Προς το περιεχόμενο

Δημοσιο χρεος της Ελλαδας? Φιλοτιμο...Ενα κοινωνικο πειραμα που πρεπει να δειτε. . .

thanos-buzzzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει οπωσδηποτε καποιοι να δηλωσουν συμπαρασταση.

Οποιος θελει να δωσει στο ταμειο , και το θεωρει χρεος του δινει .Μια γνωστοποιηση της υπαρξης του σαν ενημερωση καλο ειναι , απο κει και περα...

• Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά. Είναι ότι έχουμε οικονομικό πόλεμο.

Μεχρι να στηριξω την πρωτη καλυτερη λυση(συμφωνω), διαλεγω μια απο τις επομενες...

Οταν τη βρεις,πες μου, εδω θα ειμαι να σε στηριξω...

Δημοσ.

έπιασες τους ηγέτες βλέπω, όλη μετά απο τος πρώτες κατακτήσεις τους έβγαλαν τα μαχαίρια για την εξουσία,ξέρεις οτι ο κολοκωτρόνης (πτ ξέχασα που πάει το ω) φυλακίστηκα μην νομίζεις πως ήταν ωραία και καλά οι πολιτικές συνθήκες τότε

Δημοσ.
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει οπωσδηποτε καποιοι να δηλωσουν συμπαρασταση.

Οποιος θελει να δωσει στο ταμειο , και το θεωρει χρεος του δινει .Μια γνωστοποιηση της υπαρξης του σαν ενημερωση καλο ειναι , απο κει και περα...

Μην ανησυχεις, μονο ενα στοχο εχω που το βγαζω στο σφυρι.... Απο εκει και περα...

Δημοσ.
Στο ίδιο site

http://www.etaea.gr/drasi.html

Κι εγω σου λεω οτι,επειδή εχω επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές δεν έχουν κάνει τίποτα!!!

Φέτος τον χειμώνα έχουνε κοπεί ακόμα και οι δρόμοι,το μοναδικό έργο που θα δεις ειναι οι κορμοί των δέντρων που έχουνε κοπεί,η Κύπρος κάνει ερευνα για να δει που πήγαν τα χρήματα που διέθεσαν στα υπό υιοθεσία χωριά!

Ασ'το φιλε,προπαγάνδα αλλού! εισαι γραμμένος απο το 2007 εχεις 27 μηνύματα εκ των των οποίων τα 10 ειναι σ'αυτο το νήμα,μου ξεφουρνίζεις τις κρατικές ιστοσελίδες σε χρόνο DT και θέλεις να πιστέψω οτι είσαι αθώος,ειλικρινής,καλοπροαίρετος και φιλότιμος;

Δημοσ.
Ρε Θανο, σε μια χώρα οπου το ζητούμενο απο το 80% του πληθυσμού είναι ''Υγεία απο τον Θεό και λεφτά απο το κράτος" οι σκέψεις που κάνεις ειναι άκαιρες και άτοπες.Εδώ το αίμα του δεν δίνει ό έλληνας (και εισάγουμε απο έξω..), θα βάλει το χέρι του στην τσέπη νομίζεις?

Βέβαια αργά η γρήγορα όλοι θα βάλουμε το χέρι πολύυυυ βαθία στην τσέπη, ακόμα και αυτοί που σε χλευάζουν. Οπώς και να το κανουμε η χώρα ειναι deep in shit και κανεις δεν εχει όρεξη να έρθει να μας σώσει...

δεν ξέρω για τα ποσοστά αλλά γνωρίζω πολύ καλά οτι έχουμε αρκετό αίμα που ούτε έχέι γίνει έλεγχος για την δυνατότητα χορήγησης του (ούτε ταξηνομή )

Δημοσ.
Κι εγω σου λεω οτι,επειδή εχω επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές δεν έχουν κάνει τίποτα!!!

Φέτος τον χειμώνα έχουνε κοπεί ακόμα και οι δρόμοι,το μοναδικό έργο που θα δεις ειναι οι κορμοί των δέντρων που έχουνε κοπεί,η Κύπρος κάνει ερευνα για να δει που πήγαν τα χρήματα που διέθεσαν στα υπό υιοθεσία χωριά!

Ασ'το φιλε,προπαγάνδα αλλού! εισαι γραμμένος απο το 2007 εχεις 27 μηνύματα εκ των των οποίων τα 10 ειναι σ'αυτο το νήμα,μου ξεφουρνίζεις τις κρατικές ιστοσελίδες σε χρόνο DT και θέλεις να πιστέψω οτι είσαι αθώος,ειλικρινής,καλοπροαίρετος και φιλότιμος;

Οχι θε θελω...Αα,τις χω σωσμενες,γιατι,οπως ολοι,ψαχνω και εγω να δω τι παιζει.... Να εισαι καλα...

Δημοσ.

