skimnos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ρε Θανο μιλαμε σοβαρα τωρα?Σε ποια χωρα του κοσμου υπαρχει επιδομα επειδη θα εισαι συνεπης στην δουλεια σου? Το ωραριο σου ειναι 7:00-15:00 ή 8:00-16:00 ή 9:00-17:00(για το νομιμο 8ωρο) Ειναι δυνατον να υπαρχει επιδομα επειδη θα εισαι συνεπης στο ωραριο σου και θα ξεκινησεις την δουλεια σου στις 7:00 ή στις 8:00 ή στις 9:00 αντιστοιχα? Εδω μιλαμε για καθαρη κοροϊδια!Σκοπος ενος Δημοσιου υπαλληλου ειναι να παραγει εργο στο δημοσιο τομεα!Σωστα?Θα τον πληρωσουμε extra επειδη ειχε την τιμη να ερθει στην ωρα του?Ο Χριστος και η Παναγια Ας κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Αν το επίδομα "συνέπειας ωραρίου" ήταν ενσωματωμένο στο βασικό μισθό π.χ. θα υπήρχε κανένα θέμα; Θέλω να πω: έχει σημασία το όνομα του επιδόματος; ή τελικά πόσα λεφτά μπαίνουν στη τσέπη του υπαλλήλου;
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ας κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Αν το επίδομα "συνέπειας ωραρίου" ήταν ενσωματωμένο στο βασικό μισθό π.χ. θα υπήρχε κανένα θέμα; Θέλω να πω: έχει σημασία το όνομα του επιδόματος; ή τελικά πόσα λεφτά μπαίνουν στη τσέπη του υπαλλήλου; Το έχουμε ξαναπεί ότι αυτά τα επιδόματα δίνονταν κατά καιρούς αντί αύξησης στο βασικό (για να μην αυξηθεί η συντάξιμη αποδοχή). Μερικοί δεν εννοούν να το καταλάβουν και στέκονται στους όντως προκλητικούς τίτλους των.
nickarmy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Θάνος λες ότι η Εκκλησία είναι η κοινωνία. Η κοινωνία σου μπορεί. Γιατί δεν είναι όλοι Χριστιανοί στην Ελλάδα ευτυχώς. Επιμένεις όμως.. Λες για τις αργίες και τα επιδόματα. Όλα αυτά μπορούν πολύ κάλλιστα να μπούνε στον μισθό με άλλη μορφή και οι αργίες να μπουν με την μορφή μεγαλύτερης άδειας στο εργαζόμενο και να την παίρνει όταν θέλει. Επίσης λες ότι η Εκκλησία συγκρατεί το "κακό" σε αυτή τη χώρα. Συγνώμη αλλά όταν το διάβασα δεν κρατήθηκα και γέλασα. Κάποιος άλλος είπε για το "σώμα και αίμα" που δεν μπορεί να λάβει στο σπίτι. Το "σώμα και αίμα" με την μορφή που έχει σήμερα καθιερώθηκε εδώ και πολλούς αιώνες έτσι. Δεν σημαίνει ότι ο Χριστός είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει. Κάποιοι το σκέφτηκαν, κάτι εξυπηρετούσε εκείνες τις εποχές και έμεινε έτσι.. Πολλά αναχρονιστικά πράγματα έμειναν στην Εκκλησία γιατί έτσι τους βολεύει. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Κάτι επίσης σωστό που διάβασα και ξέχασα, είναι και η περικοπή του Στρατού. Άπειρα χρήματα πετιούνται χωρίς λόγο. Η μάλλον υπάρχει λόγος. Πρέπει να παίρνουμε τα Leopard από τους Γερμανούς για να τα κονομάνε (και μετά να κάνουμε Μποϊκοτάζ τα γερμανικά προϊόντα) και τα F16 από τους Αμερικάνους για να τους έχουμε φίλους. Όλα αυτά όμως δεν τα ακουμπάνε. Ασχολούνται μόνο πως θα κόψουν λεφτά από τον κοσμάκη. Και όλοι εσείς που νομίζετε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι το μέγα πρόβλημα στην χώρα είστε πολύ γελασμένοι. Διότι μπορεί να