ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στα χωράφια Σε ποια χωραφια συμβαινει αυτο? Γιατι εδω στα βορεια που ειμαι δεν παιζουν τετοια ποσα.
ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μερικες παρατηρησεις μου. Το "νεφρό" ήταν μεταφορικό. όπως ο απελπισμένος πατέρας ειναι διαθετιμένος να πουλήσει και το νεφρό του για να ταϊσει το παιδί του,τέτοιες θυσίες, επώδυνες και αιματηρές, πρεπει να κάνει η κεφαλή του κράτους (βαλε εδώ ότι νομιζεις οτι εχει εξουσία: η κυβερνηση, τα 2 κομματα, οι γραφειοκράτες, τα συνδικάτα, κλπ) που θα πονέσουν και εκείνους, για να δείξει οτι ειναι απελπισμένη. αλλιώς δεν πείθει. Συμφωνώ απόλυτα και πιστεύω οτι οι Βουλευτές θα έπρεπε να παίρνουν ενα μάξιμουμ 2500-3000 ευρώ μηνιαίως,οι Υπουργοί 5-6 και ο πρωθυπουργός γύρω στα 10 χιλιάρικα,θα πρέπει να κοπούν ολα τα αυτοκίνητα των πολιτικών και τα κρατικα γενικοτερα,εκτός των υπουργών και του πρωθυπουργού.Θα πρέπει να ισχύσει το πόθεν έσχες μέχρις εσχάτων και οχι μόνο το έσχες που ισχύει τωρα.Εννοείται θα πρέπει να ξηλωθούν όλες οι ΜΚΟ και να πάψουν οι χρηματοδοτήσεις,γιατι την έχουν καταβρει πολλοί με δαύτες.Συνδικάτα; Να βγει νόμος ο οποίος να απαιτεί την πλήρη αποκοματικοποιηση των συνδικάτων και εννοείται οτι οι συνδικαλιστές δεν θα πρεπει να πληρώνονται απο το κράτος,και γενικότερα να κοπεί καθε ειδους κρατική χρηματοδότηση τους.Η ΓΣΕΕ στην προ μεταπολίτευσης εποχή δούλευε άριστα και πέτυχε πολλά πράγματα για τους εργαζόμενους. Τα μεχρι τώρα μέτρα ειναι απλά να μαζεψουμε λιγο μετρητό, να δειξουμε φρονιμα παιδιά στους δανειστές, να συνεχίσουν να μας δανείζουν. δηλαδή, για τα μάτια του κόσμου (της wall street). Συντήρηση. Οτι φάμε κι οτι πιούμε για τα επομενα 3 χρόνια (τον 4ο, ειναι οι εκλογές, οποτε λογικα επιστρεφουμε στο τσοβόλα δώστα όλα). Τα μέτρα ειναι για μέχρι το 11,οπότε και το 11,αν οχι νωρίτερα θα υπάρξει και νεο πακετάκι μέτρων. τι θα ήταν "θυσία νεφρού" ?μερικα παραδείγματα: μειωση εξοπλισμών, μειωση στρατευματος, συγχωνευση στρατοπέδων, καταργηση μονιμότητας, Ξέρω οτι θα με βρίσετε αλλά,πιστεύω πως θα πρέπει να μειωθούν αισθητά οι προσλήψεις ΕΠΟΠ και να αυξηθεί στο 18μηνο η θητεία,με μισθό για τους οπλίτες και φυσικά ένσημα και εννοείται οτι θα πρέπει να υπηρετούν και οι γυναίκες(άλλωστε το προβλέπει το σύνταγμα και τα περί ισότητας). Μείωση των στρατοπέδων της κεντρικής Ελλάδας.