περιφέρεια απ' οταν έγινε προεδρός ; Γιατί δε ζητάνε από τους πλούσιους να συνδράμουν ειδικά αυτοί για την πατρίδα στην οποία έκαναν τις περιουσίες τους; Αυτός ο άσχετος που για επικοινωνιακούς λόγους, όταν δημοσιεύτηκε το εξώφυλο που και καλά μας "έθιγε", βγήκε να πει ότι εχουμε 2 νομπέλ να επιδείξουμε στους Γερμανούς(αυτοί έχουν πάνω από 40) - και μετά αφού μας "άγγιξε" στο πατριωτικό μας φιλότιμο έριξε την ιδέα του λογαριασμού..ρε δε ντρεπονται λίγο; νομίζουν ότι όλοι μασάμε κουτόχορτο; Όλα τα λεφτά απ'τα δανεικά των τελευταίων δεκαετιών που θα πληρώνουμε κι εμείς και οι επόμενες γενιές , σε ποιες τσέπες πήγανε;Θανο καλή η πράξη σου και η προτροπή σου-συμφωνώ και με την άποψη να βοηθήσει όπως μπορεί ο καθένας, αλλά φίλε όχι έτσι. μ'αρέσει όλος ο αντίλογος που έγινε στο thread...Πρέπει καταρχήν να πάψουμε να είμαστε αφελείς με τα λαμόγια τους πολιτικούς και όλους τους άλλους τεχνοκράτες και πλουτοκράτες που θέλουν το κόσμο να υπηρετεί τη "καύλα" τους και να πληρώνει και τα σπασμένα... Το φιλότιμο των Ελλήναράδων, εξάλλου, φάνηκε με τα δισ καταθέσεων που φύγαν από την Ελλάδα για Ελβετία τους τελευταίους μήνες που φάνηκαν τα σκούρα. Έτσι είναι- ο καθένας κοιτά να βολέψει τη πάρτη του, κυρίως σε δύσκολους καιρούς....(επιτέλους ας το καταλάβουμε το φιλότιμο έχει εκλείψει στις μερες μας- καταντάει ξεφτίλα να το επικαλούμαστε συνέχεια) Πιστεύω είναι καλύτερα τα λεφτά που θες να προσφέρεις από το υστέρημά σου, να βρεις να τα δώσεις σε κάποιον που τά'χει ανάγκη γιατί του λείπουν και τα απαραίτητα...Το να αγαπάς την πατρίδα είναι πρωτίστως να θες το καλό του συνάνθρωπου-συμπατριώτη με τον οποίο μοιράζεσαι τόσα- αν αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε αυτό, τότε ίσως κάτι αρχίσει να αλλάζει... κι εγώ αυτή την απορία είχα.. 1)συμφωνω,και πρεπει να το κανει και αμεσα. 2) Συμφωνω και για τους πλουσιους. 3)Οσο για την ιδεα του λογαριασμου,προσωπικα περιμενα την ωρα και τη στιγμη που θα εκαναν μια τετοια κινηση. Και που κανεις δεν πιεζεται να βοηθησει... Ενιωσε κανενας καποια πιεση? Για τα μετρα,ειμαι σιγουρος,για το λογαριασμο?.. 4)Δηλαδη(εκει που λες για λαμογια) νομιζεις οτι 28 χρονια δεν ακουσα τιποτα..? Δεν ειδα τιποτα..? Οχι τα πρωτα 10 τουλαχιστον... δεν ειναι ζητημα αφελειας λοιπον. Με εκλεψαν,ναι με εκλεψαν... Τωρα? Θα καθομαι να περιμενω να πιασουν τον κλεφτη?.. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ? Οχι παιδια... 5)Δεν καταλαβαινω σε ποιους αναφερεσαι... σε φιλοτομαριστες πλουσιους? Αυτους λες Ελληναραδες? Αυτοι τη δουλεια τους κανουνε και εκει οντως πρεπει να επεμβει το κρατος(αυτο που βριζουμε)πιο απολυτα,ετσι ειναι...Εχουν μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης και πρεπει να υποχρεωθουν.. Να σας πω και μια μικρη ιστορια. Υπηρξαν στιγμες στη ζωη μου που τριγυρνουσα με 20ε στη τσεπη...Ειμαι σιγουρος πολλοι απο εμας...Ειμαι σιγουρος.Αυτα ηταν ολα. Κ δεν το λεω να σας κλαφτω. Ομως η καραμελα "ατιμη κοινωνια" με εχει κουρασει... Αυτο ειναι ολο... ---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ---------- Αυτό ακριβώς έχω στα πλάνα μου. Θα σου προτεινα τη Γερμανια,εχει πολλους "ομογλωσσους παρτακηδες"... Φυσικα και αστειευομαι...Ως προς το τελευταιο... Περα αυτο,να εισαι καλα και ευχομαι ο,τι και να κανεις στη ζωη σου,μεσα η εξω απο την Ελλαδα να ειναι επιτυχημενο...
