apd453 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αρα δεν υπαρχει λογος να δωσω ουτε μισο ευρω στο κρατος,τωρα αναρωτιεμαι ομως το εξης...Μου ερχετε το χαρτακι της εφοριας και τους λεω δεν δινω μια και με πανε δηκαστηρια,εκει δηλωνω οτι αφου οι πολιτικοι που εχουν φαει τοσα λεφτα δεν εχουν δωσει φραγκο,γιατι να δωσω εγω και αρνουμαι οποιαδηποτε φορολογικη επιβαρυνση απο το κρατος,με πανε μεσα; Κι αν μαζευτουμε καμποσες εκατονταδες τρελοι; Αυτο δεν ειναι ενα κοινωνικο πειραμα που αξιζει να γινει; Ααααα... εσύ δεν είσαι συνειδητοποιημένο κορόιδο. Άρα, δεν αγαπάς την Ελλάδα. Είσαι ένας τιποτένιος που κοιτάει την τσέπη του. Προέχει η σωτηρία του τόπου. Πόσες φορές θα το πούμε ρε παιδιά. ---------- Προσθήκη στις 09:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:07 ---------- Νομίζω δεν γίνεται να πας μέσα για χρωστούμενα μέχρι ένα ποσό... ΔΕΝ είμαι σίγουρος και προσωπικά το θεωρώ ράδιοαρβύλα όμως... Υπάρχει ποιο σίγουρος τρόπος να τη γλυτώσεις.
jimarass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Nα μια καλη ιδεα.Μονο που δεν προκειται να βρεθουν καποιες εκατονταδες τρελοι, ειναι γλυκος ο καναπες. Αντε το πολυ κανα γρουπακι στο fakebook... Εδώ και 20.000 χρόνια δυο πράγματα επιβάλλονται σε όλους και πάντα χωρίς εξαιρέσεις: 1) Στρατιωτική θητεία 2) Φορολογία Έχεις το δικαίωμα να κράζεις και να ζητάς αλλαγές, αλλά αν δεν πληρώσεις, αύριο δεν θα υπάρχει κράτος για να κράξεις ή να δικαιωθείς!! Ας πρόσεχες όταν ψήφιζες.......
apd453 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έχεις το δικαίωμα να κράζεις και να ζητάς αλλαγές, αλλά αν δεν πληρώσεις, αύριο δεν θα υπάρχει κράτος για να κράξεις ή να δικαιωθείς!! Πληρώνεις για να μπορείς να κράζεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.