Οι εξοπλισμοί σε ενα 4% του ΑΕΠ ειναι καλα,αν παει πιο κατω δεν θα υπαρχει στρατος αλλα ΕΚΑΜ... συγχωνευση νομών και δήμων. Ολα να γινουν μισα. οι 50 νομοι να γινουν 25. οι 300 βουλευτες να γινουν 150. οι 3000 υπαλληλοι της βουλης να γινουν 1000, και να παιρνουν ότι παιρνει καθε δημ.υπ. καταργησγη ολων των επιδομάτων (επιδομα ευθυνης επειδη εισαι διευθυντης; επιδομα οθονης επειδη δουλευεις με pc; επίδομα φακέλων επειδη κουβαλας φακέλους; ) σε οποιον δεν αρέσει η δουλεια του να παραιτηθει, να μπει αλλος ανεργος στη θέση του. Ναι στον περιορισμό των νομών,δήμων κλπ αλλα,σωστός σχεδιασμός και όχι σαν αυτό το έκτρωμα που πήγανε να κάνουν με τον Καλλικρατη(ευτυχώς μπλόκαρε λόγω ΕΣΠΑ),Θα πρέπει να κοπούν όλα τα επιδόματα και αναπροσαρμογή των μισθών προς τα πάνω καθολικά. καταργηση πάσης ασυλείας πολιτικών, συγχωνευση και κατάργηση σχολών (οσες δεν παρουσιαζουν ενδιαφέρον απο τους υποψήφιους φοιτητές και τελικα απασχολουν περισσότερους καθηγητές+γραμματεία+αλλο προσωπικό απ όσους φοιτητές εγγράφονται), δρακόντιοι νόμοι για τη φοροδιαφυγή (σε πιάνουν μία φορά να μην κόβεις απόδειξη : κλεινει το μαγαζι 2 μήνες. Σε πιάνουν 2η, φυλακή. Εισαι γιατρός/δικηγόρος/συμβολαιογράφος/ταξιτζής: αφαιρεση αδειας εξασκησεως επαγγελματος .). Κατάργηση ασύλου,να ιδρυθούν ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ή να πάψουν εντελώς να λειτουργούν(να τελειώνουν τα φροντιστήρια και η παραπαιδεία κλπ),να υπάρξει επένδυση στον τομέα της ερευνάς,εχουμε τρομερά μυαλά τα οποια σκουριάζουν και καταντούν ειτε πρόσφυγες,ειτε σερβιτόροι,οι πρυτανικές αρχές θα πρέπει να διορίζονται απο το υπουργείο και τα ιδια τα ιδρύματα.Να υπάρξει αξιολόγηση καθηγητών σχολείων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και συνεχείς εξετάσεις και σε περίπτωση που κάποιος δεν ειναι άξιος,άμεση απόλυση,εννοείται θα πρέπει να καταργηθούν ολοι οι φοιτητικοί πολιτικοί σχηματισμοί,δεν θα ειναι η ΔΑΠ και η κάθε ΔΑΠ να παίρνανε τα βλαστάρια τους μαθήματα ενω είναι στοκια κι έχουν πολτικα βύσματα. Πληρης απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων,να δοθούν περισσότερα στους πολύτεκνους.Να ζητηθεί απο ΕΕ κονδύλι για τα έξοδα νοσηλείας των λαθρομεταναστών και να μην πληρώνει το υπουργείο υγειας κάθε χρονο για 2 εκατομμύρια ανθρώπους από την τσέπη του ενω η ΕΕ παίζει την τρελιτσα. Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους εφοπλιστές μας ωστε να προσλαμβάνονται παλι,περισσότεροι Ελληνες και να αφανιστεί το φαινόμενο του να είναι 5 Ελληνες ναυτικοί και 500 από ολο τον πλανήτη. to be continued.
