The_Judas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αυτός προτείνει 2 πράγματα... να διώξουμε την κυβέρνηση. Αυτό έγινε φυσικά αλλά η πολιτική παραμένει η ίδια. Έπειτα προτείνει να διώξουμε την Goldman-Sachs και τους λοιπούς εκπροσώπους της wall street από την Ελλάδα... Αν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνουν και οι ίδιες οι ΗΠΑ;; Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι δεν έδωσαν 24 τρις δολάρια στις τράπεζες;
gf030 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αυτός προτείνει 2 πράγματα... να διώξουμε την κυβέρνηση. Αυτό έγινε φυσικά αλλά η πολιτική παραμένει η ίδια. Έπειτα προτείνει να διώξουμε την Goldman-Sachs και τους λοιπούς εκπροσώπους της wall street από την Ελλάδα... Αν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνουν και οι ίδιες οι ΗΠΑ;; Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι δεν έδωσαν 24 τρις δολάρια στις τράπεζες; Γιατι απλα οι τραπεζιτες κυβερνουν, οι πολιτικοι ειναι υποχειρια τους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Απλά θα επισημάνω ότι πρόκειται για τον ίδιο κύριο ο οποίος "προέβλεψε" ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2008 θα αναβάλλονταν λόγω κάποιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ότι ελάχιστα από τα μέλη της κυβέρνησης Μπους θα ζούσαν σε Αμερικανικό έδαφος έξι μήνες μετά την αποχώρησή τους από το Λευκό Οίκο. Επίσης να επισημάνω την απαράδεκτη σε ύφος και επί της ουσίας λογοκρισίας που υπέστησαν οι απόψεις των δύο ανθρώπων που είχαν το θράσσος να διαφωνήσουν με την αλήθεια του Keiser. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι έχει σε όλα δίκιο ο Keiser, αυτές οι μέθοδοι δεν τιμούν τους δημιουργούς του βίντεο.
The_Judas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατι απλα οι τραπεζιτες κυβερνουν, οι πολιτικοι ειναι υποχειρια τους. Αυτό είναι δεδομένο αφού όλα τα κράτη χρωστάνε στις τράπεζες Εγώ απλά σχολίασα γιατί δεν μου φάνηκε και πολύ σοβαρός ο κύριος στο βίντεο. Το ερώτημα μου ήταν ρητορικό.
pournaras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατι απλα οι τραπεζιτες κυβερνουν, οι πολιτικοι ειναι υποχειρια τους. Ενω οι δικοι μας πολιτικοι δεν ειναι υποχειρια και θα καταφερουν να τους διωξουν;
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Απλά θα επισημάνω ότι πρόκειται για τον ίδιο κύριο ο οποίος "προέβλεψε" ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2008 θα αναβάλλονταν λόγω κάποιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ότι ελάχιστα από τα μέλη της κυβέρνησης Μπους θα ζούσαν σε Αμερικανικό έδαφος έξι μήνες μετά την αποχώρησή τους από το Λευκό Οίκο. Επίσης να επισημάνω την απαράδεκτη σε ύφος και επί της ουσίας λογοκρισίας που υπέστησαν οι απόψεις των δύο ανθρώπων που είχαν το θράσσος να διαφωνήσουν με την αλήθεια του Keiser. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι έχει σε όλα δίκιο ο Keiser, αυτές οι μέθοδοι δεν τιμούν τους δημιουργούς του βίντεο. Ισως προεβλεψε κατι τοσο ακραιο λογω και του τεραστιου χρεους(καπου διαβαζα οτι σε μια 10ετια κι αν,μαλλον θα παει 100τρις(wtf) ) και φυσικα εννοειται οτι δεν φταιει μονο η 8ετια του χαζου αλλα απο επι κλιντον ακομα(ισως και πιο παλια)παιζανε τα ιδια παιγνιδακια που καναμε κι εμεις με το χρεος τους.
Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM[/ame]
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Οχι αλεξ ρε παιδια...σε λιγο θα βαλουμε τεξ μαρς και δε συμαζευεται οπως παει η δουλεια..
Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 γιατι τι σε χαλάει ο αλεξ; Και Λιακόπουλο θα βάλουμε και Τζούλια αν ειναι να ξυπνήσουμε.
