nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Συγνωμη κατι χανω.... Κρατος ειναι οι 300?....Κρατος ειναι οι δικαστες?... Κρατος ειναι οι διεφθαρμενοι?..Η κρατος ειμαστε ολοι μας?.. Καλοι και κακοι,ή... και απο τα δυο.?...... Κοκτειλ?..... Παιδια μπορειτε να περιμενετε οταν τα πραγματα γινουν τελεια,και να προχωρησετε σε αυτα που λετε.Η ζωη μπροστα,οι αποφασεις δικες μας,αληθεια... άν σου πώ ότι την ελλάδα και κάθε χώρα τοις ελέγχουν οι βιομηχανίες και κάποιοι λίγοι που ούτε τις φάτσες τους έχει δει ποτέ κανείς θα με θεωρήσεις παρανοικό
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 dont feed the troll ρε Δε σε καταλαβα συγνωμη....
Paraskevakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Όπως βλέπεις φίλε Θάνο, κανείς δεν φιλοτιμείται να βοηθήσει, όπως επίσης και εγώ...δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Πραγματικά συγχαρητήρια για αυτή σου την πρωτοβουλία, μπορεί να είσαι από τους ελάχιστους σε αυτή την χώρα που πιστεύει ότι δίνοντας κάποια χρήματα από το υστέρημα τους, θα σωθούμε. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν χάσει το κουράγιο και την διάθεση για πάλη. Όλοι εμείς βλέπουμε την Ελλάδα σαν ένα ξέφραγο αμπέλι όπου ο κάθε ένας από τους 300 καρεκλοκένταυρους, επιτρέπει την εισχώρηση σε πάσης φύσεως ξένα συμφέροντα χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, να παραχωρούν ο,τι τους ζητηθεί...όχι φυσικά για το κοινό καλό αλλά για το καλό του τραπεζικού τους λογαριασμού, ξεπουλώντας έτσι την όποια ιδεολογία και ίσως και τον ελάχιστο πατριωτισμό τους. Θα μου πεις φυσικά, οτί αυτοί δεν καταλαβαίνουν, είσαι και εσύ στο επίπεδο τους; Δεν είμαι, με αναγκάζουν να σκέφτομαι και να λειτουργώ έτσι...ας είμαστε ρεαλιστές! Και να θέλουμε να δώσουμε (που δεν...λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης), πού να τα βρούμε; Έχουν φάει τα άπειρα, έχουν υποθηκεύσει το μέλλον μου, έχουν υποθηκεύσει το μέλλον μας, έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας και θέλουν και στήριξη; Συγγνώμη αλλά οι μαλάκες τέλος Θάνο. Άλλος ένας για την βάρκα σου λοιπόν, που από το βάρος μάλλον θα βουλιάξει σιγά σιγά...που έτσι όπως (δυστυχώς...) δείχνουν τα γεγονότα, θα πάθει και τούτη εδώ η χώρα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Συγνωμη κατι χανω.... Κρατος ειναι οι 300?....Κρατος ειναι οι δικαστες?... Κρατος ειναι οι διεφθαρμενοι?..Η κρατος ειμαστε ολοι μας?.. Καλοι και κακοι,ή... και απο τα δυο.?...... Κοκτειλ?..... (Βασικα προτιμω τη λεξη κοινωνια απο τη λεξη κρατος...τουλαχιστον σε σχεση με το ολοι...) Παιδια μπορειτε να περιμενετε οταν τα πραγματα γινουν τελεια,και να προχωρησετε σε αυτα που λετε.Η ζωη μπροστα,οι αποφασεις δικες μας,αληθεια... κοίτα, σεβαστή η άποψή σου, εγώ μέχρι τότε προτιμώ να δώσω ό,τι μπορώ σε άλλους που θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από αυτό το κράτος.