apd453 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το "νεφρό" ήταν μεταφορικό. .... με λίγη μελέτη βρίσκω αλλα 100 παρόμοια μέτρα. Ξέχασες το σημαντικότερο. Να γυρίσουν πίσω αυτά που φάγανε. Αν δεν μπορούνε να μας πούνε τουλάχιστον ποιοι είναι. Όταν σε ένα μαγαζί που δεν πάει καλά υπάρχει κλέφτης πρώτα διώχνεις τον κλέφτη και μετά μειώνεις τα έξοδα. Ο κλέφτης θα συνεχίζει να κλέβει γιατί γλυκάθηκε. Σαν το μου^$&^%&^νί είναι και αυτό. Μια φορά να το γευτείς είσαι αιώνια δέσμιος.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ξέχασες το σημαντικότερο. Να γυρίσουν πίσω αυτά που φάγανε. Αν δεν μπορούνε να μας πούνε τουλάχιστον ποιοι είναι. Όταν σε ένα μαγαζί που δεν πάει καλά υπάρχει κλέφτης πρώτα διώχνεις τον κλέφτη και μετά μειώνεις τα έξοδα. Ο κλέφτης θα συνεχίζει να κλέβει γιατί γλυκάθηκε. Σαν το μου^$&^%&^νί είναι και αυτό. Μια φορά να το γευτείς είσαι αιώνια δέσμιος. θα απαντησω αλλη στιγμη... Για ολα ... Ρε γαμωτο,κανενας δε βλεπει οτι γραφετε πραγματα αυτονοητα?? Ποιος διαφωνει για να πιασουμε τον κλεφτη? Εγω απλα λεω οτι δεν μπορουμε να περιμενουμε αυτα. Και οταν λεμε οτι η εκκλησια ειναι η κοινωνια ,αυτο και μονο τα λεει ολα. Δεν ειναι ολοι οι παπαδες με καινουργιο μοντελο κινητου,τι να κανουμε. Ουτε ειναι ολοι κλεφτες. Ναι θα υπαρχουν και τετοιοι,οπως στη ζωη. Αυτο που ποτε δεν καταλαβαμε ειναι οτι η εκκλησια δεν ειναι κοινωνια αγγελων αλλα ανθρωπων. ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ---------- Ρε ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!Ο αλλος ειναι δημοσιος υπαλληλος με ωραριο 7:00-15:00 για παραδειγμα το νομιμο 8ωρο δηλαδη και παιρνει επιδομα για να ειναι στην δουλεια τους στις 7!παιρνει δηλαδη επιδομα για να ειναι στην ωρα του! Ουτε ενα ευρω επιπλεον σε αυτο το μπαχαλο Περιττο να πω οτι υπαρχουν(βεβαια φυσικο ειναι αυτο)προτασεις αλληλοσυγκρουομενες.αλλος το θελει το επιδομα,αλλος δεν το θελει. Αλλος θελει μειωση μισθων στο δημοσιο,αλλος δε θελει. Αλλος θελει περικοπη των δαπανων,αλλος δε θελει,αλλος θελει καταργηση της εκκλησιας,αλλος δε θελει.Αλλος θελει τον Καλλικρατη,αλλος δε θελει. Τουλαχιστον ξερετε κατι? Ολοι συμφωνουμε να πιασουμε τους κλεφτες... Οπως καποιοι φωναζουν.... ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!
pournaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 θα απαντησω αλλη στιγμη...Για ολα ... Ρε γαμωτο,κανενας δε βλεπει οτι γραφετε πραγματα αυτονοητα?? Ποιος διαφωνει για να πιασουμε τον κλεφτη? Εγω απλα λεω οτι δεν μπορουμε να περιμενουμε αυτα. Και οταν λεμε οτι η εκκλησια ειναι η κοινωνια ,αυτο και μονο τα λεει ολα. Δεν ειναι ολοι οι παπαδες με καινουργιο μοντελο κινητου,τι να κανουμε. Ουτε ειναι ολοι κλεφτες. Ναι θα υπαρχουν και τετοιοι,οπως στη ζωη. Αυτο που ποτε δεν καταλαβαμε ειναι οτι η εκκλησια δεν ειναι κοινωνια αγγελων αλλα ανθρωπων. Βρε Θανο, τι σημαινει δεν μπορουμε να περιμενουμε να πιασουμε τον κλεφτη, να κανει τι; Να εμφανιστει και να φυγει μονος του; Προφανως. Αλλα τι, επειδη δεν θα εμφανιστει μονος του, αντε να κανουμε ενα ταμειο, να βαλουμε καμποσα ωστε οσο θα ειναι κρυμμενος, να μας τα ξαναπαρει (αυτο με τον Πρ. της Δημοκρατιας, μην το ξαναπεις, περασαν προεδροι και προεδροι, τα λαμογια που ειναι εκει πανω δε μασανε προεδρους). Οσο για την εκκλησια, αστο να παει στην ευχη, μην το σκαλιζεις παλι, για σενα μπορει να ειναι κοινωνια και αυτο μονο να τα λεει ολα. Μη μιλας ομως κι εκ μερους των υπολοιπων, γιατι πχ. για μενα ειναι μια μαστιγα πολυ χειροτερη απο ολες τις κυβερνησεις, και οχι απλα θα επρεπε να διαλυθει, αλλα να εξαφανιστουν επι τοπου και ολοι οι εκπροσωποι της.