τυγχάνουν καλύτερη αντιμετώπιση στην μισθοδοσία από τους αντίστοιχους ιδιώτες αλλά οι διαφορές αυτές δεν προκαλούν το έλλειμμα... Το ΕΛΛΕΙΜΜΑ το προκαλούν η Εκκλησία, ο Στρατός, ο δανεισμός στις Τράπεζες (για να μας δανείζουν μετά αυτές), οι γέφυρες των 5.000.000 που στην Ελλάδα κοστίζουν 50.000.000, οι Ολυμπιακοί αγώνες κτλ Λυπάμαι πραγματικά για την χώρα μας, μα πιο πολύ λυπάμαι για τους Έλληνες. Μας έχουν για τόσο χαζούς, μας πουλάνε τόσα και τόσα, περνάμε τα πάνδεινα και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον Παπά Μήτσο να κάνει τρισάγιο να φύγει το κακό και να λυθούν τα προβλήματα μας από μια ανώτερη δύναμη και ψηφίζουμε τον Γιωργάκη να μας βγάλει από την κρίση! Δυστυχώς μόνο ο ρομαντισμός και η ελπίδα δεν φτάνουν... και στο καθολισμό ποιο σωστά Ρωμαίο και στις άλλες θρησκείες υπάρχουν υποδομές αυτό που λες δεν γίνετε να΄γίνει ούτε κατά διάνα, θέλεις να καταργηθεί και ο στρατός ή οι υπερεξοπλισμοί γιατί έχει τεράστια διαφορά ποιος νομίζεις οτι φιλάει τα σύνορα και τα ύδατα, να αναφέρω επίσης πως δεν περίμενε να μειωθούν τα χρόνια στο στρατό αλλά να αυξηθούν για να τους κρατάνε ποιο πολύ μέσα για να μειώσουν την ανεργία (έστω και για λίγο) αλλά και γιατί πολλά στρατόπεδα έχουν πρόβλημα λόγο της έλλειψης φαντάρων(δεν είναι λόγια του αέρα). Στο τελευταίο σκέλος συμφωνώ απολύτος,αν και μην ξεχνάμε οτι η ελλάδα δεν είναι ένας κάμπος όπως πχ στην βρετανία και φυσικό είναι τα ίδια μέτρα δρόμου να κοστίζουν παραπάνω λόγο της δυσκολίας να ανοικτούν περάσματα στα οποία μετά βάζεις άσφαλτο (σίγουρα έχεις πάει σε χωριά στα βουνά , όλο στροφές είναι δεν είναι ευθεία έχει διαφορά ) πάντως οτι φαγόθηκαν πολλά απο εργολαβίες και κυβερνήσεις είναι σίγουρο
PaNtErAz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 και στο καθολισμό ποιο σωστά Ρωμαίο και στις άλλες θρησκείες υπάρχουν υποδομές αυτό που λες δεν γίνετε να΄γίνει ούτε κατά διάνα, θέλεις να καταργηθεί και ο στρατός ή οι υπερεξοπλισμοί γιατί έχει τεράστια διαφορά ποιος νομίζεις οτι φιλάει τα σύνορα και τα ύδατα, να αναφέρω επίσης πως δεν περίμενε να μειωθούν τα χρόνια στο στρατό αλλά να αυξηθούν για να τους κρατάνε ποιο πολύ μέσα για να μειώσουν την ανεργία (έστω και για λίγο) αλλά και γιατί πολλά στρατόπεδα έχουν πρόβλημα λόγο της έλλειψης φαντάρων(δεν είναι λόγια του αέρα). Στο τελευταίο σκέλος συμφωνώ απολύτος,αν και μην ξεχνάμε οτι η ελλάδα δεν είναι ένας κάμπος όπως πχ στην βρετανία και φυσικό είναι τα ίδια μέτρα δρόμου να κοστίζουν παραπάνω λόγο της δυσκολίας να ανοικτούν περάσματα στα οποία μετά βάζεις άσφαλτο (σίγουρα έχεις πάει σε χωριά στα βουνά , όλο στροφές είναι δεν είναι ευθεία έχει διαφορά ) πάντως οτι φαγόθηκαν πολλά απο εργολαβίες και κυβερνήσεις είναι σίγουρο nickARMY εγώ θα αντιπρότεινα, μόλις ένας νέος στην Ελλάδα κλείσει τα 18 να τον κλείνουν για 1-2 χρόνια στην φυλακή για να μειωθεί η ανεργία. Δεν μπορείς να πεις ριζοσπαστικό! Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου...
