Erwdios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Απέτυχε τελικά το κοινωνικό πείραμα. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σου, thano, οι ιδέες σου είναι που μας χαλάνε.
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ^^ Aυτό δηλαδή, δε μας ενοχλείς κιόλας, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά να, πως να το πω, εεε, χμμ, και η Λουκά αν το καλοσκεφτείς αγνές προθέσεις έχει μάλλον.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σκεφτομουν,και σκεφτομουν... Πως μπορει να κανει κατι η βαση πιο μαζικα και οικειοθελως... Να μπει μια πετρουλα... Μπήκε .
Tablet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Eχουμε ξεφυγει τελειως ή μου φαινεται ?Καλουμαστε δηλαδη εμεις να ξεχρεωσουμε αυτο που 10 κλεφτες ολοι κι ολοι χρεωσαν ? Και επεισαν και τον διανοητικα καθυστερημενο κοσμο να δωσει απο το υστερημα του για να εξαληφθει το χρεος..? Ειναι και αναπληρωτης δασκαλος ο εναρκτης του topic που πολυ λυπαμαι γι αυτο.... Φανταζομαι με τι αχρειστες πληροφοριες γεμιζουν το κεφαλι τους οι σημερινοι νεοι που οι "καλοθελητες" καθηγητες καθονται και χρεωνουν τη λυση της καταστασης στους νεους και πρεπει αυτοι να βοηθησουν με οικονομικη ενισχυση. Πρεπει να μαθουν λοιπον οι καθηγητες που η ιδιοτητα τους φερει πολυ βαρη τιτλο και κανεις δεν εχει το γνωθεις εαυτον οτι εαν προσπαθησεις "να αλλαξεις τον νεο κοσμο"και να τον μαθητευσεις πρωτεινοντας του να ενισχυσει οικονομικα τους κλεφτες το μονο που θα καταφερεις ειναι να αναπαραγεις το ιδιο ακριβως μοντελο ανθρωπων.Ειστε πολυ βαθια νυκτομενοι εσεις που το παιζεται καθηγητες διοτι μονο τον τιτλο φερετε οχι την ιδιοτητα... Απο τη μια λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι τυπαδες για καθηγητες απο την αλλη ξενερωνω που δεν ειχα εγω τετοιους στο σχολειο μου..θα περναγαμε ωραια......
PaNtErAz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ορίστε το κείμενο ενός άλλου εκπαιδευτικού: Ε, ναι λοιπόν φταίω εγώ. Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό που μετά από 12 χρόνια παίρνω 1300 ευρώ και πρέπει να πληρώσω εγώ. Φταίω εγώ που δεν είμαι πατριώτης όπως ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά όμως νοιάζονται. Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής, φοροφυγάδες, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες εφημερίδων και τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοπους και ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα. Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς. Φταίω εγώ ο δημόσιος υπάλληλος που εκατομμύρια ευρώ δίνονται σε θνησιγενείς και μεταθανάτιες εφημερίδες μέσω κρατικών χρημάτων και σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Φταίω εγώ ο εκπαιδευτικός γιατί αντί να κάνω ιδιαίτερα και να μην έχω οικονομικό πρόβλημα περιμένω να μου δώσει μισθό το κράτος. Φταίω εγώ γιατί δεν μπορώ να αντιληφτώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης και το 13 μισθό για να μπορούν οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με τριπλάσιο κόστος από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι εργολάβοι να εισπράττουν υπέρογκα ποσά από τα διόδια και μετά μέσα από τις εφημερίδες τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους δημόσιους υπαλλήλους για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Αλήθεια πόσοι Έλληνες εργάστηκαν στα μεγάλα έργα; Φταίω εγώ που δεν νοιώθω πατριώτης για να δώσω και το 12ο μισθό στο κράτος για να μην αποδίδει κανένας καναλάρχης ασφαλιστικές εισφορές αγγελιόσημα και κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι στη μισθοδοσία υπουργείων. Φταίω εγώ που δεν έχω Πόρσε καγιεν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι καλοί πατριώτες και που πιστεύω ότι νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και ηθικο. Φταίω εγώ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τετραπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαικές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις . Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις να φάμε παντεσπάνι. Φταίω εγώ ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που το κράτος χαρίζει δις σε φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρέμπορους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ. Φταίω εγώ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματά τους. Φταίω εγώ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο εκπαιδευτικός των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη. Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα εξής. 1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα πολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω. Ας κινηθεί η αγορά από τους τίμιους και εργατικούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα. 2. Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά. 3. Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος. 4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων. 5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία. Παρόλο δε που δεν είμαι και τόσο πατριώτης προτείνω στην κυβέρνηση που σίγουρα όλοι είναι πατριώτες τα εξής μέτρα περιμένοντας να μας πει και κάποιος πόσα δις ? θα απέφεραν 1. Φορολόγηση 1% των χρηματιστηριακών συναλλαγών. 2. Φορολόγηση 40 % των επιχειρήσεων. 3. Φυλάκιση για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ 4. Φόρος 5% επί των στρατιωτικών δαπανών. 5. Παύση χρηματοδότησης ΠΑΕ και ΚΑΕ. 6. Παύση χρηματοδότησης ιδρυμάτων πρωθυπουργών. 7. Παύση χρηματοδότης εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατκή διαφήμιση 8. Οι πλούσιοι που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους 9. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι. 10. Φόρος 10% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους. edit: Δεν είναι δικό μου το κείμενο.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους ...και κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω το παραλήρημα της βλακείας. Έχασα κάτι από κει και πέρα; Πηγή PaNtErAz? ---------- Προσθήκη στις 23:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ---------- edit, διάβασα και το υπόλοιπο και όντως ισχύει αυτό που λένε για την ημιμάθεια.
nickarmy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ...και κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω το παραλήρημα της βλακείας.Έχασα κάτι από κει και πέρα; Πηγή PaNtErAz? ---------- Προσθήκη στις 23:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ---------- edit, διάβασα και το υπόλοιπο και όντως ισχύει αυτό που λένε για την ημιμάθεια. μπα δεν θα το έλεγα .... συμφωνώ PaNtErAz , κανονικά οι απεργίες (΄νομίζω έχει αύριο) πρέπει να γίνονται όχι γιατί τους μείωσαν το εισόδημα αλλά για τα εισοδήματα που παίρνουν αυτοί οι 300 και για την δικλείδα των νόμων που τους προστατεύει που έχουν φτιαχτεί από αυτούς γιαυτούς (άσχετο αλλά δεν μπορώ να βλέπω όλη μέρα έξω νέους στις καφετέριες κάντε ένα μποικοτάζ για 2 εβδομάδες αλλά ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε, εγώ έχω σταματήσει...)