PCharon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και οταν λεμε οτι η εκκλησια ειναι η κοινωνια ,αυτο και μονο τα λεει ολα. Δεν ειναι ολοι οι παπαδες με καινουργιο μοντελο κινητου,τι να κανουμε. Ουτε ειναι ολοι κλεφτες. Ναι θα υπαρχουν και τετοιοι,οπως στη ζωη.Αυτο που ποτε δεν καταλαβαμε ειναι οτι η εκκλησια δεν ειναι κοινωνια αγγελων αλλα ανθρωπων. Είναι μια κοινωνία δήθεν ανώτερων πνευματικά ανθρώπων (πατέρων) που ζει ΑΠΟ την υπόλοιπη κοινωνία. Άσε τα περί ανέμων και υδάτων, ποιός μίλησε για παπάδες? Προσωπικά σκασίλα μου πόσοι είναι καλοί και πόσοι είναι κακοί, καλά να είναι οι άνθρωποι και δε με ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαι, δεν έχω πάρε-δώσε και δε με αφορά καν, αυτό είναι το θέμα. Κατά λογική συνέπεια λοιπόν, επιθυμώ όπως εμένα με πιάνει η εφορία για τα έσοδά μου, για την περιουσία μου, για τη μεταβίβαση/αποδοχή περιουσίας κτλ κτλ κτλ, έτσι να ισχύει ισότιμα και για την εκκλησιαστική περιουσία. Θέλει πολύ ΑΙΚΙΟΥ και ανάλυση? Τα περί φιλανθρωπικού έργου και προσφοράς στην κοινωνία, δεν τα προλαβαίνω, βγαίνουν από το άλλο αυτί. Πόσοι είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας είπαμε? Το 21% των Ελλήνων και αυξάνεται? Ά, μάλιστα... Οι θεωρίες περί προσφοράς λοιπόν σε κανά 10χρονο και σε κανά γεροντάκι, όχι δημοσίως.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Βρε Θανο, τι σημαινει δεν μπορουμε να περιμενουμε να πιασουμε τον κλεφτη, να κανει τι; Να εμφανιστει και να φυγει μονος του; Προφανως. Αλλα τι, επειδη δεν θα εμφανιστει μονος του, αντε να κανουμε ενα ταμειο, να βαλουμε καμποσα ωστε οσο θα ειναι κρυμμενος, να μας τα ξαναπαρει (αυτο με τον Πρ. της Δημοκρατιας, μην το ξαναπεις, περασαν προεδροι και προεδροι, τα λαμογια που ειναι εκει πανω δε μασανε προεδρους).Οσο για την εκκλησια, αστο να παει στην ευχη, μην το σκαλιζεις παλι, για σενα μπορει να ειναι κοινωνια και αυτο μονο να τα λεει ολα. Μη μιλας ομως κι εκ μερους των υπολοιπων, γιατι πχ. για μενα ειναι μια μαστιγα πολυ χειροτερη απο ολες τις κυβερνησεις, και οχι απλα θα επρεπε να διαλυθει, αλλα να εξαφανιστουν επι τοπου και ολοι οι εκπροσωποι της. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ>ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ! Ναι ρε πουρναρα,κοινωνια... Ακριβως το ιδιο... Δε μιλω εκ μερους ολων ή οτι δηλαδη αυτο πχ πιστευει ο μεσος ελληνας..Την αποψη μου λεω. Ναι, να εξαφανιστουν, και μαζι με αυτους τα προβληματα της Ελλαδας και του κοσμου... ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ? (και συ με τη σειρα σου αν ηξερες τι ζητουσες,αλλα τελος παντων,απλα κατι τετοιο εσυ δεν το δεχεσαι,οκ...) Πουρναρα προκαταβολικα συγνωμη για τον τροπο,αλλα και γω ανθρωπος ειμαι... Προσωπικα δεν εχω τιποτα μαζι σου,αντιθετα πιστευω πως το ψαχνεις, αλλα απλα σε καποια πραγματα διαφωνουμε... ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Είναι μια κοινωνία δήθεν ανώτερων πνευματικά ανθρώπων (πατέρων) που ζει ΑΠΟ την υπόλοιπη κοινωνία. Άσε τα περί ανέμων και υδάτων, ποιός μίλησε για παπάδες? Προσωπικά σκασίλα μου πόσοι είναι καλοί και πόσοι είναι κακοί, καλά να είναι οι άνθρωποι και δε με ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαι, δεν έχω πάρε-δώσε και δε με αφορά καν, αυτό είναι το θέμα.Κατά λογική συνέπεια λοιπόν, επιθυμώ όπως εμένα με πιάνει η εφορία για τα έσοδά μου, για την περιουσία μου, για τη μεταβίβαση/αποδοχή περιουσίας κτλ κτλ κτλ, έτσι να ισχύει ισότιμα και για την εκκλησιαστική περιουσία. Θέλει πολύ ΑΙΚΙΟΥ και ανάλυση? Τα περί φιλανθρωπικού έργου και προσφοράς στην κοινωνία, δεν τα προλαβαίνω, βγαίνουν από το άλλο αυτί. Πόσοι είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας είπαμε? Το 21% των Ελλήνων και αυξάνεται? Ά, μάλιστα... Οι θεωρίες περί προσφοράς λοιπόν σε κανά 10χρονο και σε κανά γεροντάκι, όχι δημοσίως. Οχι δε θελει πολυ αικιου... Τοσο ωστε να καταλαβαινεις οτι συμφωνω στο να πληρωσει και αυτη το μεριδιο που της αναλογει... Οχι, δε θελει... Δε θυμαμαι αγαπητε μου να σε ζορησα να διαβασεις τιποτα... Δε θυμαμαι να σε πιεσα να πληρωσεις τιποτα... Και προπαντων δε σε εβαλα να γραψεις τιποτα...Αυτα ως προς το ''δημοσιως''. Αγορι μου η λεξη προσφορα σου λεει τιποτα? Ναι? Τραβα κανε λοιπον αυτο που νομιζεις καλο(εχεις και κοσμο 21% των ελληνων) και ασε μας... Αντε πια μερικοι μερικοι... Οχι ρε παιδια,εχω και ορια.
PCharon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αγορι μου η λεξη προσφορα σου λεει τιποτα? Ναι? Τραβα κανε λοιπον αυτο που νομιζεις καλο(εχεις και κοσμο 21% των ελληνων) και ασε μας... Αντε πια μερικοι μερικοι... Οχι ρε παιδια,εχω και ορια. "Αγόρι μου"? Να "σας αφήσω"? "Έχω το 21%"? WTF? thanos-buzzzzy έχεις σοβαρό πρόβλημα στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας. Μόλις το ξεπεράσεις και βάλεις σωστά τα αντικείμενα στα υποκείμενα, ξαναδιάβασε το θέμα και προσπάθησε να βγάλεις το νόημα (θεώρησέ το άσκηση).
thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 "Αγόρι μου"? Να "σας αφήσω"? "Έχω το 21%"? WTF? thanos-buzzzzy έχεις σοβαρό πρόβλημα στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας. Μόλις το ξεπεράσεις και βάλεις σωστά τα αντικείμενα στα υποκείμενα, ξαναδιάβασε το θέμα και προσπάθησε να βγάλεις το νόημα (θεώρησέ το άσκηση). Και εσυ θεωρησε ασκηση να ξαναδιαβασεις το προηγουμενο.Και να πιασεις την κεντρικη ιδεα.....
pournaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ>ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ! Ναι ρε πουρναρα,κοινωνια... Ακριβως το ιδιο... Δε μιλω εκ μερους ολων ή οτι δηλαδη αυτο πχ πιστευει ο μεσος ελληνας..Την αποψη μου λεω. Ναι, να εξαφανιστουν, και μαζι με αυτους τα προβληματα της Ελλαδας και του κοσμου... ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ? (και συ με τη σειρα σου αν ηξερες τι ζητουσες,αλλα τελος παντων,απλα κατι τετοιο εσυ δεν το δεχεσαι,οκ...) Πουρναρα προκαταβολικα συγνωμη για τον τροπο,αλλα και γω ανθρωπος ειμαι... Προσωπικα δεν εχω τιποτα μαζι σου,αντιθετα πιστευω πως το ψαχνεις, αλλα απλα σε καποια πραγματα διαφωνουμε... Περι λογαριασμου, επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου, οι οποιες δυστυχως δεν πηγαζουν απο μια μανιωδη καταδιωξη ως προς τη συγκεκριμενη πραξη, αλλα δυστυχως απο το ολο ιστορικο δεκαδων η και εκατονταδων "προσπαθειων" δημιουργιας λογαριασμου για καποιο δεινο. Ειναι δυστυχως σαν το παραμυθυ με το λυκο και το βοσκο. Οσο κι αν φωναξει πλεον ο βοσκος "λυκος - λυκος", δεν θα του κανω τη χαρη. Οσο για την εκκλησια και τα προβληματα της ελλαδας, μην τα μπερδευεις, απλα αφου ανακινησες το θεμα, επρεπε να ειπωθουν καποια πραγματα, οπως το οτι (ειμαστε μεν απο καιρο) αλλα πλεον φαινομαστε κιολας ως μλκες, να μας ριχνουν σφαλιαρες καθε μερα, και την εκκλησια ουτε που την ακουμπησαν οικονομικα. Επισης δεν ειπα πουθενα οτι εξαφανιζοντας την εκκλησια θα εξαφανιστουν τα προβληματα της ελλαδας, αλλο το ενα αλλο το αλλο, αλλα το οτι η ελλαδα εχει προβληματα, δεν με αναγκαζει να πιστευω στον ορθοδοξο θεο, στα νεφελιμ, στα ελοχιμ κλπ.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Περι λογαριασμου, επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου, οι οποιες δυστυχως δεν πηγαζουν απο μια μανιωδη καταδιωξη ως προς τη συγκεκριμενη πραξη, αλλα δυστυχως απο το ολο ιστορικο δεκαδων η και εκατονταδων "προσπαθειων" δημιουργιας λογαριασμου για καποιο δεινο. Ειναι δυστυχως σαν το παραμυθυ με το λυκο και το βοσκο. Οσο κι αν φωναξει πλεον ο βοσκος "λυκος - λυκος", δεν θα του κανω τη χαρη.Οσο για την εκκλησια και τα προβληματα της ελλαδας, μην τα μπερδευεις, απλα αφου ανακινησες το θεμα, επρεπε να ειπωθουν καποια πραγματα, οπως το οτι (ειμαστε μεν απο καιρο) αλλα πλεον φαινομαστε κιολας ως μλκες, να μας ριχνουν σφαλιαρες καθε μερα, και την εκκλησια ουτε που την ακουμπησαν οικονομικα. Επισης δεν ειπα πουθενα οτι εξαφανιζοντας την εκκλησια θα εξαφανιστουν τα προβληματα της ελλαδας, αλλο το ενα αλλο το αλλο, αλλα το οτι η ελλαδα εχει προβληματα, δεν με αναγκαζει να πιστευω στον ορθοδοξο θεο, στα νεφελιμ, στα ελοχιμ κλπ. Oκ ρε πουρναρα,λογικο θα ελεγα.Απλα εγω πιστευω πως τα συγκεκριμενα χρηματα, θα πανε προς το συγκεκριμενο σκοπο. Την εκκλησια δεν την ακουμπησαν και επρεπε να την ακουμπησουν. Οταν μου λες:" για μενα ειναι μια μαστιγα πολυ χειροτερη απο ολες τις κυβερνησεις, και οχι απλα θα επρεπε να διαλυθει, αλλα να εξαφανιστουν επι τοπου και ολοι οι εκπροσωποι της". (τουλαχιστον θα εξαφανιστει ενα μεγαλο προβλημα,η εκκλησια..).Βασικα ηταν η δικη μου κραυγη απογνωσης.Το λεω εγω σα σχημα λογου..Οκ,πουρναρα ,παρεξηγηση.(δεν το λεω ειρωνικα) Να σαι καλα...