nickarmy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ξέρεις οτι φτάνεις σε ακρότητες (μου φαίνεται ή βγαίνω εκτός θέματος) δεν είπα οτι είναι λύση αλλά πώς και δεν το έκανα είπα γιατί γίνονται διάφορα <<κουλά>> αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι
thanos-buzzzzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 chrxour αστυνομία, προσημειωμένα χαρτονομίσματα κτλ. Ενδίδοντας στο νταβατζιλίκι, τους ενθαρρύνεις. Θάνο, κρίνεις λάθος τους ανθρώπους. Στεγνά. You have lost the eggs and the paschals. Αν είναι να επαινείται και να επιβραβεύεται αυτός που κάνει απλώς τη δουλειά του, και να αισθάνεσαι εσύ προσωπικά περήφανος για αυτό, καταλαβαίνεις που έχουμε φτάσει. Κανεις μεγα λαθος αγαπητε. 1)Αυτος που κανει τη δουλεια του συμφωνα με τα λεγομενα των περισσοτερων σας ειναι ο βολεμενος παρτακιας. 2)Αυτος που κανει τη δουλεια του κατα τα λεγομενα σου ειναι ο επαγγελματιας... Και ναι θα αισθανθω περηφανος για αυτον,και ντροπη για τον αλλο,που το περιεργο? Ασχετως χωρας,Ελλαδος η Γερμανιας... Ε λοιπον σου λεω το αυτονοητο ,οτι 1)εμενα δεν ειναι αυτη η Ελλαδα μου.2)Ουτε ομως μονο η αλλη,η δικια σου ,η αμιγως επαγγελματικη...Μιλας εκ του ασφαλους οταν λες οτι το φιλοτιμο εδω περισσευει,αλλου δεν περισσευει..Ειναι πολυ πιο σημαντικο απο οτι νομιζεις... ---------- Προσθήκη στις 02:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ---------- Πλέον; Τώρα; Από την τρίτη σελίδα! Whoops! Θλιψη εε? Χμμμ.... Ισως το ιδιο να ελεγα και εγω.... Τι εγινε παιδια,σας πειραξε η λεξη "ματωσα" ε..? Τι λετε ρε σεις... Καθηστε λοιπον στον ωραιο κοσμο που εχετε εσεις, να καταριεστε την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκατε εδω... Τα φιλια μου στην ωραια πολιτεια σας παιδια... ---------- Προσθήκη στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:12 ---------- χαχαχαχα εντάξει thanos-buzzzzy αφου αγαπας αυτο το τοπο ενα θα σου πω δες αυτο.http://www.thezeitgeistmovement.gr/index.php/___________________________/ Aγαπα το τόπο σου αλλά μην εισαι θύμα του συστήματος υπάρχουν και αλλοι τροποι να παμε μπροστά την Ελλάδα και να πρωταγωνιστήσουμε αυτο που ειχε πει ο καρατζαφερης ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ μονο αυτό αρκεί για να παμε μπροστά στα πάντα. Αστο φιλε... Αστο... Τα εχω δει... Μπα, δε θα παρω... Οσες αληθειες λενε,καιγονται στην προπαγανδα τους...
