thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά ακούστε μια ιστοριουλα που μου συμβαίνει τώρα-πριν καμμιά βδομάδα και κάτι γυρναω σπίτι από την δουλειά κ ρεύμα γιοκ!λέω θα κάνουν έργα-έλα που την έβγαλα όλο το βράδυ έτσι!πάω την άλλη μέρα στη ΔΕΗ κ μου λένε ότι έληξε η άδεια κ πρέπει να την ανανεωσω(το σπίτι το χτιζω με τον πατέρα μου που είναι οικοδόμος εδω κ τεσσερα χρονια σιγα σιγα κ είναι καθολα νόμιμο,απλά μετά κάποια χρόνια πρέπει να ανανεωνεις την άδεια εφόσον δεν το έχω ολοκληρώσει όλο κ το ρεύμα στην αρχή είναι εργοταξιακο και εγώ δεν το ξερά).Τους λέω ρε παιδιά εντάξει δίκιο έχετε αλλά δεν πρέπει να ενημερώσετε πριν το κόψετε;γελαγανε..τέλος πάντων πάω στο μηχανικό κ μου λέει ότι πρέπει να έρθουν από την πολεοδομία για έλεγχο προτού μου ανανεώσουν την άδεια!με τα πολλά έρχεται προχθές μια κυρία απο τη πολεοδομια μαζί με το μηχανικό κ δεν είχε μαζί ούτε μετρό να μετρήσει!!τελικά πήγα κ της έφερα ένα μετρό έκατσε κ καλά ότι μέτρησε κ την έκανε μετά από ακριβώς 10 λεπτά αφού μου ζήτησε πρώτα να τη βάλω κ μέσα κ το μόνο που έκανε ήταν να με ρωτάει που θα βάλω σαλόνι κ κάτι τέτοια!με παίρνει σήμερα λοιπόν ο μηχανικός κ μου λέει ότι η κυρία διαπίστωσε παραβάσεις,ότι κ καλά η σκεπή είναι 2 εκατοστά ψηλότερη(αποκλείεται αλλά έτσι κ αλλιώς δεν την μέτρησε για να το ελέγξει εκτός κ αν έχει πια το μάτι του Σουπερμαν) κ θα πρέπει λέει να γίνει επανέλεγχος μετά τουλάχιστον από ένα μήνα από άλλο της πολεοδομίας που θα μου κόψει κ πρόστιμο!του λέω ρε φίλε είσαι καλά το σπίτι είναι ακριβώς όπως στην άδεια, έχω 10 μέρες χωρίς ρεύμα, θα κάτσω άλλο ένα μήνα έτσι και θα πληρώσω κ από πάνω πρόστιμο;κ τότε μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα θα μου φέρεις το απογευμα 400 ευρώ να της τα δώσω κ αύριο θα σου έχει ανανεωθεί η άδεια!τρελλαθηκα..έχω πληρώσει τα μαλλιοκεφαλα μου,χρωσταω στις τράπεζες κ τώρα η κυρία της πολεοδομίας με εκβιάζει χωρίς να έχω παρανομησει πατώντας στο ότι έχω ανάγκη το ρεύμα κ με απειλεί κ με πρόστιμο!! από την καρδιά μου το λέω..αυτό το κράτος του αξίζει όχι απλά να χρεοκωπησει αλλά να καεί συθεμελο!όχι ένα ευρώ δεν θα έδινα για να σωθεί η Ελλαδα,αλλα με αυτά που βλέπω είμαι στα όρια να τα παρατησω όλα κ να πάω κάπου έξω που τουλάχιστον δεν θα αφήνουν τον πολίτη έρμαιο στα λαμόγια της κάθε υπηρεσίας κ στους κλέφτες πολιτικούς που τους εξασφαλίζουν την ατιμωρησία!κ μετα μου λενε να δώσω κ στο ταμειο για την Ελλαδα!!ας παει η κυρία της πολεοδομίας να συνεισφέρει στο ταμείο για την Ελλαδα από τα 400 μαύρα που θα μου φάει..αν τα βρω γιατί τώρα με φιλοξενεί ένας φίλος κ δεν υπάρχει μια!