ksaplostra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Θανο,θυμάσαι ποσα λεφτά δώσαμε ολοι για την ανακούφιση της Πελοποννήσου; Για θυμήσου...Που είναι αυτά τα λεφτά; τι τα κάνανε; Καλύτερα να δωσεις 200 ευρω στις ή στην φτωχότερη οικογένεια της γειτονιάς σου ή να τους πάρεις τρόφιμα και ειδη πρώτης αναγκης,παρά στο κράτος. Ενα κράτος που μας ζηταει περικοπές,ενω οι υπουργοί του τρέχουν απο΄δω κι απο΄κει με τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη και super puma.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 άν σου πώ ότι την ελλάδα και κάθε χώρα τοις ελέγχουν οι βιομηχανίες και κάποιοι λίγοι που ούτε τις φάτσες τους έχει δει ποτέ κανείς θα με θεωρήσεις παρανοικό Αν σου πω οτι το σπιτι μου κινδυνευει,διαλυεται και θελω να κανω κατι για αυτο, θα με θεωρησεις παρανοικο?... Οταν το πλοιο βουλιαζει,πρωτα πιανω τον κουβα αμα ειμαι ναυτης...Και αμα ειμαι ο οκ καπετανιος,αλλαζω ροτα ή..απλα κανω ο,τι χρειαζεται... Οποιος πιστευει οτι δεν υπαρχει ελπιδα... Οκ... ---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- κοίτα, σεβαστή η άποψή σου, εγώ μέχρι τότε προτιμώ να δώσω ό,τι μπορώ σε άλλους που θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από αυτό το κράτος. Φραντσεσκα σε ευχαριστω,ουτως η αλλως... Δε με πειραζει που δεν τα δινεις στο ταμειο,αρκει που προσπαθεις.... -1-
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Θάνο, η κίνησή σου φαίνεται ειλικρινής και ρομαντική. Έπεσες στην παγίδα αυτού που προσπαθούν να σου φυτέψουν στο μυαλό και μάλιστα με τα δύο πόδια. Η κίνηση αυτή που έκανες δεν είναι μόνο συμβολική (περιττό να πούμε ότι δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα), είναι θλιβερή κατά τη γνώμη μου. Θλιβερή, διότι πετάς το φιλότιμό σου στο σκουπιδοτενεκέ.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Θανο,θυμάσαι ποσα λεφτά δώσαμε ολοι για την ανακούφιση της Πελοποννήσου;Για θυμήσου...Που είναι αυτά τα λεφτά; τι τα κάνανε; Καλύτερα να δωσεις 200 ευρω στις ή στην φτωχότερη οικογένεια της γειτονιάς σου ή να τους πάρεις τρόφιμα και ειδη πρώτης αναγκης,παρά στο κράτος. Ενα κράτος που μας ζηταει περικοπές,ενω οι υπουργοί του τρέχουν απο΄δω κι απο΄κει με τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη και super puma. http://www.etaea.gr/poroi.html'>http://www.etaea.gr/poroi.html ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:30 ---------- Τι απέγινε με το ταμείο για τις πυρκαϊές; http://www.etaea.gr/poroi.html
CloudConnected Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μία συμβουλή: Κράτα τα τα λεφτά αυτά γιατί σύντομα θα πεινάσεις και θα λες τι βλακεία έκανα. Θα πεινάσουμε, να το θυμάσαι. Και μια παρατήρηση: Αυτό που είπε ένας παραπάνω με το παράδειγμα με το σουρωτήρι. Μια τρύπα στο νερό είναι αυτά. Δεν μειώνεις το χρέος. Πλουτίζεις περισσότερο τους έχοντες. Και όσο υπάρχουν ακόμα τέτοιες νοοτροπίες, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Όχι, δεν είναι κακό. Ίσα ίσα που δείχνει ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αλλά η ουσία είναι ότι δεν αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα. Δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά. Είναι ότι έχουμε οικονομικό πόλεμο.
nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 στην ελλάδα σε λίγο καιρό όχι πολύ μακριά θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας δηλαδή ο καθένας για την πάρτη του ποιο λαικά, αν πληρώνεις τη βενζίνη 1,40+ και συν το ρεύμα που είναι βασικά αγαθά και εγώ αναγκάζομαι να πηγαινοέρχομαι σε μεγάλες αποστάσεις (γιατί όταν λέμε βενζίνη εννοούμε τα άλλα της προιόντα ) το κόστος ανεβαίνει σημαντικά.ΔΕΝ λέω όχι να ελλατωθεί ο 13-14ος μισθός αλλά ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και να πάψουν να παίρνουν 10.000 αυτοί οι 300
ksaplostra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 http://www.etaea.gr/poroi.html'>http://www.etaea.gr/poroi.html ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:30 ---------- http://www.etaea.gr/poroi.html Και επαναλαμβάνω,που πήγαν τα χρήματα; Πάντως πολυ γρήγορα το βρήκες και με ανησυχείς....
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Και επαναλαμβάνω,που πήγαν τα χρήματα;Πάντως πολυ γρήγορα το βρήκες και με ανησυχείς.... Στο ίδιο site http://www.etaea.gr/drasi.html
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Θάνο, η κίνησή σου φαίνεται ειλικρινής και ρομαντική.Έπεσες στην παγίδα αυτού που προσπαθούν να σου φυτέψουν στο μυαλό και μάλιστα με τα δύο πόδια. Η κίνηση αυτή που έκανες δεν είναι μόνο συμβολική (περιττό να πούμε ότι δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα), είναι θλιβερή κατά τη γνώμη μου. Θλιβερή, διότι πετάς το φιλότιμό σου στο σκουπιδοτενεκέ. Ολα καλα... Ολα καλα... Μακρυγιαννη που εισαι?... Ο κοσμος φωναζει... Δεν πειραζει... Μια μονο παρακληση... Αν γινεται... Οι αποφασισμενοι στην αποψη τους,μπορουν να με γραψουν στα παλια τους τα παπουτσια...
lary7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ρε Θανο, σε μια χώρα οπου το ζητούμενο απο το 80% του πληθυσμού είναι ''Υγεία απο τον Θεό και λεφτά απο το κράτος" οι σκέψεις που κάνεις ειναι άκαιρες και άτοπες.Εδώ το αίμα του δεν δίνει ό έλληνας (και εισάγουμε απο έξω..), θα βάλει το χέρι του στην τσέπη νομίζεις? Βέβαια αργά η γρήγορα όλοι θα βάλουμε το χέρι πολύυυυ βαθία στην τσέπη, ακόμα και αυτοί που σε χλευάζουν. Οπώς και να το κανουμε η χώρα ειναι deep in shit και κανεις δεν εχει όρεξη να έρθει να μας σώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.