gdriver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το φιλότιμο των Ελλήναράδων, εξάλλου, φάνηκε με τα δισ καταθέσεων που φύγαν από την Ελλάδα για Ελβετία τους τελευταίους μήνες που φάνηκαν τα σκούρα. Έτσι είναι- ο καθένας κοιτά να βολέψει τη πάρτη του, κυρίως σε δύσκολους καιρούς....(επιτέλους ας το καταλάβουμε το φιλότιμο έχει εκλείψει στις μερες μας- καταντάει ξεφτίλα να το επικαλούμαστε συνέχεια) οχι μονο ελβετια,αλλα και κυπρο και τσεχια. τα δις φευγουν σα γαριδακια.
chrxour Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά ακούστε μια ιστοριουλα που μου συμβαίνει τώρα-πριν καμμιά βδομάδα και κάτι γυρναω σπίτι από την δουλειά κ ρεύμα γιοκ!λέω θα κάνουν έργα-έλα που την έβγαλα όλο το βράδυ έτσι!πάω την άλλη μέρα στη ΔΕΗ κ μου λένε ότι έληξε η άδεια κ πρέπει να την ανανεωσω(το σπίτι το χτιζω με τον πατέρα μου που είναι οικοδόμος εδω κ τεσσερα χρονια σιγα σιγα κ είναι καθολα νόμιμο,απλά μετά κάποια χρόνια πρέπει να ανανεωνεις την άδεια εφόσον δεν το έχω ολοκληρώσει όλο κ το ρεύμα στην αρχή είναι εργοταξιακο και εγώ δεν το ξερά).Τους λέω ρε παιδιά εντάξει δίκιο έχετε αλλά δεν πρέπει να ενημερώσετε πριν το κόψετε;γελαγανε..τέλος πάντων πάω στο μηχανικό κ μου λέει ότι πρέπει να έρθουν από την πολεοδομία για έλεγχο προτού μου ανανεώσουν την άδεια!με τα πολλά έρχεται προχθές μια κυρία απο τη πολεοδομια μαζί με το μηχανικό κ δεν είχε μαζί ούτε μετρό να μετρήσει!!τελικά πήγα κ της έφερα ένα μετρό έκατσε κ καλά ότι μέτρησε κ την έκανε μετά από ακριβώς 10 λεπτά αφού μου ζήτησε πρώτα να τη βάλω κ μέσα κ το μόνο που έκανε ήταν να με ρωτάει που θα βάλω σαλόνι κ κάτι τέτοια!με παίρνει σήμερα λοιπόν ο μηχανικός κ μου λέει ότι η κυρία διαπίστωσε παραβάσεις,ότι κ καλά η σκεπή είναι 2 εκατοστά ψηλότερη(αποκλείεται αλλά έτσι κ αλλιώς δεν την μέτρησε για να το ελέγξει εκτός κ αν έχει πια το μάτι του Σουπερμαν) κ θα πρέπει λέει να γίνει επανέλεγχος μετά τουλάχιστον από ένα μήνα από άλλο της πολεοδομίας που θα μου κόψει κ πρόστιμο!του λέω ρε φίλε είσαι καλά το σπίτι είναι ακριβώς όπως στην άδεια, έχω 10 μέρες χωρίς ρεύμα, θα κάτσω άλλο ένα μήνα έτσι και θα πληρώσω κ από πάνω πρόστιμο;κ τότε μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα θα μου φέρεις το απογευμα 400 ευρώ να της τα δώσω κ αύριο θα σου έχει ανανεωθεί η άδεια!τρελλαθηκα..έχω πληρώσει τα μαλλιοκεφαλα μου,χρωσταω στις τράπεζες κ τώρα η κυρία της πολεοδομίας με εκβιάζει χωρίς να έχω παρανομησει πατώντας στο ότι έχω ανάγκη το ρεύμα κ με απειλεί κ με πρόστιμο!! από την καρδιά μου το λέω..