οποίος ενδιαφέρεται έχω λογαριασμό στην Εθνική,ξεκιναω προσπάθεια να μαζέψουμε την μίζα της κυρίας!!τα νεύρα μου.. Ωραια,χαιρω πολυ...Δε μου λες αυτα ολα σου τα εκανε το απροσωπο κρατος η καποιοι συμπολιτες μας..?Πρωτη ερωτηση αυτη. Δευτερη ερωτηση. Τα κτελ τι ειναι? Κρατος? δυστυχως εχω πολλα κακα παραδειγματα απο αυτα... Αλλα αντι να σου πω αυτη την ιστορια,θα σου πω μια αλλη που αφορα ενα γιατρο του δημοσιου... Πανε μια γιαγια και ενας παππους στο νοσοκομειο και τους εξυπηρετει.. αψογα!Με αγαπη για αυτο που προσφερει.... . . . . . Ξαναπανε ,παλι τα ιδια... Αυτοι μενουν,οποτε σε καποια φαση,δεν ξερω ποια φορα απο ολες που πηγαν... κανουν το χερι στην τσεπη να του προσφερουν... Τοτε αυτος γυρναει και τους λεει,σε γενικες γραμμες: "σας παρακαλω κρατηστε τα λεφτα σας,εγω πληρωνομαι για αυτο που κανω,δεν χρειαζεται να με πληρωσετε,αλιμονο,στο δημοσιο ειστε..." Αυτοι εφυγαν απορημενοι... Θελετε να σας πω την καταληξη της,περα για περα αληθινης ιστοριας? Του εγραψαν ενα οικοπεδο στο ονομα του... Του ειπαν,παλι σε γενικες γραμμες,αγορι μου δεν εχουμε κανεναν και θελουμε να σου το γραψουμε,και του το εγραψαν. . . Αυτη ειναι η Ελλαδα η δικια μου!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ! ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! ---------- Προσθήκη στις 19:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Συμφωνω με οσα γραφεις απλα θα ηθελα να αναφερω οτι η εννοια της παραπαιδειας τους συμφερει καθως φανταζεσαι τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν τα φροντιστηρια με τοσο μεγαλο αριθμο καθηγητων?Ειναι ενας πλαγιος τροπος να τους βολεψουμε και αυτους και να μην γκρινιαζουν!Ουτως η αλλως το εκπαιδευτικο συστημα ειναι δομημενο ετσι που ευνοει την υπαρξη της παραπαιδειας γιατι ικανοποιει καποιον σκοπο,τον σκοπο της απασχολησης.... ---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:06 ---------- Ρε Θανο μιλαμε σοβαρα τωρα?Σε ποια χωρα του κοσμου υπαρχει επιδομα επειδη θα εισαι συνεπης στην δουλεια σου? Το ωραριο σου ειναι 7:00-15:00 ή 8:00-16:00 ή 9:00-17:00(για το νομιμο 8ωρο) Ειναι δυνατον να υπαρχει επιδομα επειδη θα εισαι συνεπης στο ωραριο σου και θα ξεκινησεις την δουλεια σου στις 7:00 ή στις 8:00 ή στις 9:00 αντιστοιχα? Εδω μιλαμε για καθαρη κοροϊδια!Σκοπος ενος Δημοσιου υπαλληλου ειναι να παραγει εργο στο δημοσιο τομεα!Σωστα?Θα τον πληρωσουμε extra επειδη ειχε την τιμη να ερθει στην ωρα του?Ο Χριστος και η Παναγια Ντροπ αγορι μου μαζι σου ΜΑ ΖΙ ΣΟΥ! Δε σε κοροιδευω ουτε στο ελαχιστο. Περιμενε τωρα να δεις τι θα ακουσεις για αυτο το απαισιο πραγμα που ξεστομισες...
