ksaplostra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι χιουμοριστικό ή σοβαρό το ύφος ---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ---------- είπα το αντίθετο για το δεύτερο μέρος αναφερόμουν Ειναι σοβαρό,απλα το μήνυμα σου ειναι η αφορμή για το ύφος του,στοχεύει σε άλλον. ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- Παιδια....Το συγκεκριμενο ταμειο το στηριζει ο Προεδρος της Δημοκρατιας, και αυτος πουλημενος μαλλον ειναι...Οποτε... Παιδια... Εχετε γεια βρυσουλες... Εγω πριν πεσω παντως,θα κανω μια (γραφικη)προσπαθεια... Ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας... Α,οποιος, επαναλαμβανω οποιος, εχει να προτεινει καποια λυση εκτος των κλασικων... ξερετε αυτων που λενε για φυλακη,των κλεφτων(που και αυτα αποδεκτα ειναι...)...Αυτων που ψηφιζουμε καθε περιπου τεσσερα χρονια... Και παλι ευχαριστω... Ναι αμέ,αυτο που καναν οι Ρωμαίοι και το εχω πει και αλλού. 100 άτομα από την κορυφή της συμμορίας πρέπει να αποκεφαλιστούν άμεσα. 1.000 πρέπει να πάνε φυλακή τουλάχιστον για τα επόμενα 10-20 χρόνια. 10.000 πρέπει να καταδικαστούν με αναστολή. 100.000 πρέπει να υποστούν δήμευση περιουσίας.
panagos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Θάνο έχεις καλές προθέσεις αλλά δύσκολα θα πεισθούν οι περισσότεροι (και εγώ μέσα) να κάνουν κάτι τέτοιο. Μπορεί ο σωστός καπετάνιος να τρέχει να σώσει το καράβι του μην βυθιστεί, αλλά ο σοφός καπετάνιος θα προνοήσει και δεν θα αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο από την αρχή. Και δε λέω.. shit happens καμιά φορά. Όταν όμως προκαλείς την τύχη σου, είσαι άξιος της μοίρας σου.
lary7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 δεν ξέρω για τα ποσοστά αλλά γνωρίζω πολύ καλά οτι έχουμε αρκετό αίμα που ούτε έχέι γίνει έλεγχος για την δυνατότητα χορήγησης του (ούτε ταξηνομή ) Τα ποσοστά είναι υποκειμενικά, αλλά σοβαρά τώρα πές μου μια κατηγορία ελλήνων που δεν τα παίρνει απο το κράτος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οσο για το αίμα, κατι για εισαγωγές απο ελβετία είχα ακούσει τελευταία φορα...
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μία λύση είναι η επανάσταση του λαού. Μην το γελάς. Δεν είμαι κανάς αριστερός να το λέω (δεν είμαι κανενός κόμματος για την ακρίβεια), αλλά θα έρθει αναπόφευκτα από την πείνα που θα πέσει. Σοβαρά μιλάω. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Σε 2-3 χρόνια που για να καλυφθούν και τα υπόλοιπα χρέη (τα οποία παράλληλα θα πολλαπλασιάζονται αφού συνεχίζουμε να δανειζόμαστε!) θα έχουμε μέτρα χειρότερα από αυτά που πρόσφατα ανακοινώθηκαν και ο μισθός θα πέσει στα 200€ (μην λέω και πολλά), τότε να δεις άμα θα το χωνέψουν. Γιατί τότε όχι μόνο τα μπουζούκια και οι Porsche κομμένα - είδη φιγούρας, αλλά κομμένο και το φαΐ από τον λαό - είδος επιβίωσης. Εκεί θα ξυπνήσουν και οι κοιμισμένοι φίλε μου και να δεις τι έχει να γίνει. Αυτο ειναι το "στη στερια δε ζει το ψαρι..." Μη φοβασαι κλουντ,μαζι θα πεσουμε... Αααα.Επισης οι πλουσιοι(οι συσσωρευτες του πλουτου ολων) θα την εχουν κανει τοτε... Υπαρχουν πολυ ωραιοι τραπεζικοι λογαριασμοι.. Και τζετ... Δεν ειναι βασιλειαδες στο θρονο για να κατσουν.... Ειναι πουλακια που πετανε απο δω και απο κει...