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Προφανως δουλευεις σε γυμνασιο....σε Λυκειο δεν υπηρχε περιπτωση να μη βρεις ισχυροτατο αντιλογο σε οσα λες. Σε βαθμο που σιγουρα να σε κανει να τα κρατας για τον εαυτο σου και ισως, να αναθεωρησεις. Ειναι προκλητικο κατα την αποψη μου να επιμενεις και να εμμενεις στον τροπο που εσυ νομιζεις τον σωστο για να βοηθησεις την ΠΑτριδα σου, χαρακτηριζοντας ολους τους αλλους εμμεσως -πλην σαφως- ως, το λιγοτερο, απραγους και παρτακηδες. Αυτο που σου λεμε ΟΛΟΙ σ αυτες τις σελιδες, ειναι πως με το να προπαγανδιζεις υπερ του να βγαζει καποιος και να δινει λεφτα απο την τσεπη του για χρεη που δεν δημιουργησε ο ιδιος, δινεις αλλοθι σε οσους πραγματικα κατεκλεψαν τουτο τον τοπο. Αποπροσανατολιζεις. Ετσι, επιχειρωντας να δωσεις λυση (που δεν αμφιβαλλω οτι τα κινητρα σου ειναι αγνα), γινεσαι μερος του προβληματος καθως στρουθοκαμηλιζεις και δεν αφηνεις την κοινη γνωμη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ το μονο που ειναι ηθικο, εντιμο και δικαιο. Την επιστροφη των χρηματων απο οσους τα κλεψαν.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Θάνος λες ότι η Εκκλησία είναι η κοινωνία. Η κοινωνία σου μπορεί. Γιατί δεν είναι όλοι Χριστιανοί στην Ελλάδα ευτυχώς. Επιμένεις όμως.. Λες για τις αργίες και τα επιδόματα. Όλα αυτά μπορούν πολύ κάλλιστα να μπούνε στον μισθό με άλλη μορφή και οι αργίες να μπουν με την μορφή μεγαλύτερης άδειας στο εργαζόμενο και να την παίρνει όταν θέλει. Επίσης λες ότι η Εκκλησία συγκρατεί το "κακό" σε αυτή τη χώρα. Συγνώμη αλλά όταν το διάβασα δεν κρατήθηκα και γέλασα. Κάποιος άλλος είπε για το "σώμα και αίμα" που δεν μπορεί να λάβει στο σπίτι. Το "σώμα και αίμα" με την μορφή που έχει σήμερα καθιερώθηκε εδώ και πολλούς αιώνες έτσι. Δεν σημαίνει ότι ο Χριστός είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει. Κάποιοι το σκέφτηκαν, κάτι εξυπηρετούσε εκείνες τις εποχές και έμεινε έτσι.. Πολλά αναχρονιστικά πράγματα έμειναν στην Εκκλησία γιατί έτσι τους βολεύει. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Κάτι επίσης σωστό που διάβασα και ξέχασα, είναι και η περικοπή του Στρατού. Άπειρα χρήματα πετιούνται χωρίς λόγο. Η μάλλον υπάρχει λόγος. Πρέπει να παίρνουμε τα Leopard από τους Γερμανούς για να τα κονομάνε (και μετά να κάνουμε Μποϊκοτάζ τα γερμανικά προϊόντα) και τα F16 από τους Αμερικάνους για να τους έχουμε φίλους. Όλα αυτά όμως δεν τα ακουμπάνε. Ασχολούνται μόνο πως θα κόψουν λεφτά από τον κοσμάκη. Και όλοι εσείς που νομίζετε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι το μέγα πρόβλημα στην χώρα είστε πολύ γελασμένοι. Διότι μπορεί να τυγχάνουν καλύτερη αντιμετώπιση στην μισθοδοσία από