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Περιμενε τωρα να δεις τι θα ακουσεις για αυτο το απαισιο πραγμα που ξεστομισες... Ποιο απαισιο πραγμα ξεστομισα? Οτι η παραπαιδεια ευδικομει κανονικα στην χωρα μας επειδη βολευει τοσο το υπουργειο παιδειας οσο και το υπουργειο απασχολησης?Οπως επισης και τους χιλιαδες αποφοιτους καθηγητες ελληνικων πανεπιστημιων?Μα ειναι λογικο να υπαρχει παραπαιδεια καθως οπως ειπα "πρεπει να τους βολεψουμε και αυτους"!Δεν ειπα οτι συμφωνω με την παραπαιδεια!Το μονο που ειπα ειναι που οφειλεται η υπαρξη της(και δυστυχως θα συνεχισει να υπαρχει) Οσο για τα επιδοματα το συγκεκριμενο που παρεθεσα νομιζω πως ειναι για γελια και για κλαματα μαζι!
thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μην πιτσιλιστούμε μόνο. Μην ανησυχεις ,εισαι online. . . .
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 thanos-buzzzzy, no offence αλλά η αφέλειά σου δε έχει πλέον πλάκα, προκαλεί θλίψη.
PCharon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μην πιτσιλιστούμε μόνο. Εγώ θέλω λίγο αίμα, κοτζάμ Χάρος... (Θάνο πάρε φόρα πριν τη θυσία ) thanos-buzzzzy, no offence αλλά η αφέλειά σου δε έχει πλέον πλάκα, προκαλεί θλίψη. Παιδική αφέλεια, με τον τρόπο που τα λέει και τα πιστεύει, αν δεν έλεγε πως είναι καθηγητής, δε θα τον έκανα πάνω από 20.
panagos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 chrxour αστυνομία, προσημειωμένα χαρτονομίσματα κτλ. Ενδίδοντας στο νταβατζιλίκι, τους ενθαρρύνεις. Θάνο, κρίνεις λάθος τους ανθρώπους. Στεγνά. You have lost the eggs and the paschals. Αν είναι να επαινείται και να επιβραβεύεται αυτός που κάνει απλώς τη δουλειά του, και να αισθάνεσαι εσύ προσωπικά περήφανος για αυτό, καταλαβαίνεις που έχουμε φτάσει.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 thanos-buzzzzy, no offence αλλά η αφέλειά σου δε έχει πλέον πλάκα, προκαλεί θλίψη. Πλέον; Τώρα; Από την τρίτη σελίδα! δε θα τον έκανα πάνω από 20. Whoops! Με λενε Θαναση,ειμαι 28 ετων αναπληρωτης καθηγητης...
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Είμαι party animal, μου παίρνει λίγο παραπάνω να σοβαρευτώ...
Highlander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Θέλω έναν mod να μου υποσχεθεί ότι δεν θα φάω ban.... Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
johnnyestia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Οκ,λογικο... Αλλα εδω τοση ωρα μιλαμε για κατι που θα εδινες εσυ,οχι για κατι που θα σου επαιρναν...Αυτα ολοι τα δινουν... Α μπράβο. Όλους μας πιάνουνε κότσους και τώρα πάνε να μας πιάσουνε και στο φιλότιμο. Γιαυτό και θεωρώ ανόητο να δώσει λεφτά ο οποιοσδήποτε.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 χαχαχαχα εντάξει thanos-buzzzzy αφου αγαπας αυτο το τοπο ενα θα σου πω δες αυτο. http://www.thezeitgeistmovement.gr/index.php/___________________________/ Aγαπα το τόπο σου αλλά μην εισαι θύμα του συστήματος υπάρχουν και αλλοι τροποι να παμε μπροστά την Ελλάδα και να πρωταγωνιστήσουμε αυτο που ειχε πει ο καρατζαφερης ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ μονο αυτό αρκεί για να παμε μπροστά στα πάντα.
nikos21aek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και με τη δωρεά οργάνων κάτι μπορούμε να κάνουμε.