Δηλαδη ο ενας θα φαει το ματι του αλλου... Βλεπε Αιτη... Αυτα ως προς την καταστροφολογια... Το πραγμα θελει συνοχη. Αυτο πιστευω ... ---------- Προσθήκη στις 01:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ---------- Ειναι σοβαρό,απλα το μήνυμα σου ειναι η αφορμή για το ύφος του,στοχεύει σε άλλον. ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- Ναι αμέ,αυτο που καναν οι Ρωμαίοι και το εχω πει και αλλού. 100 άτομα από την κορυφή της συμμορίας πρέπει να αποκεφαλιστούν άμεσα. 1.000 πρέπει να πάνε φυλακή τουλάχιστον για τα επόμενα 10-20 χρόνια. 10.000 πρέπει να καταδικαστούν με αναστολή. 100.000 πρέπει να υποστούν δήμευση περιουσίας. Οκ, θες να συμφωνησω? Οκ... Μεχρι τοτε ομως. . . . ---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:02 ---------- Θάνο έχεις καλές προθέσεις αλλά δύσκολα θα πεισθούν οι περισσότεροι (και εγώ μέσα) να κάνουν κάτι τέτοιο. Μπορεί ο σωστός καπετάνιος να τρέχει να σώσει το καράβι του μην βυθιστεί, αλλά ο σοφός καπετάνιος θα προνοήσει και δεν θα αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο από την αρχή. Και δε λέω.. shit happens καμιά φορά. Όταν όμως προκαλείς την τύχη σου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Παλι λογια ρε Παναγο μου?... Οχι απο σενα... Απο ολους μας... Εννοειται βαζω και μενα μεσα... Την πατησα την μπανανοφλουδα? Ναι. Επεσα? Ναι. ΤΩΡΑ?
CloudConnected Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Kλάουντ, όχι κλόουντ Πάντως, χωρίς παρεξήγηση, σου μιλώ φιλικά, όχι για να σε μειώσω. Μακάρι να σκέφτονταν όλοι σαν εσένα παρά σαν "Ο Γιωργάκης θα μας σώσει".
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Οκ, θες να συμφωνησω? Οκ... Μεχρι τοτε ομως. . . . Μέχρι τότε τίποτα. Όταν θες να γεμίσεις τη μπανιέρα πρώτα κλείνεις το πώμα και μετά ρίχνεις νερό.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέχρι τότε τίποτα.Όταν θες να γεμίσεις τη μπανιέρα πρώτα κλείνεις το πώμα και μετά ρίχνεις νερό. Η συγκεκριμενη μπανιερα νομιζω ειναι κλειστη...Αν διαβασεις σχετικα με αυτο το λογαριασμο ισως πειστεις ,ισως οχι... Παιδια παω για υπνο... Να ειστε καλα... Με τον ενα η τον αλλον τροπο,βοηθηστε αυτον τον τοπο...
nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ο έλληνας τα παίρνει/ε επειδή μπορούσε (αναφέρθηκα πριν στα πρότυπα ) ... 5 πράγματα που έπρεπε πρέπει να γίνουν είναι 1.οι εε να καταργήσει τα γκρίζα και μπλε και σκούρα ύδατα και να βάλει ένα τέλος με το ελληνοτουρκικό 2.αν γίνει το παραπάνω να εκμεταλευτούν τις πηγές πετρελαίου 3.τα λεφτά απο τη γερμανία που τώρα δεν γίνετε να τα πάρουμε γιατί είναι αίσχος που τώρα το θυμηθήκαμε 4.τέλος γραφιοκρατίας και απλούστευση των διαδικασιών που χαλάς 40 φίλα χαρτί συν για μια αίτηση ... 5.και βασικότερο να γίνουν μεταρυθμίσης στη παιδία από φροντιστές ή κάποιους άλλους που δεν γνωρίζω το όνομά τους , πάντως όχι απο τους πρύττανοις ....
tarantules Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 By the way Θάνο από την πλευρά της εκκλησίας δεν ακούω τίποτα όλες αυτές τις μέρες για βοήθεια.....Τουμπεκί ψιλοκομμένο? Πρέπει όλοι να συνδράμουμε να τους δώσουμε κανένα φράγκο τώρα που πήρε την ανηφόρα και η βενζίνη γιατί τα Grand Cherocki και τα cayen των μοναχών καίνε τα αντερά τους....