τους αντίστοιχους ιδιώτες αλλά οι διαφορές αυτές δεν προκαλούν το έλλειμμα... Το ΕΛΛΕΙΜΜΑ το προκαλούν η Εκκλησία, ο Στρατός, ο δανεισμός στις Τράπεζες (για να μας δανείζουν μετά αυτές), οι γέφυρες των 5.000.000 που στην Ελλάδα κοστίζουν 50.000.000, οι Ολυμπιακοί αγώνες κτλ Λυπάμαι πραγματικά για την χώρα μας, μα πιο πολύ λυπάμαι για τους Έλληνες. Μας έχουν για τόσο χαζούς, μας πουλάνε τόσα και τόσα, περνάμε τα πάνδεινα και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον Παπά Μήτσο να κάνει τρισάγιο να φύγει το κακό και να λυθούν τα προβλήματα μας από μια ανώτερη δύναμη και ψηφίζουμε τον Γιωργάκη να μας βγάλει από την κρίση! Δυστυχώς μόνο ο ρομαντισμός και η ελπίδα δεν φτάνουν... Παντως δεν τα αφηνεις στην τυχη τα πραγματα... Φαινεται αυτο,ο καθενας το καταλαβαινει... Λεγοντας "κοινωνια" δεν εννοω συγκεκριμενα την ελληνικη κοινωνια... εννοω οτι ολοι μαζι κολυμπαμε..ξερεις που,ειτε ειμαστε παπαδες ,ειτε εκπαιδευτικοι,ειτε δικαστες, ειτε αναρχικοι...Απλα η εκκλησια ειναι ενα μερος της ελληνικης κοινωνιας και τα "μελη"της(ξερω ακουγεται καπως λομπιστικο,αλλα δεν ειναι) εχουν και αυτα αδυναμιες οπως ολοι μας.Αυτο ειναι ολο.Το εχω ξαναγραψει:Μερικοι οταν μιλανε για εκκλησια,νομιζουν πως απευθυνονται σε κοινωνια αγγελων.Οτι δηλαδη η εκκλησια θα πρεπει να ειναι η αλανθαστη,αφου αυτο λεει, και αφου δεν ειναι... Ειναι απλα καταδισμενη,και ντροπη και αισχος και να το ενα και το αλλο... Ναι αλλα, αλλο ο σκοπος,αλλο η πορεια...Καποιοι απλα δε φτανουν καπου,ή χανονται,αλλα τελικα φτανουν...Αυτο ειναι ολο. Οχι,εσυ το λες. Εγω λεω οτι αν δεν υπηρχε εκκλησια,μπορει και να διαλυομασταν ως κρατος.Λεω ρε παιδακι μου μπορει... Μπορει και οχι... Αποψη μου φυσικα αυτη... Οχι ολων των Ελληνων... Δικη μου... Υπαρχουν διαφοροι που μιλανε για τα θεματα ισως καλυτερα και πιο εμπεριστατωμενα απο σενα και μενα...Φυσικα δικαιωμα σου να εχεις την αποψη σου,δε σου κρυβω οτι ειχα αντιστοιχα την ιδια απορια... Περικοπη στρατου? Μεσα,οπωσδηποτε, αλλα στην ωρα του.Καλυτερη διαχειρiση? Απο χθες το πρωι.... Ελα τωρα,λιγο ευθυνονται και οι δημοσιοι.. Λιγακι... Και η εκκλησια προκαλει το ελλειμμα? Πως ρε φιλε μου?...Προσεξε τι εχω κανει ΒΟλντ... Ποιον παπα μητσο ρε συ.... Απο εκει ομως ξεκινανε ολα,με μια λεξη ,οραμα...Οχι μονο αυτο,αλλα...Τελος παντων... Το δικο μου οραμα μιλαει για αλληλεγγυη... Οχι για διχονοια... Απο εκει ξεκινα... ---------- Προσθήκη στις 02:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:33 ---------- Προφανως δουλευεις σε γυμνασιο....