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εκτός περικοπών αμοιβών οι υπάλληλοι της Βουλής(!) http://www.sofokleousin.gr/archives/51832
thanos-buzzzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εκτός περικοπών αμοιβών οι υπάλληλοι της Βουλής(!) http://www.sofokleousin.gr/archives/51832 Ντροπη και αισχος, αν και πιστευω οτι θα γινει μια ρυθμιση,ή μια κινηση και θα πληρωσουν και αυτοι...Τωρα τι ποσό,θα δειξει... Παντως δεν ειναι καιρος για καλαντα... Ονειρο θερινης νυκτος? Εδω θα ειμαστε ολοι,για να δουμε... Λοιποοοοον.....Στο θεμα... Οχι τιποτα αλλο,γραφουμε και γραφουμε και...Ως τωρα μονο 1 ... Η "προσφορα'',λογω εξαντλησεως των απο θεματων κατεβαινει στα 4 ατομα...
DrLo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μετά από τη θέσπιση του ταμείου "ζητιανιάς" για την εθνική οικονομία μόνο αυτό μένει. Αν δω τον Παπούλια και τον Πετσάλνικο στον ηλεκτρικό σε στυλ "κάλε κυρία μου καλέ, είμαι είσκοσι χρονών ετών ..." και "δώσε ότι έχεις" δεσμεύομαι να του δώσω τίποτα κέρματα αλλά δεν είμαι και τόσο μαλάκας να πάω να δώσω μισθό/χρήμα σε ταμείο.
PCharon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αντιλαμβάνομαι το "όποιος θέλει, δεν πιέζεται" όμως η ιδέα είναι τραγικά γελοία. Ακόμα και αριθμητικά, έστω πως δίνουν 5.000.000 Έλληνες από 100€. Ωραία, θα μαζευτεί μισό δις €, και? Σώθηκε κάτι? Όσο για το "κοινωνικό πείραμα", τί να σου πω αγαπητέ, πολύ... πετυχημένο σαν έκφραση. Ακριβώς τέτοια θέλουμε να ακούμε τώρα! Υποθέτω μετά τη φαεινή ιδέα για τον τίτλο του thread θα πάρεις και διδακτορικό στο marketing ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αντιλαμβάνομαι το "όποιος θέλει, δεν πιέζεται" όμως η ιδέα είναι τραγικά γελοία. Ακόμα και αριθμητικά, έστω πως δίνουν 5.000.000 Έλληνες από 100€. Ωραία, θα μαζευτεί μισό δις €, και? Σώθηκε κάτι? Όσο για το "κοινωνικό πείραμα", τί να σου πω αγαπητέ, πολύ... πετυχημένο σαν έκφραση. Ακριβώς τέτοια θέλουμε να ακούμε τώρα! Υποθέτω μετά τη φαεινή ιδέα για τον τίτλο του thread θα πάρεις και διδακτορικό στο marketing ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Και βεβαια σωθηκε, ξερεις ποσες οικογενειες θα γινουν πιο πλουσιες απο οτι ηδη ειναι; Κι ασε μετα τον προεδρο της Δημοκρατιας, μετα απο 1-2 χρονια να ψαχνει να βρει που πηγαν τα λεφτα. 500 μυρια σε 100 σωστα τοποθετημενους ΔΥ λυνουν παρα πολλα προβληματα.
panagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Στην Ελλαδα συγκεκριμενα, πρωτιστως χρειαζεται το φιλοτιμο. Μετα νομοθετικες ρυθμισεις που θα τηρηθουν,για τα παντα... Γιατι οσες νομοθετικες ρυθμισεις και να κανεις,στο τελος...Τζιφος... Ο καθενας ας κανει τα κουμαντα του,συμφωνω,οχι, τα χρηματα δεν τα εχω βαλει ακομη... Διαφωνώ. Το φιλότιμο έρχεται τελευταίο μετά από τις αρετές που έγραψα (τιμιότητα και δικαιοσύνη). Εφόσον έχουμε αυτές τις αρετές, το φιλότιμο είναι το κερασάκι. Δες σε άλλες χώρες που δεν υπάρχει φιλότιμο, ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του - την κάνει σωστά όμως, ο κόσμος έχει μια νοοτροπία που δεν ανέχεται την κοροϊδία, δεν ανέχεται το νταβατζιλίκι και ξέρει ότι θα δώσει και θα πάρει, δες (ξαναλέω) πόσο καλά λειτουργεί το σύστημα. Μπορεί μεν να υπάρχει μια ψυχρότητα και όχι η Ελληνική ζεστασιά, υπάρχει δε μια τυπικότητα στις σχέσεις που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία τους. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να στήνουμε κώλο. Μας ζητάνε νταβατζιλίκια στα ίσα, χωρίς ίχνος ντροπής, με απίστευτο θράσος και αντί να μας φανεί σαν την υπέρτατη προσβολή και πρόκληση, το αποδεχόμαστε σαν μέρος του συστήματος! Έρχονται ξένοι να ανοίξουν μια επιχείρηση στην Ελλάδα και παθαίνουν π λ ά κ α με αυτά που βλέπουν. Γιατί στη χώρα τους το λάδωμα είναι ανήκουστο! Θα μπορούσαμε, λόγω του φιλότιμου, να είμαστε οι καλύτεροι. Με αυτό και τίποτα άλλο όμως, είμαστε... βλέπεις τι είμαστε. Από δικό μου λάθος είχα την εντύπωση ότι είχες ήδη καταθέσει τα 200. Ανακουφίστηκα για λογαριασμό σου που δεν τα έχεις βάλει ακόμα. Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να αναθεωρήσεις. Κράτησέ τα για βενζίνη καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.