Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ενεργοποιηση windows vista

kwnstantinosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λετε να ειναι δυνατον να ενεργοποιηθουν απ το τηλεφωνο και να μην γινεται απο εδω? μου φαινεται λιγο απιθανο.. τελος παντων, θα το αφησω να κλειδωσει μιας και δεν βλεπω να προλαβαινω να κανω κατι αλλο... σας ευχαριστω ολους παιδια!φταιω που δεν κοιταξα το προβλημα πιο νωρις. μαλλον θα το αφησω να κλειδωσει μετα θα τα κατεβασω σπασμενα σε αλλον υπολογιστη και θα τα εγκαταστησω εδω... ελπιζω να πετυχει.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λετε να ειναι δυνατον να ενεργοποιηθουν απ το τηλεφωνο και να μην γινεται απο εδω? μου φαινεται λιγο απιθανο.. τελος παντων, θα το αφησω να κλειδωσει μιας και δεν βλεπω να προλαβαινω να κανω κατι αλλο... σας ευχαριστω ολους παιδια!φταιω που δεν κοιταξα το προβλημα πιο νωρις. μαλλον θα το αφησω να κλειδωσει μετα θα τα κατεβασω σπασμενα σε αλλον υπολογιστη και θα τα εγκαταστησω εδω... ελπιζω να πετυχει.

Γιατι να βαλεις σπασμενα αφου μπορεις γνησια ?? Ακουσε με και δεν θα χασεις.Οταν σου απορριψει το κλειδι διαλεξε τηλεφωνικη ενεργοποοιηση.Ειναι αυτοματοποιημενη και δεν μιλας με ανθρωπο.

Δημοσ.

επικοινωνησα τηλεφωνικα, πραγματι ειναι πολυ απλη η διαδικασια, αλλα δεν μου το αναγνωρισε. τελικα μιλησα με εναν υπαλληλο και μου ειπε οτι προφανως το cd θα ηταν συστημενο μαζι με εναν συγκεκριμενο υπολογιστη και δεν θα μπορει να ενεργοποιηθει σε αλλον υπολογιστη. οποτε θα πρεπει να παρω τηλεφωνο το καταστημα να ''ξεκλειδωσουν'' το cd.

Δημοσ.
επικοινωνησα τηλεφωνικα, πραγματι ειναι πολυ απλη η διαδικασια, αλλα δεν μου το αναγνωρισε. τελικα μιλησα με εναν υπαλληλο και μου ειπε οτι προφανως το cd θα ηταν συστημενο μαζι με εναν συγκεκριμενο υπολογιστη και δεν θα μπορει να ενεργοποιηθει σε αλλον υπολογιστη. οποτε θα πρεπει να παρω τηλεφωνο το καταστημα να ''ξεκλειδωσουν'' το cd.

Κριμα...Μαλλον το key ηδη χρησιμοποιειται σε αλλο υπολογιστη.

Δημοσ.

Δεν μου ειπε οτι χρησιμοποιειται, αλλωστε ο φιλος μου μου ειπε οτι ουδεποτε τα χρησιμοποιησε. Απλως του τα εδωσαν μαζι με τον υπολογιστη που ειχε αγορασει κι ετσι μπορουν να ενεργοποιηθουν μονο σε εκεινον.

Δημοσ.
Δεν μου ειπε οτι χρησιμοποιειται, αλλωστε ο φιλος μου μου ειπε οτι ουδεποτε τα χρησιμοποιησε. Απλως του τα εδωσαν μαζι με τον υπολογιστη που ειχε αγορασει κι ετσι μπορουν να ενεργοποιηθουν μονο σε εκεινον.

Φυσικά, αφού είχαν ήδη εγκατασταθεί στο pc του φίλου σου τα windows.

Τι θα πει δεν τα χρησιμοποίησε; Προεγκατεστημένο λειτουργικό δεν πήρε;

Φυσικά και δεν μπορούσες να τα ενεργοποιήσεις. Δεν έχει σημασία αν ήταν μέσω τηλεφώνου ή όχι.

Δημοσ.

Ευτυχώς ολα ενταξει!!! βρεθηκε ενας φιλος μιας φιλης και εκανε κατι μαγικα και μου το ενεργοποιησε!! ουαου! ευτυχως που δεν χρειαστηκε να αγορασω αδεια απο το ''πλαισιο'' γιατι απο τη microsoft μου ειπαν οτι αυτο θα επρεπε να κανω. να αγορασω αδεια, ωστε να λειτουργησουν και στον δκο μου υπολογιστη!

---------- Προσθήκη στις 00:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ----------

Παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!!ο Θεος να σας εχει καλα! ευτυχως το προβλημα λυθηκε τις τελευταιες ωρες πριν ληξει η προθεσμια!!

Δημοσ.
βρεθηκε ενας φιλος μιας φιλης και εκανε κατι μαγικα και μου το ενεργοποιησε!!

Αυτά τα "μαγικά" μου μυρίζουν σπάσιμο. Μάλλον δεν έχεις πιά γνήσια Windows...

Δημοσ.

Αν είναι τα Windows να ενεργοποιούνται μόνο μια φορά,

τί νόημα έχει ο σειριακός αριθμός που παρέχεται μαζί με αυτά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...