σε Λυκειο δεν υπηρχε περιπτωση να μη βρεις ισχυροτατο αντιλογο σε οσα λες. Σε βαθμο που σιγουρα να σε κανει να τα κρατας για τον εαυτο σου και ισως, να αναθεωρησεις. Ειναι προκλητικο κατα την αποψη μου να επιμενεις και να εμμενεις στον τροπο που εσυ νομιζεις τον σωστο για να βοηθησεις την ΠΑτριδα σου, χαρακτηριζοντας ολους τους αλλους εμμεσως -πλην σαφως- ως, το λιγοτερο, απραγους και παρτακηδες. Αυτο που σου λεμε ΟΛΟΙ σ αυτες τις σελιδες, ειναι πως με το να προπαγανδιζεις υπερ του να βγαζει καποιος και να δινει λεφτα απο την τσεπη του για χρεη που δεν δημιουργησε ο ιδιος, δινεις αλλοθι σε οσους πραγματικα κατεκλεψαν τουτο τον τοπο. Αποπροσανατολιζεις. Ετσι, επιχειρωντας να δωσεις λυση (που δεν αμφιβαλλω οτι τα κινητρα σου ειναι αγνα), γινεσαι μερος του προβληματος καθως στρουθοκαμηλιζεις και δεν αφηνεις την κοινη γνωμη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ το μονο που ειναι ηθικο, εντιμο και δικαιο. Την επιστροφη των χρηματων απο οσους τα κλεψαν. Καταρχην ξεκιναω απο το τελευταιο... Αυτο καταλαβαινεις τοσο καιρο? Οτι λεω να μη διεκδικησουμε τα κλοπιμαια? Να μην τα απαιτησουμε?Και δεν αφηνω και την κοινη γνωμη κιολας,ε?...Κοιτα καλυτερα αυτα που εχω γραψει... Που και αλλες φορες εχουν παρεξηγηθει... Οχι φιλε δεν στρουθοκαμηλιζω,και η κοινη γνωμη ελευθερη σκεψη εχει και κρινει... Καλη η ωρα... Το αντιθετο μαλιστα... Βλεπω το προβλημα καταμουτρα. Και στο αμεσως προηγουμενο, εχω απαντησει αλλου ομως.Ενταξει,φυσικα και δεν εισαι υποχρεωμενος να το ξερεις.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362332&page=39 διαβασε εκει που λεω για το οτι εχουν μπει στο σπιτι μου να με κλεψουν... Και οχι ,κανενα αλλοθι σε αυτους. Ετερον εκατερον. ευχομαι τουλαχιστον διαβαζοντας το παραπανω να αντιληφθεις τι εννοω. Τελος... Δουλευω σε γυμνασιο και σε λυκειο.Και ,ξερεις,δε συνομιλω μονο με παιδια... Ρε συ,εγω κανω μια προταση,εσυ την απορριπτεις...Οκ,τι αλλο να πω δηλαδη?..Ε,ναι, πιστευω σε αυτο,τι να κανουμε... Οπως εσυ πιστευεις σε αυτα που λες και κανεις,ετσι και γω...Ειναι 1 τροπος για μενα,οχι ο ενας,αλλα ενας...Και για αλλους που κατα καιρους ειπωνονται,υπερ ειμαι,αλοιμονο. Και επισης τελος, τα λογια καποιων χρησιμοποιω.Η διαφωνεις?... Οπως εχω γραψει και αλλου,πιστευω πολυ σε εμας,ολους(καλα,οχι ολους ολους)... Το θεμα ομως ξερεις ποιο ειναι...? Οτι καποιοι αλλοι δεν πιστευουν το ιδιο... Σε αυτους να πεις αυτα που λες σε μενα...Δεν το λεω κατακριτικα,υποψιν... Και οποιος καταλαβε καταλαβε... Και οχι το τελευταιο παλι δεν ειναι σποντα για αυτους... Ειναι κραυγη για αυτα που ερχονται αν δεν ειμαστε ενωμενοι... ---------- Προσθήκη στις 03:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:46 ----------
bluesattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 @ thanos-buzzzzy Tελικα εβαλες στο ταμειο το ποσο που ελεγες στο αρχικο ποστ ?