tarantules Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αντί να καθόμαστε να μοιρολατρούμε και να μυξοκλαίμε για την κατάντια μας,αντί να βγαίνουμε στους δρόμους κατά κύμματα (ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει ο καθένας μας) χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα,αντι να βρίζουμε για το ποιοι μας πήραν τα λεφτά και το πόσα δις μας χρωστάνε οι Γερμανοί από τις αποζημιώσεις του πολέμου , υπάρχει ένας πολύ μα πολύ απλός τρόπος να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα.Και στις κυβερνήσεις και στις μεγαλοεταιρίες ξένων συμφερόντων.Υπάρχει το όπλο του internet και δεν το χρησιμοποιούμε ως ιδίο όφελος. Συντονισμένα και στοχευμένα , ορίζοντας ημερομηνίες μπορούμε να δείξουμε τα δόντια μας μποϊκοτάροντας τα προϊόντα των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων και ιδιαίτερα των Γερμανικών προϊόντων. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων IKEA,Mediamarkt,Praktiker,Carrefour που παίρνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα λεφτά μας και τα πηγαίνουν στις χώρες τους,εαν δεν κάνουν τους τζίρους που πρέπει σε διάστημα 1 εβδομάδας ή ενός μήνα θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα. Διαβάστε στο troktiko τι ακριβώς έγραψε το Γερμανικό Focus για τους Έλληνες και την Ελληνική γλώσσα και θα ζαλιστείτε : http://troktiko.blogspot.com/2010/03/focus_11.html Έχουμε τα κότσια να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα? Αποφύγετε τις αγορές οποιονδήποτε Γερμανικών προϊόντων γνωρίζετε οτι όντως είναι Γερμανικά.Δεν σας λέω να σταματήσετε να πηγαίνετε τα Γερμανικά αμάξια για service αλλά εκεί που μπορεί ο καθένας μας ας κάνει μποϊκοοτάζ. Στα supermarket , ορίστε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μην πατήσετε πόδι για 1 εβδομάδα.Προτιμήστε το μπακάλικο της γειτονιάς σας.Εκτός και αν σας αρέσουν να σας γδύνουν το πορτοφόλι τα supermarkets.Κανονικό μποϊκοτάζ και όχι τη συνηθισμένη κουτοπονηριά του Έλληνα που 1 μέρα πριν μποϊκοτάρει πάει στο supermarket και παίρνει προμήθειες για ένα μήνα. Στη Γαλλία πριν χρόνια όταν αξήθηκαν παράλογα οι τιμές των προϊόντων στα supermarkets , έκαναν μποϊκοτάζ και μετά από μια εβδομάδα οι τιμές επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα.Εαν δεν είμαστε άξιοι να κάνουμε αυτό το απλό πράγμα ας βγάλουμε το σκασμό επιτέλους και ας συνεχίσουμε να τρέχουμε σαν το Βέγγο για να πληρώνουμε δάνεια,κάρτες,αμάξια,κινητά γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλες αυτές της σελίδες μπορεί κάποιος να μου πει από περιέργεια πόσα αφελή - φιλότιμα (κατ εμε) άτομα βρέθηκαν να συμφωνήσουν να καταθέσουν χρήματα? (βρέθηκε έστω και 1?)
NT1G Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλες αυτές της σελίδες μπορεί κάποιος να μου πει από περιέργεια πόσα αφελή - φιλότιμα (κατ εμε) άτομα βρέθηκαν να συμφωνήσουν να καταθέσουν χρήματα? (βρέθηκε έστω και 1?) 0 ..............
Street-Fighter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Οποιος ενδιαφέρεται για το τοπο του αλλα και πανω απολα για τον άνθρωπο ας δει το τραιλεράκι και ας κανει το κοπο να βρεθεί εστω μια μερα εκει. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=LJ0DtyJBjBI[/ame]
The_Judas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αντί να καθόμαστε να μοιρολατρούμε και να μυξοκλαίμε για την κατάντια μας,αντί να βγαίνουμε στους δρόμους κατά κύμματα (ανάλογα με τον κλάδο στον οποίοανήκει ο καθένας μας) χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα,αντι να βρίζουμε για το ποιοι μας πήραν τα λεφτά και το πόσα δις μας χρωστάνε οι Γερμανοί από τις αποζημιώσεις του πολέμου , υπάρχει ένας πολύ μα πολύ απλός τρόπος να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα.Και στις κυβερνήσεις και στις μεγαλοεταιρίες ξένων συμφερόντων.Υπάρχει το όπλο του internet και δεν το χρησιμοποιούμε ως ιδίο όφελος. Συντονισμένα και στοχευμένα , ορίζοντας ημερομηνίες μπορούμε να δείξουμε τα δόντια μας μποϊκοτάροντας τα προϊόντα των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων και ιδιαίτερα των Γερμανικών προϊόντων. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων IKEA,Mediamarkt,Praktiker,Carrefour που παίρνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα λεφτά μας και τα πηγαίνουν στις χώρες τους,εαν δεν κάνουν τους τζίρους που πρέπει σε διάστημα 1 εβδομάδας ή ενός μήνα θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα. Διαβάστε στο troktiko τι ακριβώς έγραψε το Γερμανικό Focus για τους Έλληνες και την Ελληνική γλώσσα και θα ζαλιστείτε : http://troktiko.blogspot.com/2010/03/focus_11.html Έχουμε τα κότσια να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα? Αποφύγετε τις αγορές οποιονδήποτε Γερμανικών προϊόντων γνωρίζετε οτι όντως είναι Γερμανικά.Δεν σας λέω να σταματήσετε να πηγαίνετε τα Γερμανικά αμάξια για service αλλά εκεί που μπορεί ο καθένας μας ας κάνει μποϊκοοτάζ. Στα supermarket , ορίστε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μην πατήσετε πόδι για 1 εβδομάδα.Προτιμήστε το μπακάλικο της γειτονιάς σας.Εκτός και αν σας αρέσουν να σας γδύνουν το πορτοφόλι τα supermarkets.Κανονικό μποϊκοτάζ και όχι τη συνηθισμένη κουτοπονηριά του Έλληνα που 1 μέρα πριν μποϊκοτάρει πάει στο supermarket και παίρνει προμήθειες για ένα μήνα. Στη Γαλλία πριν χρόνια όταν αξήθηκαν παράλογα οι τιμές των προϊόντων στα supermarkets , έκαναν μποϊκοτάζ και μετά από μια εβδομάδα οι τιμές επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα.Εαν δεν είμαστε άξιοι να κάνουμε αυτό το απλό πράγμα ας βγάλουμε το σκασμό επιτέλους και ας συνεχίσουμε να τρέχουμε σαν το Βέγγο για να πληρώνουμε δάνεια,κάρτες,αμάξια,κινητά γιατί είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν κρίνω από την υπογραφή σου δεν βλέπω να μποϊκοτάρεις και πολύ τα ξένα προϊόντα Το να πολεμάει κάποιος τις πολυεθνικές εκ των υστέρων είναι ανούσιο. Όταν άνοιγαν τα πολυκαταστήματα τρέχαμε σαν τρελοί στα εγκαίνια για να ψωνίσουμε. Έκλεισαν πια όλες οι μικρές επιχειρήσεις γιατί δεν ήταν βιώσιμες και ανταγωνιστικές απέναντι στις μεγαλύτερες (ελληνικές ή ξένες). Όσον αφορά το άρθρο, είναι κάπως υπερβολικό αλλά για έναν παρατηρητή απ' έξω κάπως έτσι φαινόμαστε... γραφικοί και κολλημένοι. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα κανένας δεν φταίει για τίποτα. Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο και όλοι θεωρούνται αδικημένοι. Οι Δ.Υ με τις συντάξεις από τα 40, κατηγορούν τους φοροφυγάδες και οι φοροφυγάδες τους πολιτικούς. Το ίδιο κάνουν σε αυτή την περίπτωση και οι Γερμανοί. Εφόσον ο Ελληνας δεν θέλει να πληρώσει την κρίση...γιατί να την πληρώσουν αυτοί;
tarantules Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν κρίνω από την υπογραφή σου δεν βλέπω να μποϊκοτάρεις και πολύ τα ξένα προϊόντα Το να πολεμάει κάποιος τις πολυεθνικές εκ των υστέρων είναι ανούσιο. Όταν άνοιγαν τα πολυκαταστήματα τρέχαμε σαν τρελοί στα εγκαίνια για να ψωνίσουμε. Επειδή όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν,να σε πληροφορήσω οτι το pc της υπογραφής μου είναι το 3ο που έχω πάρει από το 1993.Για πες μας εσύ πόσα pc έχεις αγοράσει σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πόσα από αυτά είναι αμιγώς Ελληνικά...(Ελληνικό PC είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο στους κύκλους της πληροφορικής).Και εαν πρόσεξες το post μου (πολύ αμφιβάλω) δεν θα έκανες αυτό το ειρωνικό σχόλιο καθότι γράφω σε κάποιο σημείο για μποϊκοτάζ εκεί που μπορεί ο καθένας μας.Και το μποϊκοτάζ αγαπητέ έχει νόημα όταν γίνεται σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δώσει ηχηρό μήνυμα και όχι ο καθένας μόνος του να κάνει για την πάρτυ του μποϊκοτάζ σε ότι του κατεβάσει η γκλάβα του... Ούτως ή άλλως σαν χώρα δεν παράγουμε τίποτα και αναγκαστικά θα ψωνίζουμε εισαγόμενα προϊόντα.ΑΛΛΑ εαν δεν παμε στο Carrefour για ένα μήνα και ψωνίσουμε από το συνοικιακό μαγαζάκι της γειτονιάς μας δεν θα πάθει το κωλαράκι μας τίποτα. Οπότε το να μου φέρεις σαν παράδειγμα τα προϊόντα της υπογραφής μου ήταν ένα εντελώς άστοχο και άτοπο επειχείρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.