κάποιος να είναι ενημερωμένος έστω και σε αυτά τα ΄΄ισως εξειδικευμένα δεν είναι κακό και εδώ φτάνουμε στην άλλη άκρη να κατακρίνουμε ότι μας φαίνεται περίεργο

Δημοσ.
δεν ξέρω για τα ποσοστά αλλά γνωρίζω πολύ καλά οτι έχουμε αρκετό αίμα που ούτε έχέι γίνει έλεγχος για την δυνατότητα χορήγησης του (ούτε ταξηνομή )

3 τόνοι νομίζω και μάλλον θα φαμε και πρόστιμο ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ!!!!!!

Δημοσ.
Μην ανησυχεις, μονο ενα στοχο εχω που το βγαζω στο σφυρι.... Απο εκει και περα...

Δεν ανησυχω , απλως εκφραζω την απορια μου .:P .

Αλλα αν το δουμε σαν κοινωνικο πειραμα ,τοτε βλεπουμε οτι αυτο που εισπρατουμε (σε αυτο εδω το θεμα) ειναι απογοητευση και ελλειψη εμπιστοσυνης .Ας στοχευσουμε καλυτερα στους τροπους με τους οποιους μπορει η τελευταια να αποκατασταθει.:-)

Δημοσ.
Μεχρι να στηριξω την πρωτη καλυτερη λυση(συμφωνω), διαλεγω μια απο τις επομενες...

Οταν τη βρεις,πες μου, εδω θα ειμαι να σε στηριξω...

Μία λύση είναι η επανάσταση του λαού. Μην το γελάς. Δεν είμαι κανάς αριστερός να το λέω (δεν είμαι κανενός κόμματος για την ακρίβεια), αλλά θα έρθει αναπόφευκτα από την πείνα που θα πέσει. Σοβαρά μιλάω. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Σε 2-3 χρόνια που για να καλυφθούν και τα υπόλοιπα χρέη (τα οποία παράλληλα θα πολλαπλασιάζονται αφού συνεχίζουμε να δανειζόμαστε!) θα έχουμε μέτρα χειρότερα από αυτά που πρόσφατα ανακοινώθηκαν και ο μισθός θα πέσει στα 200€ (μην λέω και πολλά), τότε να δεις άμα θα το χωνέψουν. Γιατί τότε όχι μόνο τα μπουζούκια και οι Porsche κομμένα - είδη φιγούρας, αλλά κομμένο και το φαΐ από τον λαό - είδος επιβίωσης. Εκεί θα ξυπνήσουν και οι κοιμισμένοι φίλε μου και να δεις τι έχει να γίνει.

Δημοσ.
κάποιος να είναι ενημερωμένος έστω και σε αυτά τα ΄΄ισως εξειδικευμένα δεν είναι κακό και εδώ φτάνουμε στην άλλη άκρη να κατακρίνουμε ότι μας φαίνεται περίεργο

Μπορείς να ρωτήσεις την Κύπρο για την ΕΔΕ που διενεργεί,τους κάτοικους των πληγέντων περιοχών,τον δήμαρχο Ζαχαρως που έχει φάει δεν ξέρω πόσα λεφτά και φυσικά να επισκεφθεις τις περιοχές,εγω το έκανα αυτο,φέτος.

Δημοσ.

Τιποτα δεν εκαναν με τα λεφτα τοτε για τους πυροπληκτους εδω!! Πηγανε ολοι οι τσιγγανοι στις αρχες και πηρανε ολα τα τριχιλιαρα,και πολλοι αλλοι....

Οπως καικαν ετσι τα αφησαν!!Ι στην αρχη ερχοντουσαν και καλα για τα ματια,και μετα τιποτα....

Δημοσ.
3 τόνοι νομίζω και μάλλον θα φαμε και πρόστιμο ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ!!!!!!

δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι χιουμοριστικό ή σοβαρό το ύφος

---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ----------

Μπορείς να ρωτήσεις την Κύπρο για την ΕΔΕ που διενεργεί,τους κάτοικους των πληγέντων περιοχών,τον δήμαρχο Ζαχαρως που έχει φάει δεν ξέρω πόσα λεφτά και φυσικά να επισκεφθεις τις περιοχές,εγω το έκανα αυτο,φέτος.

είπα το αντίθετο για το δεύτερο μέρος αναφερόμουν

Δημοσ.

Παιδια....

Το συγκεκριμενο ταμειο το στηριζει ο Προεδρος της Δημοκρατιας, και αυτος πουλημενος μαλλον ειναι...Οποτε... Παιδια... Εχετε γεια βρυσουλες... Εγω πριν πεσω παντως,θα κανω μια (γραφικη)προσπαθεια... Ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας...

Α,οποιος, επαναλαμβανω οποιος, εχει να προτεινει καποια λυση εκτος των κλασικων... ξερετε αυτων που λενε για φυλακη,των κλεφτων(που και αυτα αποδεκτα ειναι...)...Και παλι ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...