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και με τη δωρεά οργάνων κάτι μπορούμε να κάνουμε. Όπως είπε και κάποιος,το "πάρτε τα @@ μου" εν προκειμένω δεν θεωρείται θετική απάντηση.
PaNtErAz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Θάνος λες ότι η Εκκλησία είναι η κοινωνία. Η κοινωνία σου μπορεί. Γιατί δεν είναι όλοι Χριστιανοί στην Ελλάδα ευτυχώς. Επιμένεις όμως.. Λες για τις αργίες και τα επιδόματα. Όλα αυτά μπορούν πολύ κάλλιστα να μπούνε στον μισθό με άλλη μορφή και οι αργίες να μπουν με την μορφή μεγαλύτερης άδειας στο εργαζόμενο και να την παίρνει όταν θέλει. Επίσης λες ότι η Εκκλησία συγκρατεί το "κακό" σε αυτή τη χώρα. Συγνώμη αλλά όταν το διάβασα δεν κρατήθηκα και γέλασα. Κάποιος άλλος είπε για το "σώμα και αίμα" που δεν μπορεί να λάβει στο σπίτι. Το "σώμα και αίμα" με την μορφή που έχει σήμερα καθιερώθηκε εδώ και πολλούς αιώνες έτσι. Δεν σημαίνει ότι ο Χριστός είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει. Κάποιοι το σκέφτηκαν, κάτι εξυπηρετούσε εκείνες τις εποχές και έμεινε έτσι.. Πολλά αναχρονιστικά πράγματα έμειναν στην Εκκλησία γιατί έτσι τους βολεύει. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Κάτι επίσης σωστό που διάβασα και ξέχασα, είναι και η περικοπή του Στρατού. Άπειρα χρήματα πετιούνται χωρίς λόγο. Η μάλλον υπάρχει λόγος. Πρέπει να παίρνουμε τα Leopard από τους Γερμανούς για να τα κονομάνε (και μετά να κάνουμε Μποϊκοτάζ τα γερμανικά προϊόντα) και τα F16 από τους Αμερικάνους για να τους έχουμε φίλους. Όλα αυτά όμως δεν τα ακουμπάνε. Ασχολούνται μόνο πως θα κόψουν λεφτά από τον κοσμάκη. Και όλοι εσείς που νομίζετε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι το μέγα πρόβλημα στην χώρα είστε πολύ γελασμένοι. Διότι μπορεί να τυγχάνουν καλύτερη αντιμετώπιση στην μισθοδοσία από τους αντίστοιχους ιδιώτες αλλά οι διαφορές αυτές δεν προκαλούν το έλλειμμα... Το ΕΛΛΕΙΜΜΑ το προκαλούν η Εκκλησία, ο Στρατός, ο δανεισμός στις Τράπεζες (για να μας δανείζουν μετά αυτές), οι γέφυρες των 5.000.000 που στην Ελλάδα κοστίζουν 50.000.000, οι Ολυμπιακοί αγώνες κτλ Λυπάμαι πραγματικά για την χώρα μας, μα πιο πολύ λυπάμαι για τους Έλληνες. Μας έχουν για τόσο χαζούς, μας πουλάνε τόσα και τόσα, περνάμε τα πάνδεινα και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον Παπά Μήτσο να κάνει τρισάγιο να φύγει το κακό και να λυθούν τα προβλήματα μας από μια ανώτερη δύναμη και ψηφίζουμε τον Γιωργάκη να μας βγάλει από την κρίση! Δυστυχώς μόνο ο ρομαντισμός και η ελπίδα δεν φτάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.