thanos-buzzzzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 @ thanos-buzzzzy Tελικα εβαλες στο ταμειο το ποσο που ελεγες στο αρχικο ποστ ? Παιδια ξερω,σας ειχα ταξει για ενα μηνα να το προσπαθησω... Να σας πω κατι?...Τουλαχιστον αυτες τις κουβεντες μην τις χλευασετε... Κουραστηκα λιγακι... Συγνωμη που το λεω...Αληθεια...Ντροπη μου που το λεω απο τοσο νωρις,αλλα...Οχι δεν ειναι μερος καμιας προπαγανδας αυτο που λεω... Και βλεπω οτι διασκεδαζω(αν οχι κουραζω) αρκετους εδω μεσα... Δεν ηθελα να στενοχωρησω,ουτε να προκαλεσω, κανεναν. Απλα ηθελα με τον δικο μου, εστω γραφικο,συμβολικο τροπο να βοηθησω την κατασταση... οχι μονο ζητωντας απο αυτον τον ερημο τον τοπο που εχουν κατακλεψει καποιοι,(τι να πρωτοζητησεις εξαλλου και τι να πρωτοπαρεις...) αλλα...τελος παντων με καποιον αλλο τροπο...Ευχομαι οι καλες προτασεις που ακουστηκαν να γινουν πραξη,και για να απαντησω σε κατι παλιοτερο, αν γινει μια πορεια για μια δεσμη "καλων"(οσο σχετικο και αν ειναι αυτο..) προτασεων που προκυπτουν απο πολιτες,και βοηθουν τον τοπο και γω εκει θα ειμαι... Μαζι σας...Οχι χωρια... Ακομα πιστευω στην ενοτητα που μπορουμε να εχουμε... Στο τελος τελος, ολοι θα λουστουμε αυτα που ερχονται...Και δε μιλαω μονο για οικονομικες απολαβες... Η αρχικη προταση ακομα ισχυει, αλλα...οκ...Να ειστε καλα...
PCharon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το είχα δει που το έγραψες από χτες αυτό και μετά το έβγαλες (στο edit No.1032 του post). Λίγο ακόμα και θα πιστέψω πως έχεις ψυχολογικά προβλήματα, όπως μιλάς από την αρχή του θέματος. Δεν το κλείνουμε το θέμα, μην έχουμε και τίποτα... Άιντε.
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 offtopic @θάνος Δεν έχω καμία άποψη επί του θέματος (δηλαδή έχω αλλά την κρατάω για 'μενα). Αλλά επιτέλους, for the love of God, μη γράφεις άλλο με αποσιωπητικά (...). Σε συνδυασμό με αυτά που λες, κάνει όλα σου τα ποστ να δείχνουν γλυκανάλατα και με υπερβολικό συναισθηματισμό, στο όριο του γραφικού. Το λέω εντελώς φιλικά.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το είχα δει που το έγραψες από χτες αυτό και μετά το έβγαλες (στο edit No.1032 του post). Λίγο ακόμα και θα πιστέψω πως έχεις ψυχολογικά προβλήματα, όπως μιλάς από την αρχή του θέματος. Δεν το κλείνουμε το θέμα, μην έχουμε και τίποτα... Άιντε. Ναι ετσι ειναι... Οντως... απλα ηθελα να το βαλω σε ξεχωριστο ποστ..Χθες μου βγηκε,σημερα το βαζω... Γεια...
NT1G Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μην τα γράφεις έτσι ρε Θάνο θα με πάρουν τα κλάματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.