αυτό το κράτος του αξίζει όχι απλά να χρεοκωπησει αλλά να καεί συθεμελο!όχι ένα ευρώ δεν θα έδινα για να σωθεί η Ελλαδα,αλλα με αυτά που βλέπω είμαι στα όρια να τα παρατησω όλα κ να πάω κάπου έξω που τουλάχιστον δεν θα αφήνουν τον πολίτη έρμαιο στα λαμόγια της κάθε υπηρεσίας κ στους κλέφτες πολιτικούς που τους εξασφαλίζουν την ατιμωρησία!κ μετα μου λενε να δώσω κ στο ταμειο για την Ελλαδα!!ας παει η κυρία της πολεοδομίας να συνεισφέρει στο ταμείο για την Ελλαδα από τα 400 μαύρα που θα μου φάει..αν τα βρω γιατί τώρα με φιλοξενεί ένας φίλος κ δεν υπάρχει μια!οποίος ενδιαφέρεται έχω λογαριασμό στην Εθνική,ξεκιναω προσπάθεια να μαζέψουμε την μίζα της κυρίας!!τα νεύρα μου..
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 να τελειώνουν τα φροντιστήρια και η παραπαιδεία κλπ Συμφωνω με οσα γραφεις απλα θα ηθελα να αναφερω οτι η εννοια της παραπαιδειας τους συμφερει καθως φανταζεσαι τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν τα φροντιστηρια με τοσο μεγαλο αριθμο καθηγητων?Ειναι ενας πλαγιος τροπος να τους βολεψουμε και αυτους και να μην γκρινιαζουν! Ουτως η αλλως το εκπαιδευτικο συστημα ειναι δομημενο ετσι που ευνοει την υπαρξη της παραπαιδειας γιατι ικανοποιει καποιον σκοπο,τον σκοπο της απασχολησης.... ---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:06 ---------- Περιττο να πω οτι υπαρχουν(βεβαια φυσικο ειναι αυτο)προτασεις αλληλοσυγκρουομενες.αλλος το θελει το επιδομα,αλλος δεν το θελει. Αλλος θελει μειωση μισθων στο δημοσιο,αλλος δε θελει. Αλλος θελει περικοπη των δαπανων,αλλος δε θελει,αλλος θελει καταργηση της εκκλησιας,αλλος δε θελει.Αλλος θελει τον Καλλικρατη,αλλος δε θελει.Τουλαχιστον ξερετε κατι? Ολοι συμφωνουμε να πιασουμε τους κλεφτες... Οπως καποιοι φωναζουν.... ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!! Ρε Θανο μιλαμε σοβαρα τωρα?Σε ποια χωρα του κοσμου υπαρχει επιδομα επειδη θα εισαι συνεπης στην δουλεια σου? Το ωραριο σου ειναι 7:00-15:00 ή 8:00-16:00 ή 9:00-17:00(για το νομιμο 8ωρο) Ειναι δυνατον να υπαρχει επιδομα επειδη θα εισαι συνεπης στο ωραριο σου και θα ξεκινησεις την δουλεια σου στις 7:00 ή στις 8:00 ή στις 9:00 αντιστοιχα? Εδω μιλαμε για καθαρη κοροϊδια!Σκοπος ενος Δημοσιου υπαλληλου ειναι να παραγει εργο στο δημοσιο τομεα!Σωστα?Θα τον πληρωσουμε extra επειδη ειχε την τιμη να ερθει στην ωρα του?Ο Χριστος και η Παναγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.