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 γιατι τι σε χαλάει ο αλεξ;Και Λιακόπουλο θα βάλουμε και Τζούλια αν ειναι να ξυπνήσουμε. Γιατι ρε φιλε αν ειναι να ξυπνήσεις με νιμπιρου,νεφειμ,σιωνιστές,μαυρες κοκκινες κιτρινες και πρασινες πυλες γαματα...Ολοι αυτοι πλασάρουν απαλά απαλά τον εθνικοσοσιαλισμό και ολοι ξέρουμε που οδήγησε αυτο το παραμυθάκι..
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Προτιμοτερος απο αυτο που συμβαινει τωρα ειναι παντως και οχι δεν ειμαι κανενας εθνοπατερας ή κανενας που πιστευει στο γνωστο τριπτυχο της "επιτυχιας" (θρησκεις, πατριδα, οικογενεια). Το ειχαμε πει και παλιοτερα οτι η Ελλαδα τον θελει τον Χιτλερ της (ουτε καν Παπαδοπουλο).
Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατι ρε φιλε αν ειναι να ξυπνήσεις με νιμπιρου,νεφειμ,σιωνιστές,μαυρες κοκκινες κιτρινες και πρασινες πυλες γαματα...Ολοι αυτοι πλασάρουν απαλά απαλά τον εθνικοσοσιαλισμό και ολοι ξέρουμε που οδήγησε αυτο το παραμυθάκι.. Καλα αστο εγώ ειμαι ξύπνιος και τα βράδια. Γιαυτο ποσταρω στο insomnia
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλα αστο εγώ ειμαι ξύπνιος και τα βράδια. Γιαυτο ποσταρω στο insomnia όλοι μας άυπνοι ήµεθα!!
donpaganistis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Οι φοβεροί εκπαιδευτικοί που είχα στο δημοτικό καθησυχάζανε τους γονείς μου ότι εντάξει μωρέ το παιδί είναι λίγο αδύναμο στα μαθηματικά, δεν τα καταφέρνει, το κάθε παιδί έχει τις κλίσεις του, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έφτασα β γυμνασίου χωρίς να ξέρω να μετράω ( σοβαρολογώ, δεν κάνω πλάκα) και έκανα ενταντικά μαθήματα για δύο χρόνια να καλύψω την ύλη μαθηματικών του δημοτικού και γυμνασίου . Ευτυχώς που οι γονείς μου είχανε τα λεφτά για να κάνω μαθήματα και ευτυχώς που ο μαθηματικός του γυμνασίου ήταν αρκετά αυστηρός και αποκαλύφθηκε το πρόβλημα πριν φτάσω λύκειο. Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί που είχα στο δημοτικό παίρνανε πολλά ή λίγα; Συμφωνω μαζι σου οτι και οι εκπαιδευτικοι που ειχες στο δημοτικο εχουν σημαντικο μεριδιο ευθυνης στο προβλημα των μαθηματικων που αντιμετωπισες καθυστερημενα. Ισως να εχεις δικιο να ρωτας αν αξιζαν να παιρνουν το μισθο που επαιρναν. Ομως (και χωρις να εχω καμια διαθεση να σε προσβαλλω) κατα τη γνωμη σου το σημαντικοτερο μεριδιο ευθυνης δεν το εχουν οι γονεις σου και δευτερευόντως εσυ; Ο εκπαιδευτικος μαλλον ελεγε αυτα που επρεπε να πει (πιθανον και οχι τοσο καλα οσο θα μπορουσε) αλλα δεν ηταν πανω απο ολα ευθυνη της οικογενειας σου να σε ελεγχει καθημερινα και αφου διαπιστωσει πως εισαι τοσο αδυναμη στα μαθηματικα να σου προσφερει επιπλεον βοηθεια και να σε αναγκασει να διαβασεις περισσοτερο; Επισης φανταζομαι πως με αυτους τους δασκαλους δε βγηκαν ΟΛΟΙ οι μαθητες του δημοτικου σχολειο σου χωρις να ξερουν να μετρανε. Απλα ασχοληθηκαν με τα μαθηματικα στο σπιτι περισσοτερο απο εσενα. Ξαναλεω, συμφωνω μαζι σου στο οτι και οι εκπαιδευτικοι φταινε αλλα δεν ειναι οι πρωτοι που πρεπει να ριξουμε στη φωτια.
Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ξεχειλίζει από φιλότιμο αυτή η χώρα... Νόμιμο ναι, ηθικό όμως...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.