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ο έλληνας τα παίρνει/ε επειδή μπορούσε (αναφέρθηκα πριν στα πρότυπα ) ... 5 πράγματα που έπρεπε πρέπει να γίνουν είναι 1.οι εε να καταργήσει τα γκρίζα και μπλε και σκούρα ύδατα και να βάλει ένα τέλος με το ελληνοτουρκικό 2.αν γίνει το παραπάνω να εκμεταλευτούν τις πηγές πετρελαίου 3.τα λεφτά απο τη γερμανία που τώρα δεν γίνετε να τα πάρουμε γιατί είναι αίσχος που τώρα το θυμηθήκαμε 4.τέλος γραφιοκρατίας και απλούστευση των διαδικασιών που χαλάς 40 φίλα χαρτί συν για μια αίτηση ... 5.και βασικότερο να γίνουν μεταρυθμίσης στη παιδία από φροντιστές ή κάποιους άλλους που δεν γνωρίζω το όνομά τους , πάντως όχι απο τους πρύττανοις .... Μεχρι να γινουν εργα ειναι λογια... Μαζι σου? Μαζι σου... Στην πραξη ομως... Τωρα σας ξανακαληνυχτω..Στανταρ...
CloudConnected Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 5.και βασικότερο να γίνουν μεταρυθμίσης στη παιδία από φροντιστές ή κάποιους άλλους που δεν γνωρίζω το όνομά τους , πάντως όχι απο τους πρύττανοις .... Εδώ είσαι λάθος. Όχι μεταρρυθμίσεις, αλλά διάλυση και δημιουργία του τομέα από την αρχή. Το υποστηρίζουν και οι πιο μορφωμένοι Έλληνες. Ομοίως και στο δημόσιο, στους νόμους, σε όλα. Οι νόμοι σε τούτη την χώρα ψηφίζονται όχι για ανάπτυξη αλλά για αναχαίτιση της ανάπτυξης. Η παιδεία έχει διαμορφωθεί όχι για να μορφώνει, αλλά να αποχαυνώνει.
tarantules Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Με τον ενα η τον αλλον τροπο,βοηθηστε αυτον τον τοπο... Και που'σαι ψηλέ....Στις επόμενες εκλογές (εαν ο θεός θέλει και τις ζήσουμε...) να μη πας με την τσίμπλα στο μάτι για να δεις την υπογραφή της καταδίκης σου που πας και την βάζεις....
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Η συγκεκριμενη μπανιερα νομιζω ειναι κλειστη... Η συγκεκριμένη μπανιέρα είναι η Ελλάδα. Και όσο βλέπω γύρω μου λαμόγια να τα τρώνε δε πρόκειται να πεισθώ.
nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 δεν ξέρω για φορολόγηση αλλά σίγουρα πρέπει να πάψει να πληρώνονται από τα δημόσια ταμία
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 M@λ@κιες. Μετα συγχωρησεως. Οχι μονο εγω εφαγα επι 30 χρονια μεχρι σκασμου, αλλα θα πληρωσεις εσυ τον λογαριασμο που εκανα στην ταβερνα. Θες δε θες. Ας πεινουσες επι 30 χρονια. Και μαλιστα, θα στα παρω που θα στα παρω με το ζορι, ας ανοιξω κ εναν λογαριασμο προσβλεποντας στο ''πατριωτικο'' αισθημα εντελως αφελων ανθρωπων, ετσι ωστε να χω και μια καβατζα για ωρα αναγκης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.